Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πραγματική… μάχη!

Με τη γνωστή διαδικασία και μόνο μέσω internet, θα διατεθούν τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Άγιαξ. Η διάθεση θα ξεκινήσει αύριο το πρωί κι αναμένεται να γίνει και πάλι ένας… μικρός χαμός, με το sold out να θεωρείται θέμα ωρών.

Αγάπη Γαβριηλίδου

Πραγματική… μάχη!

Θυμηθείτε τι ισχύει για τα “μαγικά χαρτάκια” του αγώνα με τον Άγιαξ:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ – AFC Ajax για τον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League θα ξεκινήσει τη Δευτέρα (05.08).

Λόγω του εξαιρετικά περιορισμένου αριθμού διαθέσιμων εισιτηρίων, οι πωλήσεις θα γίνουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.paokfc.gr και την ιστοσελίδα της Ticketmaster. Το σύστημα πωλήσεων θ’ ανοίξει τη Δευτέρα (05.08) στις 09:00 και θα λειτουργεί μέχρι την εξάντληση των εισιτηρίων.

Δεν θα διατεθούν εισιτήρια για τη Θύρα 8 στην οποία θα βρίσκονται οι φίλαθλοι του Ajax.

Δεν θα γίνονται πωλήσεις από τα καταστήματα Public και τα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας.

Κατόπιν οδηγίας της UEFA δεν θα επιτραπεί η ελεύθερη είσοδος παιδιών ως 12 ετών.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής :

Θύρα Τιμή
1 €60
2, 3 €50
5, 6 €30
4, 4A €10
7 €15
7A €20
VIP 3ου: €150
VIP 4ου: €150

Τα κανάλια πώλησης των εισιτηρίων είναι τα εξής :

Α.Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει την παραλαβή από τα εκδοτήρια, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους τις ώρες και μέρες λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας με την επίδειξη της ταυτότητας τους και του αριθμού κράτησης των εισιτηρίων.

Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου δε μπορεί να προσέλθει στα εκδοτήρια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να παραλάβει το εισιτήριο του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, εκτυπωμένο τον αριθμό κίνησης της ηλεκτρονικής αγοράς και την εξουσιοδότηση.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση των στοιχείων της ταυτότητας και βάσει του νέου αθλητικού νόμου και του ΑΜΚΑ του φιλάθλου.

Β. Επίσημη ιστοσελίδα της Ticketmaster
Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω Ticketmaster και έχουν επιλέξει την παραλαβή από τα εκδοτήρια, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους τις ώρες και μέρες λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας με την επίδειξη της ταυτότητας τους και του αριθμού κράτησης των εισιτηρίων.

Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου δε μπορεί να προσέλθει στα εκδοτήρια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να παραλάβει το εισιτήριο του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, εκτυπωμένο τον αριθμό κίνησης της ηλεκτρονικής αγοράς και την εξουσιοδότηση.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση των στοιχείων της ταυτότητας και βάσει του νέου αθλητικού νόμου και του ΑΜΚΑ του φιλάθλου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ
Τα εισιτήρια της θύρας 8 θα διατεθούν στους φιλάθλους του Ajax.

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει την παραλαβή «print@home», μπορούν είτε να εκτυπώσουν το εισιτήριό τους σε εκτυπωτή είτε να εισέλθουν στο γήπεδο με το κινητό τους με τη χρήση της νέας λειτουργικότητας QR code.

Στα εισιτήρια των Vip & VipA παρέχεται δωρεάν θέση στάθμευσης στο Parking P3 (σχολείο απέναντι από τις θύρες των επισήμων). Για την είσοδο στο χώρο στάθμευσης είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας στάθμευσης και το εισιτήριο του αγώνα.

Για την αγορά εισιτηρίου για παιδιά έως 15 ετών απαιτείται η φυσική παρουσία του γονέα ή κηδεμόνα ή συνοδού (άνω των 18 ετών) και είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού δημόσιου φορέα και η δήλωση του ΑΜΚΑ του παιδιού.

Στον αγώνα θα λειτουργήσει η οικογενειακή κερκίδα στην θύρα 7Α, με τον αριθμό των εισιτηρίων να είναι περιορισμένος. Με κόστος του ενός εισιτηρίου στη θύρα 7Α αξίας 20 ευρώ μπορούν να εισέλθουν ταυτόχρονα στο γήπεδο της Τούμπας η μητέρα, ο πατέρας με τα παιδιά τους (ως 12 ετών). Η προμήθεια των εισιτηρίων της οικογενειακής κερκίδας είναι διαθέσιμη μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας.

Μετά από οδηγία της UEFA, η ελέυθερη είσοδος για τα παιδιά ως 12 ετών δεν ισχύει για το συγκεκριμένο αγώνα.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που έρχονται να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα μας θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι απαραίτητο κατά την προσέλευσή τους στο γήπεδο να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα (ή στρατιωτική ταυτότητα, ή διαβατήριο, ή δίπλωμα οδήγησης).

ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 2310954099

Ε-mail: helpdesk@paokfc.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απογευματινό ραντεβού στη Νέα Μεσημβρία

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ με φόντο το ντέρμπι της Κυριακής

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για το ντέρμπι της Κυριακής (28/4, 19:30) στην Τούμπα, εκεί όπου υποδέχεται την ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική των Play-Off στην Stoiximan Super League.

Όπως έγραψε και ο Δικέφαλος του Βορρά, «δεν είναι ώρα για λόγια και αναλύσεις, αλλά για έργα», με την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου να πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξει την εικόνα της ενόψει της συνέχειας.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στον Εκόνγκ, που δύσκολα θα αγωνιστεί ξανά κατά την εφετινή περίοδο. Κατά τ' άλλα, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του προπονητή, κάτι το οποίο συμβαίνει και στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν. H προπόνηση της Παρασκευής (26/4) έχει οριστεί για τις 17:00, στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να βρει τον τρόπο που θα του εξασφαλίσει την αποφυγή της τέταρτης θέσης στο πρωτάθλημα, κάτι δυσανάλογο με το ποδόσφαιρο που έχει παρουσιάσει συνολικά, την πορεία που έχει πραγματοποιήσει, το θέαμα και τα πολλά γκολ. Μπροστά του παρουσιάζεται μια ευκαιρία να βγάλει αντίδραση, με την ΑΕΚ, και στη συνέχεια μια διακοπή που θα βοηθήσει πολύ σε πνευματικό και σωματικό επίπεδο, τους ποδοσφαιριστές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Λίνο (pics)

Η ανάρτηση του Βραζιλιάνου άλλοτε μπακ του Δικεφάλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ένας από τους καλύτερους αριστερού μπακ που έχουν φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ο Μασιέλ Λίνο, βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, όπως ο ίδιος γνωστοποίησε με ανάρτηση στα μέσα κοινωνική δικτύωσης.

Ο 46χρονος Βραζιλιάνος, ανέβασε μια φωτογραφία από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» ενώ παράλληλα σχολίασε σε μια ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενημερώνοντας πως θα βρίσκεται στην Τούμπα, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. «Θα είμαι στην Τούμπα ενάντια στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό» έγραψε χαρακτηριστικά, γεγονός που δείχνει ότι θα βρίσκεται αρκετές μέρες στην πόλη μας.

Ο Λίνο κατέγραψε 220 συμμετοχές με 16 γκολ και 41 ασίστ στον ΠΑΟΚ, στην πενταετία που αγωνίστηκε από το 2009 έως το 2014.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Τελική ευθεία ενόψει ΑΕΚ

Πως προετοιμάζονται οι «ασπρόμαυροι» για το ντέρμπι της Τούμπας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής των Play-Off στην Stoiximan Super League, με την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου να θέλει να βγάλει αντίδραση μετά τις πολύ κακές εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το θετικό για τον Ρουμάνο τεχνικό του ΠΑΟΚ, είναι το γεγονός πως δεν βλέπει κανένα από τα ονόματα των παικτών του στο απουσιολόγιο, εκτός -φυσικά- από του Γουίλιαμ-Τρόοστ Εκόνγκ που είναι εκτός με βαριά θλάση.

Ο Δικέφαλος του Βορρά παίζει το τελευταίο του χαρτί στο πρωτάθλημα, χωρίς ωστόσο να έχει πολλές πιθανότητες έχοντας χάσει βαθμούς στη Λαμία. Με την τελική κατάταξη να είναι εξίσου σημαντική με την κατάκτηση του τίτλου, ωστόσο, δεν μπορεί να έχει την εικόνα που παρουσίασε σε «Γ. Καραϊσκάκης» και «Αθανάσιος Διάκος».

Θυμίζουμε πως η τέταρτη θέση, σε συνδυασμό και με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος από τον Άρη, αφήνει την -όποια- ομάδα εκτός Ευρώπης από την επόμενη σεζόν. Γεγονός που σε κάθε περίπτωση δεν θέλει ο ΠΑΟΚ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ