Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το… απόλυτο ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ για τον Παναθηναϊκό!

Με βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του Γιάννη Αλαφούζου η θύρα 13 "ξεσπά" και τα "χώνει" στους "πράσινους" για τη συμμαχία με τον Ολυμπιακό.

Ελένη Μπούντου

Το… απόλυτο ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ για τον Παναθηναϊκό!

Μπορεί η ποδοσφαιρική κοινότητα να είχε αντιληφθεί πλήρως πως η… κόντρα των “αιωνίων” ανήκει οριστικά στο παρελθόν, αφού “πράσινοι” και “κόκκινοι” βαδίζουν πλέον στο ίδιο μονοπάτι, με τον Ολυμπιακό να στηρίζει μέσω του Τύπου που πρόσκειται σε εκείνον την διοίκηση του Αλαφούζου και το αντίστροφο, ωστόσο, ήρθε η ώρα να ειπωθεί και δια στόματος… Θύρας 13.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «Θύρας 13»:

«Τα όσα εγκληματικά συμβαίνουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα εξαιτίας μιας παρέας άχρηστων και στημένων, που λυμαίνονται την ναυαρχίδα του συλλόγου, δεν αφήνουν, πλέον, κανέναν ασυγκίνητο. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει περάσει πολλά, έχει κάνει αξιομνημόνευτη υπομονή, έχει δεχτεί γροθιές στο στομάχι και παρά τα όσα δεινά έχει περάσει, διψάει για να σταθεί δίπλα στην ομάδα με κάθε τρόπο. Και εσένα πρόεδρε-διαχειριστή του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ μας, σε στήριξε όσο λίγους.

Αντί λοιπόν να σεβαστείς αυτόν τον κόσμο που έβαλε πλάτη για σένα, εσύ προτίμησες να περάσεις (σ)την κόκκινη γραμμή και έκανες το ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ. Πήγες και συμμάχησες με τον απόλυτο ΕΧΘΡΟ χωρίς να κρατήσεις έστω τα προσχήματα.

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΠΩΣ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΠΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ Δ.Σ. ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΔΑΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕΣ ΧΟΝΤΡΟ;
ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΠΩΣ ΣΥΜΠΛΕΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΑΣΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ;

Και όλα αυτά συμβαίνουν γιατί επέλεξες να κάνεις αντιπολίτευση στην κυβέρνηση και να συστρατευτείς με μία πολιτική παράταξη που στηρίζει αυτόν που….. πολεμούσες (;;;;;;) τόσα χρόνια. Αλήθεια, πού εξαφανίστηκαν τα ρεπορτάζ για το πρεζόπλοιο και την εγκληματική οργάνωση; Πού πήγαν οι δίκες και οι καταδίκες για τον καινούριο εκδότη- καναλάρχη;

Η ανακοίνωση από το «πολιτικό» γραφείο τύπου της ΠΑΕ μετά το παιχνίδι με το Λεβαδειακό, είναι τελείως ξένη σε σχέση με τα όσα αντιπροσωπεύει ο Παναθηναϊκός και ο κόσμος του. Είναι ένα ακόμα μνημείο ασχετοσύνης από τους κολαούζους που έχεις μαζέψει στα γραφεία, και τους έχεις δώσει τη δυνατότητα να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους στην καμπούρα του ενδοξότερου συλλόγου της χώρας.

ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΟΥΤΕ Η ΑΚΑTAΝΟΜΑΣΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ…. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ, ΟΥΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ή ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΧΗΜΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΒΙΤΡΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ.
Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ, ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ, ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ, ΑΓΑΠΗ, ΧΑΡΑ, ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ, ΛΥΠΗ, ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΟ….ΕΛΠΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΘΡΟΛΙΜΑΝΟ. Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΣΕ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ.

Μετά τα όσα έχουν συμβεί, πρόεδρε-διαχειριστή, οφείλεις να μιλήσεις ανοιχτά στον κόσμο, όπως άλλωστε έχεις δεσμευτεί, να δώσεις τα πραγματικά στοιχεία για την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ και να κάνεις ξεκάθαρες τις πρόθεσεις σου για το άμεσο μέλλον του Συλλόγου . Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα….. όσοι αγαπάνε πραγματικά το Σύλλογο, οφείλουν να βγουν μπροστά και να βοηθήσουν τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΜΑΣ να ανασάνει.

Υ.Γ. Η ΘΥΡΑ 13 δεν διαθέτει (ούτε διαχερίζεται) ΚΑΜΜΙΑ σελίδα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όποτε χρειαστεί να πούμε κάτι διαδικτυακά, το κάνουμε μόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τιμωρία δύο αγωνιστικών στον Κούγια

Για όσα δήλωσε μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό όργανο της Stoiximan Super League, επέβαλλε ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για δύο αγωνιστικές, στον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξη Κούγια, για όσα είπε μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και αφορούσαν το παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΚ.

Για τον ίδιο αγώνα, επιβλήθηκε ποινή ύψους 2.000 ευρώ στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενώ στον Παναθηναϊκό επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 3.500 ευρώ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξανά εκτός ο Μουκουντί στην ΑΕΚ

Ο 26χρονος στόπερ δε συμμετείχε ούτε στη σημερινή προπόνηση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Χωρίς τον Αρόλντ Μουκουντί, καταστρώνει τα πλάνα του ο Ματίας Αλμέιδα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στην Τούμπα, με τον Καμερουνέζο αμυντικό, να μένει και σήμερα εκτός ομαδικού προγράμματος, λόγω μυϊκού τραυματισμού.

Ο Μουκουντί όλα δείχνουν ότι δεν υπολογίζεται ενόψει Τούμπας, με τον Κάλενς να αναμένεται να παραμείνει ο παρτενέρ του Βίντα, όπως συνέβη και την Τετάρτη, κόντρα στον Παναθηναϊκό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι επιστροφές με ΑΕΚ

Η σημασία του αγώνα και ο «βασικός» κορμός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και την ισοπαλία με τη Λαμία, το ντέρμπι που έρχεται με την ΑΕΚ, έχει πάρει οριακό χαρακτήρα.

Την Τετάρτη παίκτες όπως ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και ο Σουαλιό Μεϊτέ, έμειναν εκτός για να πάρουν ανάσες και όπως όλα δείχνουν αμφότεροι, θα επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα την Κυριακή.

Κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει και με τον Τάισον, ο οποίος ήρθε από τον πάγκο στη Λαμία, ενώ διαθέσιμος αναμένεται να είναι και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, που την Τετάρτη, εξέτισε την αγωνιστική της τιμωρίας του.

Σε κάθε περίπτωση, αναμένονται αρκετά διαφορετικά πρόσωπα στην 11άδα, σε σχέση με την κάκιστη εικόνα της περασμένης Τετάρτης, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, να περιμένει να δει σαφώς καλύτερη απόδοση στο επερχόμενο ντέρμπι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ