Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Να επιστρέψω στην Ελλάδα πριν κλείσω προπονητικά»

Ο Φερνάντο Σάντος, ο μεγάλος θριαμβευτής του Euro της Γαλλίας, εξέφρασε την επιθυμία να κοουτσάρει ξανά στη χώρα μας πριν ολοκληρώσει την καριέρα του και αναφέρθηκε στο κατόρθωμα της Εθνικής Πορτογαλίας.

Δημήτρης Τσίτσης

«Να επιστρέψω στην Ελλάδα πριν κλείσω προπονητικά»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Φερνάντο Σάντος στην εφημερίδα «Νέα Κρήτη»:

Ο Φερνάντο Σάντος ήταν το μοναδικό πρόσωπο στην Πορτογαλία πριν πάει η αποστολή στο Euro που πίστευε πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μπορεί να φτάσει μέχρι την κορυφή της Ευρώπης;

“Δεν ήμουν ο μοναδικός, αλλά είναι αλήθεια πως ελάχιστοι ακόμα αληθινά πίστευαν όπως εγώ στην κατάκτηση του ευρωπαϊκού”.

Όλοι λένε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε με προπονητή τον Σάντος ένας διαφορετικός παίκτης που έπαιξε για την ομάδα! Καλύτερος γενικότερα…

“Όπως όλοι ξέρετε πολύ καλά, για μένα το σημαντικότερο πάντα είναι η ομάδα”.

Τώρα κάνετε όνειρα για το Μουντιάλ. Με ένα νέο συμβόλαιο με την πορτογαλική ομοσπονδία και τη χώρα να σας έχει σχεδόν σαν Θεό!

“Δεν έχω όνειρα, αυτό που πάντα κάνω είναι να προσπαθώ να δουλεύω όσο περισσότερο και καλύτερα μπορώ για να υλοποιώ στόχους”.

Μετά από μεγάλες νίκες στο Euro με την Πορτογαλία μιλούσατε για τους Έλληνες φίλους σας. Η σκέψη σας πήγαινε και στην Ελλάδα! Θα θέλατε να δουλέψετε ξανά στην Ελλάδα και επίσης είναι στη σκέψη σας ένα δεύτερο σπίτι στη χώρα μας για διακοπές;

“Σίγουρα κάποια μέρα θα ήθελα να επιστρέψω και να δουλέψω σαν προπονητής ξανά στην Ελλάδα! Δεν θα ήθελα να ολοκληρώσω την καριέρα μου χωρίς να επιστρέψω προπονητικά στην Ελλάδα! Επίσης θα ήθελα κάποια στιγμή να αποκτήσω ένα σπίτι για διακοπές στην Ελλάδα”

Όλοι εδώ στην Κρήτη γνωρίζουν πως σας αρέσει το νησί. Έχετε επισκεφτεί μάλιστα και τα αρχαία στην Κνωσό, έχετε διαβάσει για την Σπιναλόγκα. Ένα μήνυμα του Φερνάντο Σάντος στους αναγνώστες μας;

“Ναι μου αρέσει πολύ η Κρήτη. Είναι στην καρδιά μου και έχω πολλούς φίλους στο νησί. Για αυτό σε όλους τους κρητικούς στέλνω τους πιο εγκάρδιος χαιρετισμούς μου και ευχές για υγεία και ευτυχία από τον φίλο σας Φερνάντο Σάντος”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

ΑΕΚ: Συντηρείται θέμα Γιαννούλη

Το συμβόλαιο που ολοκληρώνεται και το μέλλον του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το όνομα του Δημήτρη Γιαννούλη, έχει συνδεθεί με το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα, για λογαριασμό της ΑΕΚ, όπως έχει αναφερθεί ουκ ολίγες φορές στο «κιτρινόμαυρο» ρεπορτάζ.

Κάτι ανάλογο ισχύει και τώρα με αφορμή και την παρουσία του στην Εθνική ομάδα, ενώ το τρέχον συμβόλαιο του με την Νόριτς, ολοκληρώνεται με το τέλος της σεζόν.

Η ΑΕΚ ψάχνει παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας της, σύμφωνα με όσα σημειώνοντας σε ρεπορτάζ στην Αθήνα, ο πρώην μπακ του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, ενώ τονίζεται παράλληλα ότι ο ίδιος θα εξαντλήσει τις πιθανότητες να παραμείνει στο εξωτερικό.

Φέτος ο Γιαννούλης με τη Νόριτς, έχει καταγράψει 35 συμμετοχές με 4 ασίστ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο κόσμος ψήφισε Κωνσταντέλια!

Πήρε… σκυτάλη από τον Κίριλ Ντεσπόντοφ το «wonderkid» του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας αναδείχθηκε MVP Φεβρουαρίου από το κοινό του ΠΑΟΚ, παίρνοντας έτσι την σκυτάλη από τον Κίριλ Ντεσπόντοφ και επιβεβαιώνοντας ότι το τελευταίο διάστημα ξεχωρίζει με τις εμφανίσεις του στο χορτάρι.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ασπρόμαυρη ΠΑΕ:

«Ο Έλληνας εξτρέμ ξεκίνησε εντυπωσιακά τον Φεβρουάριο με μία εξαιρετική εμφάνιση και ένα καταπληκτικό γκολ κόντρα στον Ατρόμητο και έτσι συνέχισε.

Ο Mr. Breeze τον Φεβρουάριο ήταν απολαυστικός. Ατέλειωτα τρεξίματα, πάθος, αυταπάρνηση και απίθανες εμπνεύσεις. Πέτυχε τρία πολύ όμορφα γκολ κόντρα σε Ατρόμητο, Παναιτωλικό και Πανσερραϊκό και με τις ενέργειες του συνέβαλε τα μέγιστα για να πάρει ο Δικέφαλος αυτό που ήθελε στο γήπεδο.

Στην ψηφοφορία για τον MVP του Φεβρουαρίου ο Κωνσταντέλιας συγκέντρωσε το 48,1% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο.

Ο Σουαλιό Μεϊτέ ήταν εξαιρετικός για έναν ακόμα μήνα, αλλά έμεινε στη δεύτερη θέση με ποσοστό 29,75%.

Το βάθρο συμπλήρωσε ο Τόμας Κεντζιόρα, που βρίσκεται κι αυτός σε φόρμα το τελευταίο διάστημα και αποτελεί κομβικό στέλεχος της ομάδας του Ράζβαν Λουτσέσκου.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Κλαμπ Μπριζ δοκιμάζει λύση εκ των έσω για ΠΑΟΚ και πρωτάθλημα!

Αυτός είναι ο νέος προπονητής των Βέλγων μετά την απόλυση του Ρόνι Ντέιλα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο κύβος ερρίφθη για τον Ρόνι Ντέιλα, ο οποίος μετά την ήττα από τη Σεντ Τρούιντεν (2-1) αποτέλεσε παρελθόν από τον πάγκο της Κλαμπ Μπριζ. Ήδη από το βράδυ της Κυριακής ο Βέλγικος σύλλογος συγκάλεσε διοικητικό συμβούλιο με κεντρικό θέμα την... επόμενη μέρα στον πάγκο της ομάδας με φόντο τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ που ακολουθούν και φυσικά τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

H απόλυση Ντέιλα ανακοινώθηκε και επίσημα το πρωί της Δευτέρας, με τους ιθύνοντες του κλαμπ να αναφέρουν πως η ομάδα δεν θύμιζε το τελευταίο διάστημα την ομάδα που όλοι έβλεπαν στο ξεκίνημα της σεζόν. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Conference League βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή για τη ερχόμενη σεζόν και μέχρι τότε σε ρόλο υπηρεσιακού θα προαχθεί ο μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας κάτω των 23 του συλλόγου, Νίκι Χάγιεν. Πάντως τα ΜΜΕ από το Βέλγιο σημειώνουν πως ο Ντέιλα ήταν ήδη «τελειωμένος» μετά τις δηλώσεις που είχε κάνει μετά το ματς με την Μόλντε, όταν και επιτέθηκε στη συνέντευξή του σε οπαδούς και δημοσιογράφους.

O 43χρονος Νίκι Χάγιεν αναλαμβάνει να οδηγήσει την Κλαμπ Μπριζ για το υπόλοιπο της σεζόν, σε μία λύση εκ των έσω, μιας κι ο Χάγιεν εργάζεται από το καλοκαίρι του 2022 στη βελγική ομάδα από διάφορα πόστα (στα τέλη της περσινής σεζόν ήταν βοηθός προπονητή στην πρώτη ομάδα). Ασχολήθηκε με την προπονητική από αρκετά μικρή ηλικία και συγκεκριμένα από τα 32 του χρόνια, με το βιογραφικό του να περιλαμβάνει αρκετές ομάδες χαμηλών κατηγοριών, αλλά και τμημάτων υποδομής.

Ως ποδοσφαιριστής, συνέδεσε την καριέρα του με τη Σεντ Τρούιντεν, η οποία από χθες του δίνει τη δυνατότητα να καθίσει στον πάγκο της Κλαμπ Μπριζ και να δοκιμάσει τα όρια και τις δυνατότητες του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ