Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το σχόλιο της ημέρας

Ο ΠΑΟΚ το παλεύει μεθοδικά, σοβαρά, ξέρει τι θέλει να πετύχει, έχει συγκεκριμένους στόχους, κινείται στα πλαίσια της νομιμότητας και αναγκάζει άπαντες να του βγάλουν το καπέλο.

Σταύρος Κόλκας

Το σχόλιο της ημέρας

Η σημερινή μέρα ανέδειξε τον πανικό του Ολυμπιακού και την ικανότητα του ΠΑΟΚ να διαχειριστεί θέματα που καίνε χωρίς να κυνηγά τις εντυπώσεις. Πάνω σε αυτές μπερδεύτηκε ο Ολυμπιακός και πάνω στα επιχειρήματα που παρέθεσε, εμφανίστηκαν δεκάδες άλλα να τα αντικρούσουν.

Πλέον υπάρχει ένας αξιωματούχος του αγώνα, ο κύριος Περικλής Λασκαράκης, ο οποίος έδωσε ένορκη κατάθεση πως έφαγε ξύλο. Τόσο απλά.

Την ένορκη κατάθεση του κ. Λασκαράκη επιβεβαίωσε και ο παρατηρητής των ραδιοτηλεοπτικών κ. Καλόγηρος σε δημόσια τοποθέτησή του. Το παζλ ξετυλίγεται. Πλέον το δικαστήριο έχει μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για το τι συνέβη. Και η διαδικασία συνεχίζεται.

Εγώ δεν είμαι από τους αισιόδοξους. Για την ακρίβεια, προσπαθώ να κρατήσω τον εαυτό μου χαμηλά. Να μη το πιστέψω. Μέσα μου όμως έχω την ηθική ικανοποίηση πως ο ΠΑΟΚ, κάνει το καλύτερο δυνατό. Και η ομάδα, είναι υποχρεωμένη να υποστηρίξει σωστά έναν μηχανισμό που δουλεύει ρολόι για να της φέρει διακρίσεις.

Όλοι φοβόμαστε τον αγώνα στα Χανιά. Για εμένα ήταν σημαντικός και πριν έρθει η γκέλα του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη, αφού έπρεπε να κερδίσουμε για να έχουμε δύο βαθμούς έναντι μηδέν της 5ης ΑΕΚ στο ενδεχόμενο να γκελάρει στη Λειβαδιά.

Τώρα είναι ακόμα πιο σημαντικός και η σοβαρότητα πρέπει να είναι στο μυαλό όλων.

Επιστρέφοντας στα της δίκης, είναι σαφές πως ο ΠΑΟΚ αύξησε σήμερα τις πιθανότητές του. Δεν είναι μαζί του ακόμη, όμως όταν ο Ολυμπιακός προσπαθεί να πείσει πως ο Λασκαράκης είναι στημένος, αλλά δεν κάνει και τίποτα για να εμφανιστεί το οπτικοακουστικό υλικό του Καραϊσκάκης. Κανένας δεν μπορεί να πείσει. Όλοι ξέρουν. Δεν είναι και παρθένο το έδαφος σε νταβατζιλίκια το συγκεκριμένο.

Δύο αξιωματούχοι του αγώνα μιλάνε για ξύλο στον παρατηρητή, ένας τρίτος που είναι δικός τους, δεν ξεκαθαρίζει τι ακριβώς γράφει στην έκθεσή του, δίνοντας το δικαίωμα στον Λασκαράκη να μεταφράσει τι εννοεί. Ας πρόσεχε.

Η υπόθεση έχει δρόμο ακόμη και δεν πρέπει να πετάμε στα σύννεφα. Σε πρώτη φάση, μας αρκεί που τους έχει λούσει κρύος ιδρώτας.

Ο ΠΑΟΚ αύριο έχει ζωή. Μεγάλο παιχνίδι στη Μίκρα μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για το χάντμπολ το οποίο θα παρακολουθήσετε ζωντανά σε Live streaming από το PAOK24, μάχη στο Λαύριο που ελπίζουμε να είναι η τελευταία για αυτή τη φάση και η ομάδα να επιβεβαιώσει τον καλό ρυθμό που έδειξε στο πρώτο παιχνίδι.

Την ίδια στιγμή και λίγες μέρες πριν τον πρώτο τελικό του βόλεϊ, οπαδοί του Ολυμπιακού με ποστ στις σελίδες τους στο facebook, στοχοποιούν τον Αχιλλέα Μαυρομάτη ως δικηγόρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και άνθρωπο του… βόλεϊ του ΠΑΟΚ. Και ενημερώνουν πως αν βρεθεί στου Ρέντη δεν πρέπει να τον λυπηθεί κανείς.

Είναι σαφές πως θα δημιουργήσουν συνθήκες ζούγκλας και στο βολεϊ με πρόφαση την ποδοσφαιρική κόντρα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απίστευτο! Κεκλεισμένων των θυρών το F4 στο βόλεϊ

Ανακοίνωση μία μέρα πριν την έναρξη του!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, εξέδωσε ανακοίνωση, μία μέρα πριν την έναρξη του Final 4 του Κυπέλλου στο βόλεϊ, με την οποία γνωστοποίησε ότι θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών, για λόγους «δημόσιας τάξης και ασφάλειας», με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού….

«Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση καθώς και η διάθεση εισιτηρίων των φιλάθλων των ομάδων ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ, ΑΣ ΠΑΟΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., κατά τη διεξαγωγή του FINAL 4 του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών Πετοσφαίρισης της ΕΟΠΕ, μεταξύ των ομάδων ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ, ΑΣ ΠΑΟΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 (ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ) και το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 (ΤΕΛΙΚΟΣ), στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης του ΕΑΚ Λάρισας, για σοβαρούς λόγους της δημόσιας τάξης και ασφάλειας» αναφέρει η ανακοίνωση.

Ένα 24ωρο πριν ξεκινήσει η διοργάνωση που υποτίθεται ότι θα είναι γιορτή, ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, αποφάσισε να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δανός διαιτητής στη Λεωφόρο

Ποιος ορίστηκε στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το Δανό διαιτητή, Μίκελ Ρέντερ, όρισε η ΚΕΔ στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, την προσεχή Κυριακή (18:00, Cosmote Sport) στη Λεωφόρο.

Στο VAR θα είναι ο συμπατριώτης του, Γιόνας Γιάνσεν, με βοηθό του το Νικολακάκη, Λασιθίου, ενώ επόπτες ορίστηκαν οι επίσης Δανοί, Γιουρνταγκούλ και Μάστρουπ.

Στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, ορίστηκε σλοβενική ομάδα, με επικεφαλής το διαιτητή, Ματέι Γιουγκ, ενώ στο Άρης - Λαμία, ορίστηκε ο Περράκης, με το Σιδηρόπουλο στο VAR.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χωρίς προβλήματα ενόψει ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός

Επέστρεψαν όλοι οι διεθνείς

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με την επιστροφή και των τελευταίων διεθνών, Μπακασέτα, Ιωαννίδη, Σπόραρ, Τσέριν και Βέρμπιτς, ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (31/3, 18:00), με μία προπόνηση σήμερα.

Οι πέντε διεθνείς, έκαναν αποθεραπεία και αύριο αναμένεται να μπουν στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ εκτός ήταν ξανά οι Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν που είναι μακροχρόνια απόντες.

Με την επιστροφή των διεθνών, επί της ουσίας δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα για τον Φατίχ Τερίμ, ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ