Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

«Μεγάλη πρόκληση για μένα η προοπτική του ΠΑΟΚ»

Ο έμπειρος γκαρντ επέστρεψε στον ΠΑΟΚ, με συμβόλαιο διετούς διάρκειας αυτήν τη φορά και όπως τόνισε, η προοπτική του ΠΑΟΚ, αποτέλεσε τη μεγάλη πρόκληση γι’ αυτόν.

Νίκος Μοσχοβίτης

«Μεγάλη πρόκληση για μένα η προοπτική του ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ στην ιστοσελίδα της:

«Η πρώτη του συνεργασία με τον ΠΑΟΚ δεν κράτησε πολύ. Ένας τραυματισμός του Phil Goss τον έφερε στο ρόστερ του ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα της σεζόν 2018-19, αλλά η επιστροφή του Αμερικάνου γκαρντ οδήγησε και στην ολοκλήρωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Επιστρέφοντας μετά από δύο περίπου χρόνια, ο Νώντας Παπαντωνίου αισθάνεται ότι έχει αφήσει κάτι στη μέση και δηλώνει έτοιμος να ανταποκριθεί στη μεγάλη πρόκληση. Διαβάστε όλα όσα δήλωσε στο www.paokbc.gr ο έμπειρος γκαρντ, λίγο μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ, παρουσία των δύο νέων μελών του Δ.Σ. της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κ.κ. Θανάση Χατζόπουλου και Βασίλη Τριλυράκη.

«Ήθελα πολύ να έρθω στον ΠΑΟΚ. Πριν από δύο χρόνια, τότε με τον κόουτς Παπαθεοδώρου, ήξερα ότι ερχόμουν λόγω του τραυματισμού του Goss, αλλά τώρα είναι διαφορετικά τα πράγματα και η συνεργασία μας είναι για δύο χρόνια. Εύχομαι να έχουμε υγεία, να πάνε όλα καλά και να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ περνάει μια δύσκολη περίοδο, εύχομαι από εδώ και πέρα να κοιτάμε μόνο μπροστά και να πάμε ψηλά την ομάδα», σχολίασε αρχικά ο Νώντας Παπαντωνίου και αναφέρθηκε στο κίνητρο που του δίνει ο ΠΑΟΚ: «αυτό που ψάχνω στη ζωή μου και στην καριέρα μου είναι το κίνητρο. Κι έχοντας μάθει τα τελευταία χρόνια σε δύσκολες καταστάσεις, η προοπτική του ΠΑΟΚ ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση του καλοκαιριού για μένα. Είναι πολύ μεγάλο κίνητρο να είσαι μέλος μιας προσπάθειας που γίνεται από μια τόσο μεγάλη ομάδα, με αυτή την ιστορία, ώστε να βρει μια κανονικότητα, να παίξει ξανά στην Ευρώπη και να πετύχει πράγματα και χαίρομαι που θα συμμετέχω κι εγώ».

Σχολιάζοντας το μεγάλο διάστημα απουσίας των αθλητών λόγω της πανδημίας και της διακοπής του πρωταθλήματος, ο Νώντας Παπαντωνίου ήταν ξεκάθαρος: «Νομίζω ότι για μας τους αθλητές είναι πιο εύκολο να επανέλθουμε. Αν σέβεσαι τον εαυτό σου δεν αφήνεις το σώμα σου. Νομίζω ότι χάσαμε όλοι μας από αυτή τη διαδικασία, ιδιαίτερα στο οικονομικό κομμάτι, το πιο δίκαιο είναι να μοιραστεί αυτή η… χασούρα κι ελπίζω ότι όλοι μας σιγά σιγά θα βρούμε το δρόμο μας. Και οι ομάδες να ορθοποδήσουν και οι παίκτες να τα καταφέρουν και ο κόσμος έξω επίσης, αλλά όσον αφορά το παιχνίδι, εύχομαι να μπορέσουμε σύντομα να κάνουμε τα πράγματα όπως παλιά. Να έχουμε ξανά τις ίδιες συνήθειες μέσα στο γήπεδο, πράγματα που τώρα τα αποφεύγουμε και για ασφάλεια».

Γυρίζοντας δύο χρόνια πίσω, ο Νώντας Παπαντωνίου θυμάται το… κλίμα που βρήκε στον ΠΑΟΚ και λέει χαρακτηριστικά για το μεγάλο του κίνητρο: «Η ατμόσφαιρα στην ομάδα ήταν καταπληκτική. Και για εμάς τους αθλητές που περνάμε περισσότερο χρόνο με τους συμπαίκτες μας και τα μέλη της ομάδας παρά με την οικογένεια μας, το κλίμα είναι πολύ σημαντικό. Θέλω να ζήσω και την ατμόσφαιρα ενός ντέρμπι. Πήρα μια γεύση από εκείνο το παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ, το Νοέμβριο του 2018, που το έζησα από τον πάγκο σαν θεατής. Κι αυτό που λέω ξανά, είναι ότι αποτελεί τεράστιο κίνητρο το να επανέλθει η ομάδα αγωνιστικά εκεί που πρέπει και μπορεί. Γιατί μπορεί να είχε πρόβλημα γενικά ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια, αλλά αγωνιστικά ήταν εκεί που έπρεπε».

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι οπαδοί της Παρτιζάν έκαναν… Τούμπα τη «Stark Arena» κόντρα στον Ολυμπιακό

Τα βίντεο από τη Σερβία κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ονειρική ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί της Παρτιζάν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, δείχνοντας για ακόμη μια φορά την τεράστια αγάπη που τρέφουν για τον ΠΑΟΚ.

Οι «ασπρόμαυροι» Σέρβοι οπαδοί φρόντισαν να μετατρέψουν το «Stark Arena» σε Τούμπα, αφού η ατμόσφαιρα κατά την είσοδο των ομάδων ήταν γεμάτη ΠΑΟΚ με το «ΩΩΩ ΠΑΟΚΑΡΑ» να ακούγεται απ' άκρη σε άκρη σε όλο το γήπεδο. Τα βίντεο που κάνουν το γύρο του διαδικτύου είναι εντυπωσιακά και αν κάποιος δεν γνώριζε πως το ματς διεξάγεται στη Σερβία, σίγουρα θα πίστευε πως αυτό γίνεται στην Ελλάδα και την έδρα του Δικεφάλου.

Δείτε το βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ: Επιτέλους… πλήρης!

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» για το παιχνίδι του Σαββάτου.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, μία προπόνηση του ΠΑΟΚ mateco πραγματοποιήθηκε χωρίς απουσίες! Ο Justin Alston για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, μετά τον τραυματισμό του, συμμετείχε στο πρόγραμμα της ομάδας, ο Jamuni McNeace και ο Αριστοτέλης Σωτηρίου που (προληπτικά) είχαν μείνει εκτός προπόνησης την Τετάρτη, επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς και ο Στάθης Νεραντζάκης είδε για πρώτη φορά όλους τους παίκτες στο παρκέ.

Με βίντεο ανάλυση του αντιπάλου, ασκήσεις στο γυμναστήριο και προπόνηση με έμφαση στην τακτική, ολοκληρώθηκε το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας μας, που ξεκινά το Σάββατο (30/3 στις 18:00) την προσπάθειά της στα Playouts του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ mateco θέλει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στον Απόλλων Πατρών Carna (που είναι και η τελευταία ομάδα που νίκησε στις αρχές Φεβρουαρίου) και ταυτόχρονα να ξεκινήσει μία προσπάθεια για να πετύχει όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες στον τρίτο γύρο του πρωταθλήματος, προκειμένου να συμμετέχει στη συνέχεια στα Play Off της Stoiximan Basket League.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι ευχές του μπάσκετ στο Γ. Σαββίδη (pic)

Ιδιαίτερη μέρα για έναν ιδιαίτερο άνθρωπο για όλο το σύλλογο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Γιώργος Σαββίδης έχει την τιμητική του σήμερα, λόγω γενεθλίων, μία ημέρα μετά τον πατέρα του Ιβάν και φυσικά η «ασπρόμαυρη» οικογένεια, είναι διπλά του.

Η ΚΑΕ με μήνυμα της στα social media αναφέρει:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ