Connect with us

ΒΟΛΕΙ

Να παίξουμε για τον Γκόμεζ

Ο ΠΑΟΚ έχει στις τάξεις του έναν σούπερ σταρ του παγκοσμίου βόλεϊ, τον Αμαράλ Ντάντε ο οποίος μίλησε για την επιλογή του να έρθει στην ομάδα και τους στόχους του. Τι είπε για Γκόμεζ, για τον κόσμο της ομάδας αλλά και για τον Αγκάμεζ.

Σταύρος Κόλκας

Να παίξουμε για τον Γκόμεζ

Ο 36χρονός διεθνής βραζιλιάνος μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για διάφορα θέματα. Αρχής γενομένης για την επιλογή του να επιστρέψει στην Ελλάδα.

«Έχω πολύ όμορφο συναίσθημα που επιστρέφω στην Ελλάδα, είμαι πολύ χαρούμενος μετά τα τρία χρόνια που έπαιξα στον Παναθηναίκό. Εδώ ήμουν όταν κέρδισα το χρυσό μετάλλιο με τη Βραζιλία στους Ολυμπιακούς, εδώ γεννήθηκε ο γιος μου, αισθάνομαι πολύ κοντά την ελληνική νοοτροπία με τη δικιά μας» τόνισε αρχικά ο βραζιλιάνος σούπερ σταρ.

Για το πώς επέλεξε τον ΠΑΟΚ: «Είδα τις προτάσεις που είχα, έψαξα την ομάδα, είδα τους οπαδούς αντιλήφθηκα πως συμβαίνει κάτι πολύ ωραίο εδώ. Είναι ένθερμοι, υποστήριξαν την ομάδα με πάρα πολύ ωραίο τρόπο, ήταν ο βασικός λόγος που επέλεξα τον ΠΑΟΚ. Είναι σημαντικό το γεγονός αυτό για έναν αθλητή. Είδα τι έγινε στο τελευταίο παιχνίδι που σήκωσε η ομάδα το πρωτάθλημα και αισθάνθηκα μία πολύ ωραία τρέλα.

Για το αν είναι χορτάτος από τους τίτλους που έχει πάρει: «Όσους τίτλους και να κερδίσεις ποτέ δεν είναι αρκετοί. Δεν θα πεις ποτέ, φτάνει ως εδώ. Σίγουρα δεν μπορώ από μόνος μου να πετύχω πολλά, αλλά έχω δει πως έχουμε δώδεκα εκπληκτικούς παίκτες. Δεν φοβάμαι τίποτα, το συναίσθημα που έχω είναι αυ΄τος της προσμονής»

Για τον Γκόμεζ και τον Αγκάμεζ του Ολυμπιακού: «Είμαι πολύ καλά προετοιμασμένος για τις κόντρες με τον φίλο μου τον Αγκάμεζ, είναι ένας παίκτης πολύ υψηλού επιπέδου και θα έχει ενδιαφέρον η κόντρα μας. Ο Γκόμεζ ήταν από τους ανθρώπους που με έπεισαν να έρθω. Είναι ένας τεράστιος αθλητής και τώρα που είναι τραυματίας τον σκεφτόμαστε και πρέπει μέσα από την ομαδική δουλειά να καλύψουμε το κενό του έτσι ώστε να κερδίσει ο ίδιος χρόνο και να επανέλθει όταν θα είναι 100% έτοιμος»

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Λινάρδος: “Κλειδί η υπομονή”

Το μήνυμα του Έλληνα κεντρικού ενόψει του Final-4

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για το Final-4 του Κυπέλλου Βόλεϊ ανδρών, το οποίο θα διεξαχθεί στη Λάρισα το διήμερο 29-30 Μαρτίου, μίλησε στο acpaok.gr, ο κεντρικός του ΠΑΟΚ, Δημοσθένης Λινάρδος.

Δημοσθένης Λινάρδος:

«Προετοιμαζόμαστε σκληρά, έχοντας ως στόχο την κατάκτηση του κυπέλλου. Θέλουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο της περσινής σεζόν. Έχουμε αφήσει πίσω μας το παρελθόν, διότι ο πρωταθλητισμός δεν χωράει παρελθόν, προχωράς μπροστά, δυναμικά, και το μόνο που θέλουμε είναι καλές εμφανίσεις και τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Σ' ένα Final-4 κυπέλλου δεν έχεις δεύτερη ευκαιρία. Παίζουμε στον ημιτελικό κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα, την οποία όμως έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να την κερδίσουμε. Όταν έχουμε κληθεί να παίξουμε με την πλάτη στον τοίχο, έχουμε ανταπεξέλθει.

Το «κλειδί» είναι η υπομονή. Αν κάτι δεν μας πάει καλά, να έχουμε την υπομονή να ανταπεξέλθουμε και να προχωράμε. Φυσικά θα παίξει ρόλο και ο χαρακτήρας των παικτών».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Σε ρυθμούς playoffs

Έπιασε δουλειά η γυναικεία ομάδα βόλεϊ για το πρώτο ματς κόντρα στην ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σε υψηλούς ρυθμούς βρίσκεται η προετοιμασία του τμήματος Βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ, ενόψει του, εντός έδρας, πρώτου προημιτελικού της Volley League γυναικών κόντρα στην ΑΕΚ (27/03, 19:00).

Η σκληρή δουλειά συνεχίζεται στο PAOK Sports Arena, με τις παίκτριες του Δικεφάλου να ανεβάζουν όλο και περισσότερο «στροφές», προκειμένου να εμφανιστούν απολύτως έτοιμες στην σημαντική αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Θάνος Τερζής και οι συνεργάτες του, αφού μελέτησαν το τελευταίο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, επισήμαναν στις παίκτριες τα όποια λάθη έγιναν, έχοντας ως στόχο την επίλυσή τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Ξεκίνησε για το Final-4 ο ΠΑΟΚ

Έπιασε δουλειά ο Δικέφαλος για τις μάχες που έρχονται

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με στόχο τη διατήρηση των σκήπτρων η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία της με φόντο το Final-4 του κυπέλλου Ελλάδας στη Λάρισα που θα γίνει στις 29 και 30 Μαρτίου.

Οι Υπερπρωταθλητές Ελλάδος, καλούνται να αφήσουν πίσω τους ό,τι έγινε στον τέταρτο ημιτελικό του πρωταθλήματος, και να τα δώσουν όλα ενόψει των δύο επόμενων στόχων, αυτών του Κυπέλλου και του Λιγκ Καπ.

Ο Γιόσκο Μιλενκόσκι και οι συνεργάτες του εστιάζουν στο τακτικό κομμάτι αλλά και στην ανάλυση του αντιπάλου.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει το βράδυ της Παρασκευής στις 20:15 τον Ολυμπιακό στο δεύτερο ημιτελικό.

Ο πρώτος θα γίνει στις 17.00 μεταξύ Παναθηναϊκού και Μίλων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ