Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

«Η ΑΕΚ είχε μεγαλύτερη επιθυμία…»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, τόνισε ότι η ΑΕΚ έβγαλε μεγαλύτερη επιθυμία για τη νίκη και το στοιχείο αυτό, μαζί με τους πόντους των γηπεδούχων από επιθετικά ριμπάουντ, οδήγησαν στην ήττα και τη διαφορά των 20 πόντων.

Νίκος Μοσχοβίτης

«Η ΑΕΚ είχε μεγαλύτερη επιθυμία…»

Αρχικά είπε στη συνέντευξη Τύπου:
«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την απόλυτα δίκαιη νίκη. Το κομμάτι της επιθυμίας για νίκη, ήταν μεγαλύτερο για την ΑΕΚ και έπαιξε και καθοριστική εξέλιξη. Σκόραραν 21 πόντους από δεύτερες επιθέσεις και από τις κερδισμένες μονομαχίες. Με αυτή την εικόνα ήταν απολύτως φυσιολογικό να ηττηθούμε. Ήταν δύσκολο να ισορροπήσουμε την κατάσταση και όταν προσπαθήσαμε να επανέλθουμε κάποια λάθη και κάποια χαμένα ριμπάουντ δεν μας το επέτρεψαν».

Για το πότε θα είναι πλήρης η ομάδα:
«Αυτό δεν μπορώ να το προβλέψω. Οι τραυματισμοί είναι κάτι που δε μπορείς να το ελέγξεις. Είχαμε την απώλεια του Γκος. Οι τελευταίες προπονήσεις έφεραν δύο ακόμα απουσίες. Δεν μπορώ να ξέρω πότε θα είμαστε πλήρεις. Ευελπιστώ το συντομότερο για να δουλέψουμε όπως θέλουμε».

Νωρίτερα, είχε δηλώσει στην Cosmote TV:
«Προσπαθήσαμε στα πρώτα 25 λεπτά, να κρατήσουμε τον έλεγχο του αγώνα. Είχαμε καλές και κακές στιγμές. Μας στοίχησε σε ενέργεια και ποσότητα η απουσία των τριών σημαντικών παικτών και για αυτό, δεν καταφέραμε να ακολουθήσουμε τον πολύ επιθετικό ρυθμό της ΑΕΚ, στα δύο ημίχρονα».

Για τα χαμένα ριμπάουντ και τα λάθη:
«Από επιθετικά ριμπάουντ, δεχτήκαμε 21 πόντους και βάλαμε μόλις δύο. Τα λάθη έδωσαν άλλους 15 πόντους και αυτοί οι 35-40 πόντοι συνολικά, είναι πολλοί για εκτός έδρας παιχνίδι, αν θέλεις να είσαι ανταγωνιστικός. Το κυρίαρχο στοιχείο ήταν η επιθυμία και το κίνητρο που είχε η ΑΕΚ. Εμείς δεν ακολουθήσαμε σε αυτό το κομμάτι».

Για τη συνέχεια που ακολουθεί και το νοκ-άουτ παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Κύπελλο, μετά τη σημερινή ήττα:
«Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, εμείς πρέπει να διορθώσουμε πράγματα. Χρειαζόμαστε μεγαλύτερη ποσότητα και ποιότητα σε τέτοια παιχνίδια. Είχαμε δύο έξτρα απουσίες που ήταν σημαντικές και δεν ήταν εύκολο να το διαχειριστούμε. Πέρα από τις απουσίες, κάθε παιχνίδι το χρησιμοποιούμε για να δούμε τα λάθη μας».

Για την κατάσταση των τραυματιών:
«Ο Γκος είναι καλά, πιστεύω θα παίξει στο ματς της Τρίτης. Για τους άλλους δύο δεν έχουμε ακόμα καθαρή εικόνα».

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Stoiximan Basket League: Ανάκρουση του εθνικού ύμνου πριν το τζάμπολ

Απόφαση που θυμίζει NBA στα ελληνικά γήπεδα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Οι αναμετρήσεις της Stoiximan Basket League θα ξεκινούν με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου. Αυτό ήταν το αίτημα των ομάδων που απαρτίζουν το πρωτάθλημα και ο ΕΣΑΚΕ το έκανε αποδεκτό.

Κάπως έτσι, αρχής γενομένης από τις αναμετρήσεις των δύο ομίλων της 3ης φάσης του πρωταθλήματος, θα ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος πριν από κάθε αναμέτρηση.

Θυμίζουμε ότι το Σάββατο (30/3) θα γίνουν οι αναμετρήσεις ΠΑΟΚ - Απόλλων Πάτρας (7-12) Λαύριο - Καρδίτσα (7-12) και Περιστέρι - Κολοσσός (1-6), την Κυριακή Ολυμπιακός - Άρης (1-6) και Παναθηναϊκός - Προμηθέας (1-6), ενώ το πρόγραμμα της 1ης ημέρα κλείνει τη Δευτέρα με το ματς ΑΕΚ - Μαρούσι (7-12).

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Έκανε ξανά το…. θαύμα του ο Τακιανός

Έχασε από ομάδα που είχε 34 σερί ήττες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ήττα - σοκ για την Αστάνα του Φώτη Τακιανού από την Μινσκ στη VTB League.

Το σύνολο του Έλληνα προπονητή γνώρισε την ήττα με 60-58 από μία ομάδα που μετρούσε 34 σερί ήττες στη VTB League!

Η Αστάνα πριν από λίγες ημέρες έχασε το βασικό της Αμερικανό σέντερ, Χαμ, ο οποίος συνεχίζει στο Πουέρτο Ρίκο.

Παράλληλα, ο Τακιανός στερείται και των υπηρεσιών του Ντέιβις, που στο παρελθόν έχει περάσει από τα ελληνικά γήπεδα παίζοντας σε Λαύριο και Περιστέρι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Το PAOK24 news για ΠΑΟΚ και Εθνική

Η επικαιρότητα στο προσκήνιο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το πρώτο PAOK24 News by GAS24 ήρθε λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση του τελικού της εθνικής με τη Γεωργία για την πρόκριση στο Euro 2024 με τα όσα έγιναν στη Τιφλίδα να αποτελούν θέμα συζήτησης, όπως φυσικά και όλες οι εξελίξεις που αφορούν τον ΠΑΟΚ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ