Connect with us

ΑΣ

Στο «Παλατάκι» το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα!

Για πρώτη φορά στα χρονικά, το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελληνορωμαϊκής Πάλης Ανδρών θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη και στο "Παλατάκι"!

Στέργιος Αναστασιάδης

Στο «Παλατάκι» το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα!

Έτσι, ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει στο “σπίτι” του τον τίτλο του Πρωταθλητή για τρίτη διαδοχική χρονιά, με τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ να αναφέρει σχετικά πως “Είναι μεγάλη τιμή τόσο για την πόλη όσο και για το Σύλλογό μας, ο οποίος πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια σε όλες τις κατηγορίες, η απόφαση να πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη”.

Σε ότι αφορά το πότε θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, προγραμματίστηκε για το διήμερο 9 και 10 Φεβρουαρίου 2019. 

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Ομάδα και κόσμος μαζί στο μεγάλο ραντεβού!

Μπροστά στη μεγάλη πρόκληση το ποδόσφαιρο σάλας του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο «σπίτι» του, στο κλειστό της Μίκρας, το ποδόσφαιρο σάλας του ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει την άνοδο του στη μεγάλη κατηγορία.

Οι παίκτες του Λ. Παπαδόπουλου θέλουν με τη βοήθεια του κόσμου του Δικεφάλου να πετύχουν το μεγάλο στόχο που έθεσαν από τις πρώτες ημέρες δημιουργίας του τμήματος.

Το μεγάλο ραντεβού των «ασπρόμαυρων» είναι το Σάββατο στις 19:30 με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει τους Θρακομακεδόνες.

Ο νικητής θα κερδίσει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία και παράλληλα μία θέση στο μεγάλο τελικό της Κυριακής με στόχο την κατάκτηση και του τίτλου του πρωταθλητή.

«Άπαντες στο τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ mαteco, κάνουν ανοικτό κάλεσμα για δυναμικό παρών στο Γήπεδο Μίκρας, με στόχο την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία» αναφέρει ο Ερασιτέχνης.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Δυναμικό ξεκίνημα του Νανιτζανιάν στο ευρωπαϊκό

Πέταξε εκτός τον Γεωργιανό αντίπαλό του με εξαιρετική εμφάνιση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Την πρώτη του νίκη στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πυγμαχίας που διεξάγεται στο Βελιγράδι πήρε ο Έλληνας πρωταθλητής του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Νανιτζανιάν.

Ο αθλητής του Δικεφάλου, που αγωνίζεται στη Σερβία με τα ελληνικά χρώματα, πέταξε εκτός συνέχειας τον Γεωργιανό πρωταθλητή GIorgi Tchigladze.

Έτσι, ο Νανιτζανιάν συνεχίζει την πορεία του στην κατηγορία των 92 κιλών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Δυναμικό ξεκίνημα του ΠΑΟΚ στο Final-4

Επιβλητική νίκη των κορασίδων του Δικεφάλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με το... δεξί ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο Final-4 της ΕΚΑΣΘ οι κορασίδες μπάσκετ του ΠΑΟΚ, επικρατώντας με 95-12 της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου.

Οι παίκτριες του Δικεφάλου έκαναν το πρώτο βήμα προς τον τίτλο, σ' ένα παιχνίδι στο οποίο ήταν ανώτερες αγωνιστικά από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.

Τα κορίτσια του ΠΑΟΚ πήραν σημαντικό προβάδισμα από το ημίχρονο, 63-12, για να οδηγηθούν στην άνετη επικράτηση με 95-12.

Το Σάββατο 20 Απριλίου και ώρα 18:30 στο Μίκρας 1, οι «ασπρόμαυρες» θα αντιμετωπίσουν τον ηττημένο από τον αγώνα Παναθλητικός Συκεών-Άρης.

Δεκάλεπτα: 24-9, 63-12, 83-12, 95-12

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ