Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Νο1 πρόβλημα ότι δε σκοράρουμε!»

Ο ΠΑΟΚ έφυγε με άδεια χέρια από τη Ν. Σμύρνη, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0.

PAOK24

«Νο1 πρόβλημα ότι δε σκοράρουμε!»

Ο Βλάνταν Ίβιτς στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το παιχνίδι στην Αθήνα υποστήριξε ότι η ομάδα του «πλήρωσε» το νωθρό του ξεκίνημα, δεχόμενη νωρίς γκολ, στο οποίο δεν μπόρεσε να απαντήσει λόγω της δυστοκίας και της κακής τύχης (είχε δύο δοκάρια).

Ο Σέρβος τεχνικός παραδέχτηκε ότι η δυσκολία του ΠΑΟΚ στο σκοράρισμα είναι το Νο1 πρόβλημα της ομάδας, υποστηρίζοντας ότι θα πρέπει ο «Δικέφαλος» να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά και σε αυτό τον τομέα, αλλά και να τονωθούν ψυχολογικά οι παίκτες που αγωνίζονται στην επίθεση για να έρθουν τα γκολ και κατ’ επέκταση τα θετικά αποτελέσματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ίβιτς:

Για την εξέλιξη του αγώνα: Μετά από το 5ο λεπτό του αγώνα και μέχρι το 25-30 είχαμε αρκετά προβλήματα στην αμυντική λειτουργία. Μία με δύο φορές πήγαμε να κάνουμε ψηλά άμυνα και αυτό δεν ήταν δική μου εντολή και ήταν λάθος όταν ο αντίπαλος έχει γρήγορους παίκτες μπροστά. Φαντάζομαι ότι με αυτό τον τρόπο προσπαθήσαμε να αποφύγουμε άλλα πράγματα γενικά. Στη φάση του γκολ ένας παίκτης βγαίνει από πίσω και οι τρεις μαρκάρουν τον έναν και ουσιαστικά χάνουμε δύο παίκτες. Όταν ήμασταν τόσο ψηλά και γνωρίζεις ότι ο αντίπαλος είναι τόσο γρήγορος κινδυνεύεις κάθε στιγμή. Μετά είχαμε δυο δοκάρια και άλλες 3-4 καλές ευκαιρίες. Έτσι ήταν και την περασμένη Πέμπτη. Ο Πανιώνιος με δυο σουτ έκανε ένα γκολ, εμείς είχαμε αρκετές ευκαιρίες και σήμερα με δύο δοκάρια και δεν ξέρω τι να πω. Φαίνεται ότι μας λείπει σε αρκετά παιχνίδια και η τύχη στα τελειώματα.

Για την αλλαγή εικόνας του ΠΑΟΚ προς το χειρότερο συγκριτικά με το ξεκίνημα της χρονιάς και γιατί συμβαίνει αυτό: Για την εικόνα της ομάδας σήμερα δεν μπορώ να έχω παράπονο στο δεύτερο ημίχρονο γιατί οι παίκτες προσπάθησαν, πάλεψαν ως το τέλος, έδωσαν μάχη να ισοφαρίσουν. Αν είχαμε σκοράρει στο 50’ ή στο 55΄στις φάσεις που είχαμε θα ήταν άλλο παιχνίδι, μπορούσαμε να το έχουμε γυρίσει. Αν με ρωτάτε αν μας διαβάζουν οι αντίπαλοι θα σας πω πως και οι άλλοι κάνουν αναλύσεις και βλέπουν εμάς ως αντίπαλο, τα καλά και τα κακά μας στοιχεία. Προσπαθούμε να αλλάξουμε το επιθετικό κομμάτι μας και με άλλους παίκτες όπως σήμερα. Η τελική φάση μας πλήγωνε και μας πληγώνει, έχοντας αρκετούς χαμένους βαθμούς.

Για τη δυσκολία στο γκολ: Θα έλεγα ψέμα αν έλεγα ότι δεν είναι το Νο1 πρόβλημα. Αν δούμε πόες ευκαιρίες δημιουργούμε αλλά τελικά χάνουμε, είμαστε πρώτοι και όχι μόνο στην Ελλάδα. Και σήμερα χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Πρέπει να σηκωθούμε, αυτό είναι το ποδόσφαιρο, μόνο με τη δουλειά μπορείς να διορθώσεις πράγματα. Είναι νωρίς να μιλάμε για μεταγραφές. Έχουμε τρεις μήνες μέχρι τον Ιανουάριο και από τώρα δεν μπορώ να πω κάτι. Πρέπει να διορθωθούμε με τους παίκτες που έχουμε. Πρέπει να ανεβάσουμε τους παίκτες ψυχολογικά. Δουλεύουμε πολύ στα τελειώματα, το θέμα είναι να πάρουν και ψυχολογία οι παίκτες που παίζουν μπροστά.

Για το αν ο ΠΑΟΚ έχει πρόβλημα όταν βρίσκεται πίσω στο σκορ: Σήμερα είχαμε ένα παιχνίδι που μείναμε πίσω στο σκορ. Στο β’ ημίχρονο όλοι έκαναν μεγάλη προσπάθεια, ζήτησαν μπάλα, δεν κρύφτηκαν, ήθελαν να γυρίσουν το παιχνίδι. Την Πέμπτη είχαμε περισσότερα προβλήματα μετά το γκολ που δεχτήκαμε. Δεν είχαμε τον παίκτη που θα έπαιρνε πάνω του την κατάσταση επιθετικά. Σήμερα δώσαμε μάχη, δεν τα καταφέραμε και αυτό μας πληγώνει.

Αν η απογοήτευση από τα αρνητικά αποτελέσματα θα επηρεάσει τον ΠΑOK στη συνέχεια: Έχουμε μείνει πίσω συμφωνώ, ξεκινήσαμε και με λιγότερους πόντους. Έχουμε όμως δρόμο μπροστά μας. Η απογοήτευση στο ποδόσφαιρο όπως και οι επιτυχίες κρατάνε 1-2 ημέρες, κρατάνε λίγο. Αυτί προσπαθώ να περάσω στους παίκτες. Δε γίνεται να είσαι καλός και μετά να μην έχεις την ίδια απόδοση γιατί νομίζεις ότι έκανες κάτι. Είμαστε σε μια ομάδα που προσφέρει σε όλους τα πάντα και πρέπει όλοι να το σεβαστούμε αυτό και η ομάδα να είναι σε υψηλό επίπεδο.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο youtuber-οπαδός της Αϊντραχτ ήρθε για τρίτη φορά στην Τούμπα! (vid)

Όσα κατέγραψε από την «καυτή» Τούμπα αλλά και η αρνητική εμπειρία του από το Βέλγιο.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο βίντεο που δημιούργησε για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Αϊντραχτ στη Φρανκφούρτη στις 30 Νοεμβρίου, Γερμανός youtuber έδωσε την υπόσχεση πως εάν αυτό συγκέντρωνε έναν συγκεκριμένο αριθμό “like”, τότε θα έκανε το ταξίδι Φρανκφούρτη – Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι του Δικεφάλου με τον Ολυμπιακό!

Ο στόχος επετεύχθη, ο οπαδός της Αϊντραχτ τήρησε την υπόσχεσή του και βρέθηκε στην Τούμπα, όπου και παρακολούθησε από τη Θύρα 6 το ντέρμπι, καταγράφοντας με την κάμερά του τα γκολ της αναμέτρησης, την “ασπρόμαυρη” κερκίδα και της αντιδράσεις της, αλλά και κάνοντας τα δικά του σχόλια πριν, κατά την εξέλιξη του παιχνιδιού και μετά το τέλος του. Η ιστορία όμως δεν τελειώνει εκεί, καθώς ο Φρέντστερ, όπως είναι το όνομά του, ταξίδεψε εκ νέου στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ.

Μάλιστα, εξομολογήθηκε στην κάμερα πως είχε αγοράσει κανονικά εισιτήριο για το πρώτο παιχνίδι στο Βέλγιο, ταξιδεύοντας οδικώς από τη Γερμανία, ωστόσο δεν κατάφερε να μπει στο γήπεδο καθώς το εισιτήριό του ήταν πλαστό (!)

https://www.youtube.com/watch?v=k33Xu6gmntg

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ κάντο ξανά! (vid)

Επιστρέφει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» μετά την 5η Νοεμβρίου.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ, μετά τον αποκλεισμό από την Μπριζ, καλείται να στρέψει την προσοχή του στο πρωτάθλημα και να παλέψει για την κατάκτηση του φετινού τίτλου, με πρώτο ματς το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη.

Ο ΠΑΟΚ έκανε απίστευτα πράγματα στο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας στο Φάληρο και παίζοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο επικράτησε 4-2 του Ολυμπιακού για την 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Οι «ασπρόμαυροι» άνοιξαν το σκορ στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Άντριγια Ζίβκοβιτς και στο 56' ο Τόμας με πέναλτι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-2, ενώ στο 66' και πάλι ο φορ του Δικεφάλου έκανε το 0-3 με υποδειγματικό συνδυασμό Ζίβκοβιτς-Μουργκ και τελικό αποδέκτη τον Ισπανό.

Στο 78' ο Μαγκομέντ Οζντόεφ, μετά από εκπληκτική συνεργασία των παικτών του ΠΑΟΚ με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντέλια, έγραψε το 4-0 για τον Δικέφαλο. Ο Φορτούνης μείωσε στο 86' σε 4-1, με τον Μασούρα στο 90+8' να διαμορφώνει το αποτέλεσμα.

Θυμηθείτε τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές από εκείνη την αναμέτρηση:

https://www.youtube.com/watch?v=viVUTTsZzLQ&t=186s

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λουτσέσκου VS Ολυμπιακός: Η παράδοση και τα τρία διπλά στο Φάληρο

Κρατάει χρόνια αυτή η… κολόνια!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ τίθενται αντιμέτωποι το βράδυ της Κυριακής (21.04 / 20:30) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των Πλέι ΟΦ της Super League.

Αυτή, θα είναι η 24η φορά που ο Λουτσέσκου θα βρεθεί αντίπαλος των ερυθρολεύκων, με την παράδοση να μην είναι υπέρ του. Πιο συγκεκριμένα, σε 23 αγώνες έχει μόνο 4 νίκες, 5 ισοπαλίες και 14 ήττες, με τις 9 να είναι ως προπονητής της Ξάνθης, όπου είχε 9 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Στον πάγκο του Δικεφάλου, οι δυο πρώτες επικρατήσεις ήρθαν την χρονιά του αήττητου πρωταθλήματος και νταμπλ, με τον ΠΑΟΚ να περνάει νικηφόρα με 0-1 από τον Πειραιά και στον δεύτερο γύρο να νικά με 3-1 στην Τούμπα. Η τελευταία, ήταν τον Περασμένο Νοέμβριο, όταν ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε συνθλίψει με 2-4 τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο είχε φύγει και πάλι με το διπλό από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» επικρατώντας με 1-2 χάρη σε αυτογκόλ του Παπασταθόπουλου και την...φωτοβολίδα του Κάλεντ Νάρεϊ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα κόντρα στον Ολυμπιακό ως προπονητής των «ασπρόμαυρων»:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ