Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τζοβάρας με Κέρκυρα

Η προσοχή όλων μπορεί να είναι στραμμένη στο αυριανό παιχνίδι με την Έστερσουντ, ωστόσο την Κυριακή ο ΠΑΟΚ θα δώσει ένα ακόμη παιχνίδι στο πρωτάθλημα.

Αγάπη Γαβριηλίδου

Τζοβάρας με Κέρκυρα

Ο “Δικέφαλος” θα αντιμετωπίσει την Κέρκυρα στην Τούμπα, σε παιχνίδι που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών κι όπως έγινε πριν από λίγο γνωστό, ο “εκλεκτός” που θα “σφυρίξει” στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ο Γεώργιος Τζοβάρας.

Ο ρέφερι από την Φθιώτιδα θα έχει για βοηθούς τον Σίπκα Ιωάννη (Πέλλας) και τον Χατζηνάκο Γεώργιο (Καβάλας).

Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Σέζος Αθανάσιος (Κιλκίς) και παρατηρητής διαιτησίας ο Βέλλιος Αθανάσιος (Ξάνθης).

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Ανάσες, επιστροφές κι από αύριο γήπεδο

Η άδεια ολοκληρώνεται, η σεζόν μπαίνει στην τελική ευθεία με μεγάλες προκλήσεις

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μετά τη σπουδαία ανατροπή και την πρόκριση επί τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ την Πέμπτη και με την ανάγκη για ανάσες να είναι μεγάλη για όλους στην ομάδα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε άδεια στους παίκτες του μέχρι την Τρίτη.

Πέραν των παικτών που έχουν διεθνείς υποχρεώσεις, οι άλλοι είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, κάποιοι επέλεξαν ένα μικρό ταξίδι και από αύριο ουσιαστικά, η σεζόν μπαίνει στην τελική της ευθεία.

Βέβαια, λόγω των αγώνων των εθνικών ομάδων, η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση είναι στις 31 Μαρτίου, το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο με την επιστροφή της ομάδας από αυτήν την ολιγοήμερη άδεια, ξεκινάει η προετοιμασία για το παιχνίδι αυτό και βέβαια, για την πολύ απαιτητική συνέχεια, στην οποία θα κριθούν πολλά σε Ελλάδα και Ευρώπη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ατζούν μίλησε ξανά για τον Τερίμ

Η συνομιλία τους μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο γνωστός τηλεοπτικός παραγωγός, Ατζούν Ιλιτσαλί, δεν έχει κρύψει ποτέ την εμπλοκή του στη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Φατίχ Τερίμ, ενώ είναι γνωστή η συνεργασία του με το «ΣΚΑΪ» του Γιάννη Αλαφούζου.

Σε νέα τοποθέτησή του στην Τουρκία, έκανε λόγο για νέα κουβέντα που είχε με τον προπονητή των Πράσινων, μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Stoiximan Super League.

«Ο Παναθηναϊκός του προπονητή Φατίχ Τερίμ, νίκησε στο μεγαλύτερο ντέρμπι στην Ελλάδα. Τον κάλεσα στο τηλέφωνο για να του δώσω συγχαρητήρια και προς το τέλος της συνομιλίας μας, με ρώτησε για την εκπομπή. Θέλω να καταδείξω ότι όλοι γνωρίζουν για τη δουλειά μας, ακόμα και όταν δε βρίσκονται στην Τουρκία» ανέφερε ο Ατζούν Ιλιτσαλί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

ΑΕΚ: Συντηρείται θέμα Γιαννούλη

Το συμβόλαιο που ολοκληρώνεται και το μέλλον του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το όνομα του Δημήτρη Γιαννούλη, έχει συνδεθεί με το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα, για λογαριασμό της ΑΕΚ, όπως έχει αναφερθεί ουκ ολίγες φορές στο «κιτρινόμαυρο» ρεπορτάζ.

Κάτι ανάλογο ισχύει και τώρα με αφορμή και την παρουσία του στην Εθνική ομάδα, ενώ το τρέχον συμβόλαιο του με την Νόριτς, ολοκληρώνεται με το τέλος της σεζόν.

Η ΑΕΚ ψάχνει παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας της, σύμφωνα με όσα σημειώνοντας σε ρεπορτάζ στην Αθήνα, ο πρώην μπακ του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, ενώ τονίζεται παράλληλα ότι ο ίδιος θα εξαντλήσει τις πιθανότητες να παραμείνει στο εξωτερικό.

Φέτος ο Γιαννούλης με τη Νόριτς, έχει καταγράψει 35 συμμετοχές με 4 ασίστ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ