Connect with us

ΑΣ

«Μίλα μου για Βάλνερ!»

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ απάντησε στην κωμικοτραγική ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

«Μίλα μου για Βάλνερ!»

Ακολουθώντας την προσφιλή του τακτική, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός το απόγευμα της Κυριακής εξέδωσε μία ανακοίνωση – έπος μέσω της οποίας προσπαθεί να αποδείξει ότι ο σύλλογος του Πειραιά ουδέποτε έχει διεκδικήσει τίτλους στα χαρτιά και τα δικαστήρια, αλλά αντίθετα τους κατακτά τίμια και δίκαια στους αγωνιστικούς χώρους και αυτό επιθυμεί να γίνει και φέτος ζητώντας με το έτσι θέλω την συνέχιση της σεζόν στον ελληνικό αθλητισμό.

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ με ανακοίνωση του καυτηριάζει την «ερυθρόλευκη» τακτική και στέλνει ξεκάθαρα μηνύματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σήμερα, Κυριακή του Παραλύτου, κατά το εκκλησιαστικό ημερολόγιο, βάλθηκαν κάποιοι να βιάσουν την κοινή λογική, ακόμα μία φορά, και, με τη γνωστή τους έπαρση και αμετροέπεια, διεκδικούν τίτλους, προτείνοντας κουτοπόνηρα τη διεξαγωγή των τελικών των πρωταθλημάτων, ψαλιδίζοντας τα πλέι-οφς που προηγούνται, γνωρίζοντας ότι αυτό δεν είναι εφικτό για λόγους υγειονομικής τάξης μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Πίσω από αυτό, ουσιαστικά ψάχνουν την ανακήρυξη πρωταθλητών με αποφάσεις στα χαρτιά.

Ο ΠΑΟΚ, σεβόμενος την υγεία των αθλητών και αθλητριών τόσο από την πανδημία όσο και από τραυματισμούς λόγω της μακρόχρονης αγωνιστικής απραξίας, πρότεινε τη διακοπή των φετινών πρωταθλημάτων των ερασιτεχνικών αθλημάτων ως μη γενόμενα, χάνοντας με αυτό τον τρόπο δύο τίτλους που τους είχε “σφιχταγκαλιάσει”.

Η ιστορία κρίνει ποιος πραγματικά σέβεται και προστατεύει τους αθλητές, την υγεία τους και την καριέρα τους.

Κύριος υπεύθυνος, όμως, είναι ο πολιτικός προϊστάμενος του αθλητισμού, ο οποίος αντί να πάρει μία απόφαση για όλα τα ερασιτεχνικά αθλήματα, αφού όλα βρίσκονται στον ίδιο παρονομαστή, πετάει το μπαλάκι στις ανά άθλημα Ομοσπονδίες, “σαλαμοποιώντας” κατά το δοκούν τις αποφάσεις, οδηγούμενοι στο κωμικοτραγικό φαινόμενο άλλα να αποφασίζει η μία Ομοσπονδία και άλλα η άλλη.

Για τον ΠΑΟΚ, πάντα, η υπερηφάνεια και η τιμή προηγούνταν της κατάκτησης μαστραπάδων.

Υ. Γ. 1: Μίλα μου για Βάλνερ…

Υ. Γ. 2: Μίλα μου, μίλα μου, μίλα μου..

Υ. Γ. 3: Όχι άλλο κάρβουνο…

Υ. Γ. 4: Δεν πειράζει, θα το συνηθίσουν και στο τέλος θα τους αρέσει κιόλας.

Υ. Γ. 5: Αναρωτηθήκανε ποτέ γιατί ο ΠΑΟΚ γεννάει οπαδούς μέσα από τους οπαδούς του και όχι από τους τίτλους του; Μήπως για τη λεβεντιά και την περηφάνια του;

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Παπαδόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ το έχει στο DNA του να πρωταγωνιστεί»

Όσα είπε ο αρχιτέκτονας της μεγάλης επιτυχίας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Οι πανηγυρισμοί δεν έχουν κοπάσει στις τάξεις του τμήματος ποδοσφαίρου σάλας του ΠΑΟΚ που στην παρθενική του χρονιά κατέκτησε την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, αλλά πανηγύρισε και το πρωτάθλημα στη Futsal League 2.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Λεωνίδας Παπαδόπουλος, σχολίασε:

«Μία πολύ δύσκολη χρονιά από την αρχή, έφτασε στο τέλος της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μεγαλύτερη χαρά νιώθω που αυτά τα παιδιά πήραν αυτό το πρωτάθλημα, τα οποία από το μηδέν ξεκίνησαν, παράτησαν τα πάντα, έδωσαν το 1000% από την ζωή τους, και τώρα βλέπω την χαρά στα πρόσωπα τους.

Όσο κλισέ και αν ακούγεται, ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο, από το να πρωταγωνιστεί όπου παίζει. Είναι το DNA αυτής της ομάδας, το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να διεκδικεί, τα πάντα, σε οποιοδήποτε άθλημα το οποίο παίζει».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Νικητής ο ΠΑΟΚ σε τουρνουά με ιδιαίτερη σημασία

Ηχηρό μήνυμα έστειλαν όλες οι παίκτριες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο 2ο τουρνουά ποδοσφαίρου γυναικών κατά της βίας, συμμετείχε ο ΠΑΟΚ Β', φτάνοντας μάλιστα και στην κατάκτησή του.

Το τουρνουά διοργανώθηκε από τον ΠΑΣ Λαμίας, και μαζί με τον ΠΑΟΚ Β' και τους διοργανωτές συμμετείχαν και οι Πιερίδες Μούσες και ΓΠΟ Γιάννινα.

Ο Δικέφαλος πέτυχε τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, επικρατώντας του ΓΠΟ Γιάννινα με 2-0, των Μουσών με 2-0, και τον ΠΑΣ Λαμία με 4-0.

Καλύτερη παίκτρια του τουρνουά αναδείχθηκε η αθλήτρια του ΠΑΟΚ Β', Φωτεινή Μπουρονίκου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Κυριάρχησαν τα «αετόπουλα»

Μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ με 12 γκολ του Σεμλίκου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σπουδαία νίκη πέτυχαν οι παίδες χάντμπολ του ΠΑΟΚ, επικρατώντας της ΧΑΝΘ με 17-30, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της ΕΣΧΘ.

Οι παίκτες του Δικεφάλου έδειξαν από νωρίς την αγωνιστική τους υπεροχή, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα, το οποίο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου έφτασε σε διψήφια επίπεδα, 4-14. Παρόμοια ήταν η εικόνα και του δευτέρου ημιχρόνου, με τους «ασπρόμαυρους» να ανεβάζουν ακόμα περισσότερο την διαφορά, φτάνοντας στη νίκη με 17-30.

Τα πεντάλεπτα: 1-3, 2-6, 2-8, 2-9, 4-11, 4-14 (ημχ.), 6-18, 10-22, 11-25, 13-25, 14-26, 17-30

ΠΑΟΚ (Παλάσκας): Κοβάνης 4, Παγιαννίδης 1, Παπαστεφάνου, Συμεωνίδης 2, Στανκίδης 6, Ήτζιος, Τουρλής 5, Σεμλίκος 12, Σαβουλίδης, Τσάμης, Βιλντίρης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ