Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

«Χημεία με την πάροδο του χρόνου»

Ο Σέρβος είχε 16 πόντους και μια καλή εμφάνιση στην πρεμιέρα του ΠΑΟΚ στο Eurocup, μίλησε για τη συνοχή που έρχεται με τα παιχνίδια και το χρόνο, για την έλευση του Χάτσερ αλλά και για τη συνέχεια στη σεζόν.

Νίκος Μοσχοβίτης

«Χημεία με την πάροδο του χρόνου»

Για τη νίκη επί της Ζολνόκι και τον τρόπο που ήρθε:
«Δεν είναι εύκολο να παίζεις όπως ξεκίνησες σε ένα παιχνίδι και για τα 40 λεπτά. Είναι λογικό να κουραζόμαστε κατά τη διάρκεια του αγώνα και να υπάρχεις ένας εφησυχασμός όταν υπάρχει και μια διαφορά πόντων. Η Ζολνόκι έπαιξε καλύτερα όταν εμείς εφησυχάσαμε. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, εμείς το γυρίσαμε στο δικό μας ρυθμό στο τέλος. Ηταν μια πολύ σημαντική νίκη και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Για τη δική του εξήγηση για τη χθεσινή εικόνα της ομάδας:
«Είμαστε μια πολύ νέα ομάδα, ο Χάτσερ ήρθε πριν τρεις μέρες. Πρέπει να βρούμε τη συνοχή μας. Δείξαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και είναι σημαντικό που δείξαμε τη θέληση και κερδίσαμε σε τέτοιες συνθήκες .

Για τα καινούργια πρόσωπα στην ομάδα και τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη:
«Κοιτώντας στην Ευρώπη, οι καλύτερες ομάδες είναι αυτές που παίζουν καιρό μαζί. Εχουν συνοχή. Δεν είναι μόνο το ταλέντο, είναι και η χημεία, η συνέχεια με το να μαθαίνεις το παιχνίδι του άλλου. Αυτό θα έρθει με την πάροδο του χρόνου».

Για το πρόβλημα στα ριμπάουντ που αποτυπώθηκε με τα 20 περισσότερα των Ούγγρων χθες:
«Δεν το είχα προσέξει την ώρα του αγώνα, αλλά αυτός ήταν ο λόγος που έμεινε κοντά η Ζολνόκι. Είναι σίγουρα κάτι που πρέπει να δουλέψουμε. Είναι ανάλογα και τον αγώνα, γιατί μετά τις αλλαγές, μπορεί να μείνει ο κοντός με τον ψηλό. Υπάρχουν διάφορες παράμετροι για αυτό».

Για το αν τον απελευθέρωσε η παρουσία του Χάτσερ:
«To κάθε παιχνίδι είναι μια ιστορία από μόνο του. Χθες βάλαμε εγώ με τον Ούρος, σε άλλο παιχνίδι μπορεί να είναι άλλοι. Δεν έχει σχέση μόνο το σκοράρισμα. Είναι θετικό που ήρθε ο Χάτσερ, είναι πολύ καλός παίκτης. Η ομάδα θα ταιριάξει με το παιχνίδι του και ο παίκτης με το παιχνίδι της ομάδας».

Για το πώς βλέπει τον όμιλο του Eurocup και τις πιθανότητες πρόκρισης του ΠΑΟΚ:
«Είναι πολύ σημαντικό να κρατήσεις την έδρα σου. Δεν έχω παίξει στη Ρωσία, αλλά δε νομίζω ότι είναι τόσο δύσκολο όσο να παίζεις σε μια έδρα με ατμόσφαιρα, όπως της Παρτιζάν. Σίγουρα θα είναι δύσκολο με Λιέτουβος και Μπεσίκτας. Θα χρειαστούμε 3-4 νίκες στην έδρα μας και να κερδίσουμε και κάποια ματς εκτός».

Για την έκπληξη στο Σούλη Μαρκόπουλο:
«Είναι πολύ ωραίο σαν κομμάτι της ιστορίας. Είναι πολύ δύσκολο στο σημερινό μπάσκετ να φτάσεις τα 300 παιχνίδια, γιατί με την παραμικρή ήττα μπορεί να απολυθεί ένας προπονητής. Τα 300 παιχνίδια με μια ομάδα είναι μεγάλη τιμή είναι μεγάλη τιμή για τον κόουτς».

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Stoiximan Basket League: Ανάκρουση του εθνικού ύμνου πριν το τζάμπολ

Απόφαση που θυμίζει NBA στα ελληνικά γήπεδα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Οι αναμετρήσεις της Stoiximan Basket League θα ξεκινούν με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου. Αυτό ήταν το αίτημα των ομάδων που απαρτίζουν το πρωτάθλημα και ο ΕΣΑΚΕ το έκανε αποδεκτό.

Κάπως έτσι, αρχής γενομένης από τις αναμετρήσεις των δύο ομίλων της 3ης φάσης του πρωταθλήματος, θα ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος πριν από κάθε αναμέτρηση.

Θυμίζουμε ότι το Σάββατο (30/3) θα γίνουν οι αναμετρήσεις ΠΑΟΚ - Απόλλων Πάτρας (7-12) Λαύριο - Καρδίτσα (7-12) και Περιστέρι - Κολοσσός (1-6), την Κυριακή Ολυμπιακός - Άρης (1-6) και Παναθηναϊκός - Προμηθέας (1-6), ενώ το πρόγραμμα της 1ης ημέρα κλείνει τη Δευτέρα με το ματς ΑΕΚ - Μαρούσι (7-12).

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Έκανε ξανά το…. θαύμα του ο Τακιανός

Έχασε από ομάδα που είχε 34 σερί ήττες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ήττα - σοκ για την Αστάνα του Φώτη Τακιανού από την Μινσκ στη VTB League.

Το σύνολο του Έλληνα προπονητή γνώρισε την ήττα με 60-58 από μία ομάδα που μετρούσε 34 σερί ήττες στη VTB League!

Η Αστάνα πριν από λίγες ημέρες έχασε το βασικό της Αμερικανό σέντερ, Χαμ, ο οποίος συνεχίζει στο Πουέρτο Ρίκο.

Παράλληλα, ο Τακιανός στερείται και των υπηρεσιών του Ντέιβις, που στο παρελθόν έχει περάσει από τα ελληνικά γήπεδα παίζοντας σε Λαύριο και Περιστέρι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Το PAOK24 news για ΠΑΟΚ και Εθνική

Η επικαιρότητα στο προσκήνιο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το πρώτο PAOK24 News by GAS24 ήρθε λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση του τελικού της εθνικής με τη Γεωργία για την πρόκριση στο Euro 2024 με τα όσα έγιναν στη Τιφλίδα να αποτελούν θέμα συζήτησης, όπως φυσικά και όλες οι εξελίξεις που αφορούν τον ΠΑΟΚ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ