Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην τελική ευθεία!

Όταν τον περασμένο Απρίλιο η τύχη γυρνούσε την πλάτη στον Γιάννη Μυστακίδη, ο… Γολγοθάς που είχε μπροστά του μέχρι την αγωνιστική επάνοδο έμοιαζε ατελείωτος.

PAOK24

Στην τελική ευθεία!

Με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ να έχει τότε τραυματιστεί στο γόνατο, έχοντας  υποστεί μεγάλη ρήξη έσω μηνίσκου που προκαλούσε εμπλοκή στο γόνατο με παράλληλη ρήξη του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου, στη σκέψη και μόνο ότι δε θα μπορούσε να έχει επαφή με την μπάλα για αρκετές εβδομάδες, έμοιαζε… θηρίο στο κλουβί.

Ο καιρός πέρασε, με τον Μυστακίδη να είναι αναγκασμένος να περάσει από όλα τα στάδια αυτής της επίπονης διαδικασίας που λέγεται «αγωνιστική επάνοδος» μετά από έναν τόσο σοβαρό τραυματισμό, με τον δρόμο του να είναι πολύ μοναχικός όπως και το πρόγραμμα που ακολουθεί τους τελευταίους μήνες.

Πλέον ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ έχει μπει στην τελική ευθεία για την επιστροφή του, με το ατομικό του πρόγραμμα να περιλαμβάνει ακόμα και ασκήσεις με σουτ και τελειώματα, χρησιμοποιώντας κανονικά μπάλα.

Οι γιατροί του «Δικεφάλου» που παρακολουθούν τον Μυστακίδη είναι πολύ ικανοποιημένοι από την πρόοδο που έχει το εγχειρισμένο του γόνατο, με τους χρόνους της επιστροφής του να είναι, για την ώρα, καλύτεροι από ότι αναμενόταν.

Με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να έχει συμφωνήσει με το ιατρικό τιμ ότι αυτό που προέχει είναι να επιστρέψει όταν θα είναι 100% υγιής, χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος να ρισκάρει, η εβδομάδα που ξεκίνησε ίσως είναι η τελευταία στην οποία ο «Μύστα» θα προπονείται ατομικά.

Είτε την επόμενη, είτε τη μεθεπόμενη εβδομάδα, κάτι που θα ξεκαθαρίσει με μεγαλύτερη σιγουριά τις επόμενες ημέρες, ο 22χρονος θα δοκιμάσει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων του ΠΑΟΚ.

Το… μαρτύριο του Μυστακίδη φτάνει στο τέλος του, με την ευχή όλων να είναι να επιστρέψει υγιής κι απόλυτα δυνατός, για να μπορέσει σταδιακά να ενισχύσει τη φετινή προσπάθεια του «Δικεφάλου», αποτελώντας μία περίπτωση Έλληνα ποδοσφαιριστή που το μέλλον του ανήκει.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σέρβος ή Κροάτης; Πόσο καλά θυμάστε τους ξένους του ΠΑΟΚ;

Ήρθε η ώρα να τεστάρετε τη μνήμη σας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Έχουν φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο παρελθόν και άφησαν -λίγο ή πολύ- το στίγμα τους.

Ποιος από τους πρώην παίκτες του ΠΑΟΚ είναι Σέρβος και ποιος Κροάτης; Τεστάρετε τη μνήμη σας πατώντας ΕΔΩ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

EOKAN: “Καμία ενημέρωση για θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής”

Κατηγορηματική διάψευση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης Ντόπινγκ, ξεκαθάρισε μέσω ανακοίνωσης ότι δεν έχει λάβει κανένα θετικό δείγμα για ποδοσφαιριστή της Εθνικής ομάδας.

Με επίσημη τοποθέτησή του, ο ΕΟΚΑΝ τόνισε πως δεν έχει λάβει καμία ενημέρωση για ποδοσφαιριστή της Εθνικής ομάδας που βρέθηκε θετικός σε αντιντόπινγκ κοντρόλ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης Ντόπινγκ, με αφορμή δημοσιεύματα που αναφέρονται σε εύρεση θετικού δείγματος ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ομάδας Ανδρών, ενημερώνει πως δεν έχει λάβει, μέχρι τώρα, καμία απολύτως ενημέρωση για την ύπαρξη τέτοιου δείγματος.

Γνωστοποιούμε πως σε περίπτωση εύρεσης θετικού δείγματος ενός Έλληνα αθλητή/τριας, η Αρχή Διαχείρισης των Αποτελεσμάτων έχει υποχρέωση να κοινοποιήσει το αποτέλεσμα στον Εθνικό Οργανισμό Καταπολέμησης Ντόπινγκ.

Σε ότι αφορά τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδος Ποδοσφαίρου με αντιπάλους το Καζακστάν και τη Γεωργία, η διενέργεια των δειγματοληψιών τόσο εντός όσο και εκτός αγώνα έγινε από την UEFA. Αρχή Διαχείρισης των Αποτελεσμάτων για τη συγκεκριμένη διοργάνωση είναι η FIFA.

Ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης Ντόπινγκ από την πρώτη στιγμή παρείχε επιστημονικά τεκμηριωμένη ενημέρωση προς τα ΜΜΕ. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με πλήρη διαφάνεια και σύμφωνα με τους κανόνες που επιτάσσει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Αντιντόπινγκ (WADA) για έναν αθλητισμό απαλλαγμένο από ουσίες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δύο ομάδες, ένα μεγάλο “ραντεβού” (vid)

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Είναι μία μεγάλη μέρα, που θα κρίνει ένα σημαντικό εισιτήριο. ΠΑΟΚ και Κλαμπ Μπριζ θα διασταυρώσουν τα "ξίφη" τους στην κατάμεστη, Τούμπα, με φόντο το πολυπόθητο εισιτήριο.

Κι οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση μέσα από τα social media τους, βάζοντας τον κόσμο τους στο κλίμα του μεγάλου αγώνα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ