Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Μαζί είναι όλα πιο εύκολα»

Ο ΠΑΟΚ δίνει "μάχη" με το χρόνο προκειμένου να παρουσιαστεί απόλυτα έτοιμος το επόμενο διάστημα, δείχνοντας στον αγωνιστικό χώρο τις πραγματικές ικανότητες του ρόστερ.

Ελένη Μπούντου

«Μαζί είναι όλα πιο εύκολα»

Ο Αργεντικός πορτιέρε με ιταλικό διαβατήριο αγωνίστηκε και στο χθεσινό (20/9) παιχνίδι Κυπέλλου με αντίπαλο τον Λεβαδειακό ως βασικός, με την νίκη και κυρίως την εντυπωσιακή εμφάνιση της ομάδας, να αφήνει τους “ασπρόμαυρους” άκρως ικανοποιημένους με φόντο τη συνέχεια. Άλλωστε το ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ είναι να περάσει όσο το δυνατόν πιο “αναίμακτα” ο χρόνος, μέχρι να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο.

«Μαζί είναι όλα πιο εύκολα», ανέφερε στο μήνυμα του ο υψηλόσωμος πορτιέρε, δίνοντας το στίγμα της ατμόσφαιρας που επικρατεί τη δεδομένη στιγμή στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, με νίκες και εμφανίσεις όπως την χθεσινή να βοηθούν περισσότερο προς αυτήν την κατεύθυνση:

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Απρόοπτο με λεωφορείο των Βέλγων

Τι συνέβη πριν τη σέντρα στην Τούμπα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρόβλημα κατά την άφιξη μιας μερίδας φιλάθλων της Κλαμπ Μπριζ στο γήπεδο χθες, προέκυψε πριν τη σέντρα, καθώς λεωφορείο που τους μετέφερε, προσέκρουσε στύλο και υπέστη υλικές ζημιές.

Ο οδηγός στην προσπάθεια του να προσεγγίσει το γήπεδο, χτύπησε στύλο με το πίσω μέρος του οχήματος, με αποτέλεσμα να σπάσει το τζάμι, χωρίς όμως να υπάρχει κάποιος τραυματίας.

Έστω και με καθυστέρηση, οι φίλοι της Μπριζ που μετέβαιναν στο συγκεκριμένο λεωφορείο, παρακολούθησαν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ από τη θύρα των φιλοξενούμενων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Ζητάει Έλληνες διαιτητές μέχρι τέλους

Μετά την πρόσφατη συμφωνία με την ΑΕΚ στο μεταξύ τους παιχνίδι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η ΠΑΕ Άρης, με επιστολή της προς ΕΠΟ και ΚΕΔ, ζήτησε να ορίζονται στα παιχνίδια της μέχρι το τέλος των πλέι οφ, μόνο Έλληνες διαιτητές, όπως έγινε στην πρόσφατη αναμέτρηση με την ΑΕΚ στην «ΟPAP Arena» στο οποίο είχε οριστεί ο Μανούχος, έπειτα από συμφωνία των δύο ομάδων.

Την Κυριακή, στην αναμέτρηση του «Κλ. Βικελίδης» με την Ένωση, μπήκε ο Βεργέτης, ενώ όσον αφορά τα παιχνίδια μέχρι το τέλος των πλέι οφ, ο Άρης έχει να παίξει με Ολυμπιακό (εντός), Παναθηναϊκό (εκτός), Λαμία (εκτός) και ΠΑΟΚ (εντός).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Βανάκεν: «Δεν αφήσαμε τον ΠΑΟΚ να το πιστέψει»

Ο ηγέτης μέσος της Κλαμπ Μπριζ ήταν ξεκάθαρος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Χανς Βανάκεν έβγαλε και χθες την ποιότητα του στην Τούμπα και σε δηλώσεις του στο Βέλγιο, αναφέρθηκε στην επιτυχία της ομάδας του. «Είναι μία πραγματικά όμορφη, ιστορική στιγμή. Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ένας βελγικός σύλλογος κατάφερε να φτάσει σε έναν ευρωπαϊκό ημιτελικό. Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Παίξαμε καλά. Από το ξεκίνημα του παιχνιδιού πατήσαμε γερά στα πόδια μας.

Θέλω να συγχαρώ τους συμπαίκτες του. Είναι θέμα τόλμης. Ξέραμε από το πρώτο παιχνίδι ότι θα υπήρχαν χώροι για αντεπίθεση. Στο ημίχρονο ήταν 0-2, αλλά θα μπορούσαμε να σκοράρουμε ακόμη περισσότερο. Είχαμε εκτιμήσει ότι η ρεβάνς θα ήταν πιο δύσκολη εκ των προτέρων, αλλά αυτή είναι και η δύναμή μας. Ποτέ δε δώσαμε στον ΠΑΟΚ την αίσθηση να το πιστέψει, ότι μπορεί». είπε και συνέχισε…

«Πριν από ένα μήνα κανείς δεν θα το φανταζόταν αυτό. Μας είχαν ξεγράψει και τώρα είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Τώρα θα απολαύσουμε την πρόκριση. Αν ονειρευόμαστε έναν τελικό; Ναι. Όταν είσαι στον ημιτελικό, θέλεις να πας και στον τελικό. Αλλά τώρα εστιάζουμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ