Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ηλεκτρονικό εισιτήριο (video)

Τα τελευταία χρόνια η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει κάνει πολλά βήματα προόδου, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία για τη διευκόλυνση του κοινού.

PAOK24

Ηλεκτρονικό εισιτήριο (video)

Σε αυτό το πλαίσιο φέτος εντάσει σε συνεργασία με την Ticket Hour τη δυνατότητα χρήσης ηλεκτρονικού εισιτηρίου, δίνοντας την επιλογή στους χρήστες να μην εκτυπώνουν το εισιτήριο που αγοράζουν ηλεκτρονικά, διαθέτοντας απλά το απαραίτητο barcode στο κινητό τους.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα της:

Στην Τούμπα μέσω e-Τicket

Μέχρι στιγμής το smartphone ήταν ένα μέσο να μοιραστείτε με τους φίλους σας την ατμόσφαιρα του γηπέδου της Τούμπας μέσω των Social Media. Από τη σεζόν 2016-17 το κινητό σας τηλέφωνο μπορεί να γίνει το εισιτήριό σας μέσω της λειτουργίας e-ticket που εγκαινιάζει ο ΠΑΟΚ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε συνεργασία με την Ticket Hour προσθέτει μία νέα δυνατότητα στους φιλάθλους της ομάδας που έρχονται στο γήπεδο, προκειμένου να κάνει ακόμα πιο εύκολη και πιο σύγχρονη τη διαδικασία αγοράς εισιτηρίου και εισόδου στο γήπεδο. Πλέον δεν έχετε κανένα λόγο ούτε στα εκδοτήρια να περιμένετε ούτε να ψάχνετε να βρείτε εκτυπωτή. Το μόνο που χρειάζεστε για να πάρετε τη θέση σας στην κερκίδα είναι το smartphone σας κι ένα e-Ticket.

Η διαδικασία αγοράς του e-Ticket είναι ακριβώς η ίδια με αυτή του απλού εισιτηρίου. Θα πρέπει κατά την αγορά να επιλεχθεί η επιλογή «PRINT AT HOME» προκειμένου να ενεργοποιηθεί το e-Ticket. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει τα παρακάτω βήματα για να δει το QR Code του εισιτηρίου που αγόρασε:

  1. Ανοίγουμε από το κινητό μας τηλέφωνο την σελίδα tickets.paokfc.gr
  2. Συνδεόμαστε στον λογαριασμό μας.
  3. Πατώντας την επιλογή e-tickets βλέπουμε το QR code του εισιτηρίου μας. Σε περίπτωση που έχετε αγοράσει παραπάνω από ένα εισιτήριο, υπάρχει η δυνατότητα να στείλετε το QR code σε τρίτο πρόσωπο μέσω email που με ειδικό link θα ανακατευθύνει τον κάτοχο του επιπλέον εισιτηρίου κατευθείαν στο QR code το οποίο πρέπει να χρησιμοποιήσει για να μπει στο γήπεδο.

Οδηγός εισόδου από το PAOK TV
Το επίσημο κανάλι του Δικεφάλου στο You Tube ετοίμασε έναν αναλυτικό οδηγό εισόδου στο γήπεδο της Τούμπας. Δείτε στο παρακάτω βίντεο πως πρέπει να χρησιμοποιείτε τα εισιτήρια διαρκείας σας, τα απλά εισιτήριά σας, αλλά και τα e-Tickets σας στα τουρνικέ και εγγραφείτε για να μαθαίνετε πρώτοι με εικόνα και ήχο όλα τα τελευταία νέα της ομάδας μας”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κόκκαλης: «Μακάρι τελικός ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στο ΕCL» (vid)

Ο Πέτρος Κόκκαλης εξέφρασε την ευχή του τηλεοπτικά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο γιος του Σωκράτη Κόκκαλη, Πέτρος, ο οποίος εξελέγη ευρωβουλευτής με το ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ./Προοδευτική συμμαχία και πλέον είναι επικεφαλής του κόμματος «Κόσμος» με τηλεοπτική του συνέντευξη στο «Action 24» εξέφρασε την ευχή του ο φετινός τελικός του Εuropa Conference League, ο οποίος διεξάγεται στην «Αγιά Σοφιά» να έχει φιναλίστ τον αγαπημένο του Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Και οι Νιγηριανοί… περιμένουν τον Εκόνγκ!

Μετά τις πρόσφατες τοποθετήσεις του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για το πως έχει η κατάσταση, όσον αφορά την αποζημίωση του ΠΑΟΚ, μετά το σοβαρό τραυματισμό του Γουΐλιαμ Τροστ-Εκόνγκ στο πρόσφατο Κύπελλο Εθνων Αφρικής με την εθνική ομάδα της Νιγηρίας, ενημερωθήκατε μέσα από το PAOK24.

Οι πρόσφατες δηλώσεις του, έκαναν τους συμπατριώτες του, να τον… περιμένουν να επιστρέψει στις αρχές Ιουνίου και στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Στη Νιγηρία υπάρχει δημοσίευμα που χρησιμοποιεί τις πρόσφατες δηλώσεις του, στις οποίες ανέφερε ότι ο ίδιος πιστεύει πως θα έχει ξεπεράσει το σοβαρό τραυματισμό του ως το τέλος της σεζόν, ενώ την επόμενη, θα είναι στο 100%.

Ο συντάκτης σημειώνει ότι στις 5 Ιουνίου, η Νιγηρία αντιμετωπίζει τη Νότια Αφρική και στις 8 το Μπενίν και υπάρχει ελπίδα ότι ο Εκόνγκ θα είναι ξανά διαθέσιμος τότε, για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι ευχές του μπάσκετ στο Γ. Σαββίδη (pic)

Ιδιαίτερη μέρα για έναν ιδιαίτερο άνθρωπο για όλο το σύλλογο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Γιώργος Σαββίδης έχει την τιμητική του σήμερα, λόγω γενεθλίων, μία ημέρα μετά τον πατέρα του Ιβάν και φυσικά η «ασπρόμαυρη» οικογένεια, είναι διπλά του.

Η ΚΑΕ με μήνυμα της στα social media αναφέρει:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ