Connect with us

ΑΣ

«O ΠΑΟΚ συμβάλει στην εξέλιξη του αθλήματος»

Συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, παραχώρησε ο παλαιστής του Δικεφάλου και Πρωταθλητής Ελλάδας, Πέτρος Μανουηλίδης.

Στέργιος Αναστασιάδης

«O ΠΑΟΚ συμβάλει στην εξέλιξη του αθλήματος»

Συγκεκριμένα: “Ο αθλητής του τμήματος Πάλης του Α.Σ. ΠΑΟΚ, Πέτρος Μανουηλίδης, έχοντας κατακτήσει όχι μόνο τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδος, αλλά και το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Στρατιωτικό Πρωτάθλημα, μίλησε αποκλειστικά στο acpaok.gr για την ενασχόλησή του με το άθλημα, τις ελληνικές ρίζες της πάλης, αλλά και για την πορεία της ομάδας…

Για το Παγκόσμιο Στρατιωτικό Πρωτάθλημα…
Έδωσα δύο αγώνες, έχασα από τον Πρωταθλητή Ευρώπης, ωστόσο επειδή πήγε στον τελικό, μέσω των ρεπεσάζ μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ για την 3η-5η θέση, όπου και κατάφερα να κερδίσω τον Λευκορώσο αθλητή και να κατακτήσω το χάλκινο μετάλλιο.

Για την ενασχόλησή σου με το άθλημα της πάλης…
Έχει τα καλά του, έχει και τις πίκρες… Ξεκίνησα σε ηλικία 14 ετών, όταν το γνώρισα και το έμαθα το άθλημα, ένιωσα να με γεμίζει και από τότε αφοσιώθηκα σε αυτό. Παρ’ όλες τις δυσκολίες που τυχαίνει να περνάμε, δεν το βάζω κάτω. Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, έχει καταφέρει να συμβάλει στην εξέλιξη του αθλήματος, να ενώσει προπονητές και αθλητές και να δείξει πως οι Έλληνες μπορούν να τα καταφέρουν!

Για τα κύπελλα που κατακτά η ομάδα…
Η πορεία τόσο σε άνδρες όσο και σε εφήβους και παίδες είναι εξαιρετική! Είναι πολύ ελπιδοφόρο το γεγονός ότι οι νεαροί αθλητές φέρνουν διακρίσεις και μετάλλια και αυτό δείχνει ότι υπάρχει μέλλον… Θαυμάζω όλους όσους τρέχουν για την ομάδα μας, αγαπάν το Σύλλογο, υπάρχει ενότητα και βάζουν σε προτεραιότητα το καλό του αθλήματος, αλλά και των αθλητών.

Για το άθλημα της πάλης…
Ο κόσμος δε γνωρίζει το άθλημα, είναι το εθνικό μας άθλημα, ξεκίνησε από την Ελλάδα και χρειάζεται να ξέρουμε όλοι γι’ αυτό. Η πάλη είναι το μοναδικό άθλημα στον κόσμο, που έχει το όνομα της χώρας που κατάγεται, -ελληνορωμαϊκή πάλη-, και όλοι οι Έλληνες πρέπει να νιώθουμε περήφανοι γι’ αυτό!

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Κύπελλο Ανδρών: Παρουσία θεατών οι αγώνες του Final-4 στη Λάρισα

Η διευκρινιστική ανακοίνωση της ΕΟΠΕ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης διευκρινίζει ότι οι αγώνες του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος Βόλεϊ ανδρών που είναι προγραμματισμένοι για το διήμερο 29-30 Μαρτίου στο Ε.Α.Κ. Νεάπολης στη Λάρισα, θα διεξαχθούν κανονικά με την παρουσία θεατών στις κερκίδες.

Η απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού η οποία ανακοινώθηκε από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, αφορά αποκλειστικά και μόνο την απαγόρευση «οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης καθώς και τη διάθεση εισιτηρίων των φιλάθλων των ομάδων Α.Ο.Ν.Σ ΜΙΛΩΝ, Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ., ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., κατά τη διεξαγωγή του FINAL 4 του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών».

Η Ε.Ο.ΠΕ. ούτως ή άλλως από την πρώτη στιγμή είχε ανακοινώσει ότι όσοι επιθυμούσαν να παρακολουθήσουν τους αγώνες δια ζώσης έπρεπε να κάνουν αίτηση προεγγραφής θέσης εισόδου και η προθεσμία ολοκληρώθηκε στις 27 Μαρτίου και οι σχετικές λίστες έχουν δοθεί ήδη στην ΕΛ.ΑΣ. για τον καθιερωμένο έλεγχο που γίνεται τα τελευταία χρόνια σε όλες τις διοργανώσεις της Ομοσπονδίας.

Ως εκ τούτου το κλειστό της Νεάπολης στη Λάρισα το διήμερο 29-30 Μαρτίου θα φιλοξενήσει τις τέσσερις κορυφαίες ομάδες του ελληνικού ανδρικού βόλεϊ και εκατοντάδες φίλους του αθλήματος που θα παρακολουθήσουν υψηλού επίπεδου θέαμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Έφτασε τις 250 συμμετοχές ο αρχηγός!

Συνεχίζει να γράφει το κοντέρ για το Νικολαΐδη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τις 250 συμμετοχές με την φανέλα του ΠΑΟΚ, έφτασε στο παιχνίδι κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας, ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ, Νίκος Νικολαΐδης.

Ο Νίκος Νικολαΐδης, σύμφωνα πάντα με την «Ασπρόμαυρη Βίβλο», συμπλήρωσε τις 250 συμμετοχές με τον Δικέφαλο στο στήθος, στο νικηφόρο αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας με 28-20.

Έτσι. ο αρχηγός του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πρώτη τετράδα συμμετοχών στην ιστορία του τμήματος Χάντμπολ ανδρών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Η ώρα της πρώτης μεγάλης μάχης του ΠΑΟΚ

Ομάδα και κόσμος δίνουν ραντεβού στη Μίκρα με στόχο την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 13:30, στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας 3, θα διεξαχθεί ο πρώτος προημιτελικός της Futsal League B', ανάμεσα στον ΠΑΟΚ mαteco και τον Κένταυρο.

Ο... δρόμος για την άνοδο στην Super League, το τμήματος Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ mαteco, ξεκινάει από την Θεσσαλονίκη, εκεί όπου ο Δικέφαλος θέλει να κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα πρόκρισης στο Final-4 του πρωταθλήματος.

Άπαντες στο τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας του Δικεφάλου, κάνουν ανοικτό κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ, να δώσει δυναμικό παρών στην Μίκρα, στηρίζοντας την προσπάθεια των «ασπρόμαυρων».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ