Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Η μισή Ελλάδα περίμενε ο ΠΑΟΚ να χάσει εδώ!"

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να περάσει και από την έδρα του Αστέρα Τρίπολης, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να πανηγυρίζει μαζί με τους παίκτες του αυτό το τρίποντο. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, μίλησε κατόπιν στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου και δεν θα μπορούσε να μην σταθεί στη σημασία του "διπλού".

Αγάπη Γαβριηλίδου

"Η μισή Ελλάδα περίμενε ο ΠΑΟΚ να χάσει εδώ!"

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πιο σημαντικό σημείο του αγώνα, που έφερε τη νίκη: “Ήταν μία νίκη προσωπικότητας. Μία νίκη πνευματικής ισορροπίας, όπου είχαμε πλήρη επίγνωση ότι δεν έπρεπε να κάνουμε λάθος, σε κανένα σημείο του αγώνα. Είναι αλήθεια ότι το γκολ αν είχε μετρήσει στο πρώτος μέρος, θα μας έδινε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και θα ήταν διαφορετικά όλα, αλλά είναι σημαντική μία νίκη με 0-3 σε αυτή την έδρα κόντρα σε αυτή την ομάδα”.

Για τη λειτουργία της ομάδας σήμερα: “Είναι προφανές ότι όλοι έκαναν μία μεγάλη προσπάθεια. Ο Ακπόμ σήμερα έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι. Το χρειαζόταν αυτό, για να πάρει ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Θέλω να αναφερθώ και στην καλή παρουσία των αλλαγών. Του Ομάρ, του Λημνιού και του Τόσκα. Είναι πολύ σημαντικό για μία ομάδα που παλεύει για το πρωτάθλημα, να έχει συνεχώς παίκτες με κίνητρο, που μπαίνουν και βοηθούν και τους υπόλοιπους που είναι ήδη μέσα”.

Για το αν θεωρεί ότι η σημερινή νίκη, είναι μισός τίτλος για τον ΠΑΟΚ: “Η μισή Ελλάδα περίμενε ο ΠΑΟΚ να χάσει εδώ. Για να καταλάβετε πόσο δυνατή έχει γίνει αυτή η ομάδα. Κι εμείς ζούσαμε όλο αυτό το διάστημα, έχοντας στο μυαλό μας ότι το παιχνίδι στην Τρίπολη είναι πολύ δύσκολο, σαν τελικός. Ο Αστέρας είναι μία ομάδα που προέρχεται από πέντε νίκες, με καλούς παίκτες και καλή λειτουργία. Την ίδια στιγμή, ξεκινώντας το δεύτερο γύρο εδώ με αυτή τη νίκη, μας δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Αυτό το παιχνίδι πέρασε, πήραμε τρεις βαθμούς κι έχουμε άλλο ένα παιχνίδι το Σάββατο. Στην τελική, σήμερα πήραμε απλά τρεις βαθμούς”.

Για τις απώλειες των Πρίγιοβιτς και Βέρνμπλουμ και τις αλλαγές της ομάδας: “Πρέπει να βρούμε την ισορροπία μας. Η διοίκηση ξέρει τι πρέπει να κάνει και τους έχω εμπιστοσύνη. Χάσαμε και τον Κάνιας από έναν τραυματισμό. Σήμερα όμως, υπήρξε μία πολύ καλή απόδοση από τους παίκτες που ήταν εδώ. Οι φάσεις του Αστέρα, προήλθαν από δικές μας στημένες φάσεις και χαμένες, δεύτερες μπάλες δικές μας. Είμαστε μία ομάδα που επιτίθεται και θέλει να έχει την κατοχή. Είναι φυσιολογικό, όταν επιτίθεσαι, να παίρνεις τα ρίσκα. Για αυτό όμως έχουμε αυτούς τους παίκτες, για να ελέγχουμε την οποιαδήποτε κατάσταση. Χρειαζόμαστε ένα ισορροπημένο γκρουπ, όλους τους παίκτες και να μην υπάρξει κάποιος άλλος τραυματισμός”.

Για το αν θα κάνει κάποιο… δώρο στον Πασχαλάκη: “Ο Πασχαλάκης είναι κομμάτι του συνόλου. Αν είναι έτσι θα πρέπει να κάνω δώρο σε όλους. Στον Αντρέ, στον Μπίσεσβαρ, στον Μαουρίσιο, στον Ακπόμ, στον Μάτος και σε όλους… Ο καθένας πρέπει να κάνει τη δουλειά του. Η δουλειά του είναι να μην δέχεται γκολ”.

Για το αν ξέρει ποιος επιθετικός θα έρθει στον ΠΑΟΚ: “Δεν ξέρω και δεν θα σχολιάσω…”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καταστρώνει τα πλάνα του ο Λουτσέσκου

Στην τελική ευθεία με την τακτική στο επίκεντρο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει του παιχνιδιού της Κυριακής με την ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (26.04) ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής και στο υπόλοιπο μέρος του προγράμματος έγινε δουλειά στην τακτική προσέγγιση του αγώνα.

Ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και θεραπεία.

Οι «ασπρόμαυροι» θα προπονηθούν το απόγευμα της Κυριακής στις 17:30 στη Νέα Μεσημβρία, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να καταστρώνει τα τελικά του πλάνα και να ανακοινώνει την αποστολή για το ματς με την Ένωση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προκρίθηκαν και περιμένουν τα «αετόπουλα»

Κ17 και Κ15 του ΠΑΟΚ έχουν εξασφαλίσει τη θέση τους στην τελική φάση – Τα εισιτήρια που κρίνονται

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια της 2ης φάσης στα Πρωταθλήματα Super League Κ17 και Super League Κ15 και το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Απριλίου ξεκινούν οι αγώνες μπαράζ για να συμπληρωθεί το «παζλ» των ομάδων που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στην Τελική Φάση (Final 4) των δύο Πρωταθλημάτων.

Πρωτάθλημα Super League K17

Με την ολοκλήρωση της 2ης φάσης, τη συμμετοχή τους στην Τελική Φάση του Πρωταθλήματος έχουν εξασφαλίσει οι ΑΕΛ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ ενώ την 4η θέση διεκδικούν τέσσερις ομάδες μέσω αγώνων μπαράζ.

Το Σάββατο 27 Απριλίου στις 11:30 ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στο Αθλητικό Κέντρο Emilion ενώ μισή ώρα αργότερα (12:00) ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Ατρόμητο Αθηνών στο Γήπεδο Φωστήρα «Σπύρος Γιαλαμπίδης». Οι νικητές των δύο ζευγαριών θα αγωνιστούν σε μονό αγώνα μπαράζ με τον νικητή να παίρνει το 4ο «εισιτήριο» για το Final 4 του Πρωταθλήματος Super League K17.

Πρωτάθλημα Super League K15

Στο Πρωτάθλημα Super League K15, τη συμμετοχή τους στην Τελική Φάση έχουν εξασφαλίσει ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ ενώ τις υπόλοιπες δύο θέσεις διεκδικούν συνολικά οκτώ ομάδες μέσω των αγώνων μπαράζ.

Το Σάββατο 27 Απριλίου στις 17:00 ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ατρόμητο Αθηνών στο Γήπεδο των Τραχώνων ενώ μία ημέρα αργότερα, την Κυριακή 28 Απριλίου στις 14:30, ο Αστέρας Τρίπολης αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στις Αθλ. Εγκαταστάσεις του Γηπέδου «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Οι νικητές των δύο ζευγαριών θα αγωνιστούν σε αγώνα μπαράζ και η ομάδα που θα επικρατήσει θα εξασφαλίσει μία θέση στην Τελική Φάση.

Η 4η θέση στην Τελική Φάση του Πρωταθλήματος θα προκύψει από τους αγώνες μπαράζ ΠΑΣ Γιάννινα-Πανσερραϊκός (Σάββατο 27/4, 16:30, Αθλ. Εγκατ/σεις ΕΠΣ Ηπείρου "Στ. Τσανακτσής") και Άρης -Μακεδονικός (Σάββατο 27/4, 14:00, Δημοτικό Γήπεδο Φιλύρου). Οι νικητές των δύο ζευγαριών θα αγωνιστούν σε αγώνα μπαράζ και η ομάδα που θα επικρατήσει θα αγωνιστεί στην Τελική Φάση του Πρωταθλήματος Super League K15.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπύρα… Ζίβκοβιτς στη Σερβία

Ενόψει Euro 2024

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Αντίστροφα για την τελική φάση του Euro 2024 μετρούν στη Σερβία με την εθνική ομάδα της χώρας να δίνει το παρών στο μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού της Ευρώπης.

Στο πλαίσιο αυτό εταιρεία μπύρας κυκλοφορεί έχοντας τυπωμένα στα προϊόντας της, πρόσωπα των διεθνών ποδοσφαιριστών της εθνικής Σερβίας.

Έτσι, στις παρτίδες μπύρας βρίσκεται και το πρόσωπο του Αντρίγια Ζίβκοβιτς!

Το ίδιο έχει συμβεί και με τον Ντούσαν Βλάχοβιτς της Γιουβέντους αλλά και του Ντούσαν Τάντιτς της Φενέρμπαχτσε.

https://twitter.com/FSSrbije/status/1783836999566377047?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1783836999566377047%7Ctwgr%5Ea53485deb02c0fee75654777cc0bdf6f2974bd4b%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.gazzetta.gr%2Ffootball%2Fsuperleague%2F2328759%2Fpaok-prosopo-toy-zibkobits-mpike-se-mpyra

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ