Connect with us

«Να είμαστε αχτύπητοι για τα επόμενα 10 χρόνια» (ηχητικό)

Το τμήμα πάλης του ΠΑΟΚ κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών, έχοντας ως στόχο αυτή η επιτυχία να είναι η απαρχή για σπουδαίες διακρίσεις τα επόμενα χρόνια.

PAOK24

«Να είμαστε αχτύπητοι για τα επόμενα 10 χρόνια» (ηχητικό)

Ο έφορος του «ασπρόμαυρου» τμήματος πάλης, Χάρης Μάλλιος, φιλοξενήθηκε στο ραδιοφωνικό PAOK24 στον «Libero107,4» και μίλησε για την τεράστια προσπάθεια στον δρόμο για την επιτυχία, τα πολλά εμπόδια που έβαλαν στον ΠΑΟΚ, ευχαριστώντας τον κόσμο και τους χορηγούς που στάθηκαν δίπλα σε αυτή την προσπάθεια.

Αναλυτικά:

Για το πώς νιώθει μετά από την επιτυχία: Όταν κατακτάς πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ όπου και να είναι αυτό εγώ νιώθω τεράστια ευτυχία. Πάντα υπάρχει μεγάλο παρασκήνιο πριν φτάσεις σε μία επιτυχία. Παρότι υπήρχε προσωπικός αγώνας και όλης της ομάδας κοιτάς πως έχεις φτάσει σε αυτή την επιτυχία. Και στον ΠΑΟΚ στην κατάκτηση ενός πρωταθλήματος υπάρχει ένα ιδιαίτερο παρασκήνιο. Για να κατακτήσει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα σε οποιοδήποτε τμήμα είναι μεγάλη η δυσκολία. Χωρίς μεγαλοστομίες αυτό το πρωτάθλημα είναι μόνο η αρχή.

Για τα εμπόδια που μπήκαν στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ: Όπως και από πέρυσι υπάρχει μία πίεση του Παναθηναϊκού στην ομοσπονδία επειδή βλέπουν τον ΠΑΟΚ να κάνει ψηλές πτήσεις. Επειδή φοβήθηκαν ότι θα χάσουν το πρωτάθλημα, υπήρξαν κάποια θέματα που δε θα λησμονήσω και θα κυνηγηθούν όπως πρέπει. Την ώρα του αγώνα υπήρξαν προβοκατόρικες ανακοινώσεις. Παρεμβάσεις από ηγετικά στελέχη του Παναθηναϊκού για δήθεν επεισόδια. Θα απαντηθούν όλα αυτά όπως πρέπει για να είναι ο ΠΑΟΚ στην κορυφή.

Για το μέγεθος της επιτυχίας του ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη είναι το πρώτο πρωτάθλημα που έρχεται το προηγούμενο ήρθε τον προηγούμενο αιώνα. Ο ΠΑΟΚ κατέβηκε για πρώτη φορά με μεγάλο αριθμό παιδιών. Με 12 άτομα. Είναι σημαντικό επειδή υπάρχουν βαθμολογίες γιατί με περισσότερους αθλητές συγκεντρώνεις περισσότερους βαθμούς. Στις 12 συμμετοχές μας είχαμε 3 χρυσά, 2 ασημένια, 2 χάλκινα κι αυτό δείχνει το μέγεθος της επιτυχίας. Οι προσδοκίες που είχα αρχικά ήταν για 16 αθλητές κι είχαμε ατυχίες. Κατακτήσαμε πέρυσι τον τίτλο στο Παίδων και πάμε για την επανάληψη φέτος. Έχουμε πρωταθλητές Άνδρες, Παίδες και καταλαβαίνετε πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει μία αχτύπητη ομάδα. Να έχουμε όλους αυτούς που μας βοηθούν δίπλα στο τμήμα. Κάνουμε τα πάντα για να είμαστε αχτύπητοι τα επόμενα 10 χρόνια.

Για την ιστορία του «ασπρόμαυρου» τμήματος πάλης: Το τμήμα λειτουργεί εδώ και 17 χρόνια από τον Παναγιώτη Ποικιλίδη. Η σοβαρή προσπάθεια έχει ξεκινήσει τα τελευταία δύο χρόνια. Οργανώθηκε καλά τα τελευταία δύο χρόνια, έχουμε ακόμα μεγάλα βήματα να κάνουμε. Αυτή η κατάκτηση είναι ένα από τα πιο ενωτικά πρωταθλήματα που κατέκτησε ο ΠΑΟΚ. Υπήρχε ψυχή και βοήθεια από πολλούς στον ΠΑΟΚ. Πολύς ΠΑΟΚτσήδικος κόσμος κλήθηκε και ήταν δίπλα μας. Είχαμε κόσμο κερκίδα στους αγώνες και ευχαριστούμε τους συνδέσμους Σερρών, Καβάλας και από τη Νεάπολη που ήρθαν κι αυτό ανέβαζε τους παλαιστές. «Φόρτσα ΠΑΟΚάρα εοε οε, ξάπλωστον αντίπαλο Δικέφαλε», φώναζε ο κόσμος. Να έχεις 100 άτομα κερκίδα στην πάλη είναι κάτι τεράστιο κι ευχαριστώ πολύ τα παιδιά που ήρθαν. Ακόμα κι αυτό έπαιξε τεράστιο ρόλο.

Για όσους στήριξαν την προσπάθεια της πάλης: Είναι μεγάλη επιτυχία του ΑΣ ΠΑΟΚ να έχει δίπλα της τον Κώστα Αμοιρίδη. Να κρατάμε δίπλα μας μία από τις πιο υγιείς επιχειρήσεις στη Θεσσαλονίκη είναι πολύ σημαντικό. Να έχουμε δίπλα μας έναν άνθρωπο που δίνει ενέργεια. Εμείς πρέπει να κάνουμε αυτούς τους ανθρώπους πολλούς περισσότερους. Υπάρχει ωραία συνεργασία με τον Κώστα Αμοιρίδη. Ένας άλλος άνθρωπος ο Δημήτρης ο Νάκος το Prima Holidays και μας έφερε όλες τις μεταγραφές αθλητών μας από το εξωτερικό. Προσπαθήσαμε να έχουμε ΠΑΟΚτσήδες Έλληνες αθλητές από τη Σουηδία και άλλες χώρες στο εξωτερικό. Δένουμε την ομογένεια της Σουηδίας. Υποδέχτηκαν τους 3 αθλητές μας από εκεί και τους 2 από τη Γερμανία όταν επέστρεψαν. Η Euroglass και στον Γιάννη Παπαδόπουλο πρέπει να πούμε ευχαριστώ για τη βοήθεια , στον  Θάνο Κουτλουμπάνη και την εταιρεία Logistics του και στο έπιπλο Δοβλέτογλου από τη Βέροια και άλλους πάρα πολλούς που μας βοήθησαν. Να είμαστε παντού με πολύ κόσμο δίπλα στον ΑΣ ΠΑΟΚ.

Με την εμπειρία του ποια είναι τα στοιχεία της επιτυχίας: Υπάρχει πλέον πλούσια εμπειρία. Χρειάζεται και το χρήμα, αλλά χρειάζονται και άνθρωποι που να πιστεύουν πράγματα μέσα τους και το ΠΑΟΚ πάνω από όλα να το πιστεύουν πραγματικά. Τότε υπάρχει εμπιστοσύνη και καταλαβαίνεις ότι δε χρειάζεται και τόσο το χρήμα. Το μπάτζετ του ΠΑΟΚ εκτινάχθηκε από τα 16 χιλιάρικα στα 35 χιλιάρικα. Προσπαθούμε να έχουμε καλά τους αθλητές μας. Κι ο επόμενος αγώνας του ΠΑΟΚ θα είναι να έχει δικούς του αγωνιστικούς χώρους για να μεγαλώσει περισσότερο.

Ακούστε όλη τη συνέντευξη στο παρακάτω ηχητικό.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΠΑΟΚ που…ξέχασε να σκοράρει

Η συνέπεια στη διάρκεια της σεζόν και τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η φετινή χρονιά του ΠΑΟΚ χαρακτηρίζεται εντυπωσιακή στις επιδόσεις σκοραρίσματος, με τον Δικέφαλο του Βορρά να έχει πετύχει 127 τέρματα σε 54 αγώνες για πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη. Ένας μέσος όρος 2,3 τερμάτων ανά παιχνίδι.

Στους τελευταίους τέσσερις αγώνες, ωστόσο, οι ποδοσφαιριστές του Ράζβαν Λουτσέσκου μοιάζουν να έχουν...ξεχάσει να σκοράρουν, με τον ΠΑΟΚ να μετρά 2 γκολ, αμφότερα μετά την συμπλήρωση των 90 λεπτών, σε Πειραιά και Λαμία.

Είχαν προηγηθεί τα δυο παιχνίδια της προημιτελικής φάσης στο Europa Conference League, εκεί όπου οι «ασπρόμαυροι» απέτυχαν να σκοράρουν σε Μπριζ και Τούμπα, απέναντι στην βελγική ομάδα.

Αυτά τα τέσσερα παιχνίδια κόστισαν στον ΠΑΟΚ την ευρωπαϊκή του συνέχεια ενώ ελαχιστοποιούν τις πιθανότητες του για κατάκτηση του εγχώριου πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ των 125 γκολ σε 50 παιχνίδια, δηλαδή 2,5 γκολ ανά ματς, σκόραρε μόλις δυο στα επόμενα τέσσερα. Προφανώς και είναι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, στην πιο κρίσιμη καμπή της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ: Κόντρα στο Μαρούσι για την είσοδο στα Play-Off

Η ομάδα του Στάθη Νεραντζάκη προετοιμάζεται για το παιχνίδι του Σαββάτου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Μαρούσι, το Σάββατο (27/4, 20:15) στο PAOK Sports Arena, με την ομάδα του Στάθη Νεραντζάκη να έχει ως μόνο στόχο τη νίκη που θα της δώσει την 8η θέση και την είσοδο στα Play-Off.

Η 7η θέση χάθηκε μαζί με το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, εκεί όπου ο Δικέφαλος του Βορρά ηττήθηκε με 99-91, με τους 28 πόντους του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ να μην αρκούν για το θετικό αποτέλεσμα.

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει την προετοιμασία του, γι' αυτήν την τελευταία αγωνιστική των Play-Out, με μια απογευματινή προπόνηση σήμερα Παρασκευή (26/4). Ο προπονητής των «ασπρόμαυρων» δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Σταύρου Σχίζα, που ταλαιπωρείται από θλάση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρώτη απώλεια κι η πιο οδυνηρή

Ο ΠΑΟΚ διατηρούσε το απόλυτο κόντρα στην Λαμία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ισοπαλία σαν...ήττα για τον ΠΑΟΚ στο ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος», με τον Δικέφαλο του Βορρά να πετά δυο βαθμούς που πιθανότατα τον θέτουν εκτός διεκδίκησης του τίτλου.

Ο ΠΑΟΚ διατηρούσε το απόλυτο των βαθμών στο πρωτάθλημα κόντρα στη Λαμία, έχοντας επικρατήσει και στα 15 παιχνίδια κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας. Όλα αυτά μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης (24/4), με την Λαμία να αποσπά τον πρώτο της βαθμό κόντρα στους «ασπρόμαυρους».

Ακόμη πιο εντυπωσιακό το γεγονός πως στις προηγούμενες δεκαπέντε αναμετρήσεις, ο ΠΑΟΚ είχε δεχθεί μόνο 2 τέρματα και είχε σκοράρει 36!

Όλες οι αναμετρήσεις κόντρα στη Λαμία:

ΠΑΟΚ - Λαμία 4-0
Λαμία - ΠΑΟΚ 0-2
Λαμία - ΠΑΟΚ 0-1
ΠΑΟΚ - Λαμία 3-0
ΠΑΟΚ - Λαμία 3-0
Λαμία - ΠΑΟΚ 0-1
Λαμία - ΠΑΟΚ 0-2
ΠΑΟΚ - Λαμία 4-0
ΠΑΟΚ - Λαμία 2-1
Λαμία - ΠΑΟΚ 0-2
ΠΑΟΚ - Λαμία 1-0
Λαμία - ΠΑΟΚ 0-3
ΠΑΟΚ - Λαμία 3-0
Λαμία - ΠΑΟΚ 0-2
ΠΑΟΚ - Λαμία 3-1
Λαμία - ΠΑΟΚ 1-1

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ