Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι έκαναν όλοι οι δανεικοί του ΠΑΟΚ

O ΠΑΟΚ πλέον διαθέτει ένα σημαντικό αριθμό παικτών που του ανήκουν αλλά παίζουν δανεικοί σε άλλες ομάδες και το Σαββατοκύριακο, ήταν γεμάτο για τους περισσότερους.

Νίκος Μοσχοβίτης

Τι έκαναν όλοι οι δανεικοί του ΠΑΟΚ

Νωρίτερα, μέσα από το PAOK24 πήρατε μια πρώτη εικόνα για κάποιους από τους δανεικούς και τα επιτεύγματά τους, αλλά η ΠΑΕ ενημέρωσε για όσα έκαναν όλοι μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Πιο αναλυτικά:

Πέδρο Ενρίκε
Αποχώρησε από τον Δικέφαλο την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου με προορισμό το Μπακού για να φορέσει την φανέλα της Καραμπάγκ. Μέσα σε περίπου 25 μέρες έχει παίξει ήδη σε τρία παιχνίδια, έκανε ντεμπούτο στο Champions League κόντρα στην Τσέλσι και την Παρασκευή (22.09) πέτυχε το πρώτο του γκολ στην νίκη με 4-1 επί της Σαμγκαγίτ.

Ζάιρο
Επτά συμμετοχές, τέσσερα γκολ, μία ασίστ. Ο Ζάιρο έχει ξεκινήσει δυναμικά την νέα σεζόν με την φανέλα της Σέριφ Τίρασπολ. Ο Βραζιλιάνος άσος μετά τον δανεισμό του στον ΠΑΣ Γιάννινα δεν κατάφερε να κερδίσει θέση στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, μετακόμισε στη Μολδαβία και παρουσιάζεται βελτιωμένος, έχοντας βρει τον καλό του εαυτό. Το Σάββατο (23.09) ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της νίκης επί της Ντάτσια με 6-3, καθώς σημείωσε χατ τρικ στα πρώτα 26 λεπτά του αγώνα.

Χάρης Χαρίσης
Δυναμικό ξεκίνημα από τον Χάρη Χαρίση στο Βέλγιο με την φανέλα της Σιντ Τρούιντεν. Ο νεαρός μέσος έχει παίξει σε οκτώ παιχνίδια από το ξεκίνημα της σεζόν, τα έξι ως βασικός και δύο σαν αλλαγή, έχει μοιράσει δύο ασίστ και αποτελεί ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας, στην εξαιρετική της πορεία στο πρωτάθλημα.

Στέλιος Κίτσιου
Έχει ήδη 720 λεπτά συμμετοχής, όντας ένας εκ των κορυφαίων αμυντικών του πρωταθλήματος στο Βέλγιο. Ο Στέλιος Κίτσιου στην Σιντ Τρούιντεν έχει πάρει την φανέλα του βασικού στο… σπίτι του, δεν έχει χάσει λεπτό στα παιχνίδια του πρωταθλήματος, ενώ έμεινε εκτός αποστολής στο μοναδικό ματς Κυπέλλου που έχει δώσει η ομάδα προκειμένου να πάρει ανάσες.

Έρικ Σάμπο
Στο Ισραήλ και την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ συνεχίζει για δεύτερη χρονιά ο Έρικ Σάμπο. Ο Σλοβάκος πέρυσι ήταν άκρως θετικός για την ομάδα του, ενώ και φέτος έχει ξεκινήσει δυναμικά. Μετρά οκτώ συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Europa League, από το οποίο η ομάδα του έχει αποκλειστεί, ενώ έχει σημειώσει ένα γκολ και έχει μοιράσει μία ασίστ. Μάλιστα η Μπεϊτάρ αν κερδίσει την Δευτέρα (25.09) την Κίρατ Σμόνα θα μείνει μόνη πρώτη στην βαθμολογία.

Αμρ Ουάρντα
Μετά από ένα περιπετειώδες καλοκαίρι και αρκετές αλλαγές δεδομένων, ο Αμρ Ουάρντα φαίνεται να βρήκε την Ιθάκη του στο Περιστέρι. Ο Αιγύπτιος άσος με την φανέλα του Ατρομήτου έχει προλάβει να αγωνιστεί σε μόλις τέσσερα παιχνίδια, αλλά έχει ήδη βάλει τη σφραγίδα του. Γκολ στην νίκη επί της Λαμίας για το πρωτάθλημα με 3-0 και buzzer beater κόντρα στην ΑΟΚ Κέρκυρα στο Κύπελλο Ελλάδας. Η παρουσία του έχει ανεβάσει ποιοτικά τον Ατρόμητο κι ο ίδιος παίρνει τον χρόνο συμμετοχής που τόσο έψαχνε.

Δημήτρης Γιαννούλης
Πέντε παιχνίδια ως βασικός στην Super League και ένα σαν αλλαγή στο Κύπελλο, με μία ασίστ στο παιχνίδι κόντρα στην Λαμία. Ο Δημήτρης Γιαννούλης έχει κάνει ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στην σεζόν με την φανέλα του Ατρομήτου που του δίνει την δυνατότητα να ξεδιπλώσει το ταλέντο του, να βρει αγωνιστικό ρυθμό και να μαζέψει πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον.

Δημήτρης Χατζηισαΐας
Είναι το τρίτο μέλος της ασπρόμαυρης παροικίας στο Περιστέρι. Ο Δημήτρης Χατζηισαϊας είναι βασικός και αναντικατάστατος στον Ατρόμητο. Έχει αγωνιστεί και στα έξι επίσημα παιχνίδια της ομάδας του σε Super League και Κύπελλο Ελλάδας, χωρίς να χάσει λεπτό, ενώ το γεγονός πως το παθητικό των Αθηναίων είναι μόλις τρία γκολ, δείχνει την εξαιρετική δουλειά που κάνει ο νεαρός στόπερ.

Λάζαρος Λάμπρου
Άλλος ένας παίκτης που δικαιώνει τις προσδοκίες που υπάρχουν γύρω από το πρόσωπό του. Με τον Πανιώνιο μετρά δέκα συμμετοχές, 790 αγωνιστικά λεπτά, έχει πετύχει τρία γκολ και έχει δώσει μία ασίστ, σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη.

Νικόλας Ματθαίου
Το πρόβλημα τραυματισμού στο χέρι, που τον ταλαιπώρησε από την αρχή της σεζόν δεν του έχει επιτρέψει να κάνει κάποια συμμετοχή με την φανέλα της Ανόρθωσης στην Κύπρο. Το μοναδικό επίσημο παιχνίδι που έδωσε την φετινή σεζόν προς το παρόν είναι με την Κ21 της Κύπρου κόντρα στην Μάλτα, όταν και αγωνίστηκε για 60 λεπτά.

Νίκος Μελίσσας
Ο Νίκος Μελίσσας δεν έχει πάρει ακόμα χρόνο συμμετοχής στην ομάδα της Λαμίας. Ο 24χρονος τερματοφύλακας έμεινε εκτός αποστολής στα πέντε πρώτα παιχνίδια της ομάδας του στην Super League, ενώ παρακολούθησε από τον πάγκο την ήττα από την ΑΕΚ στο Κύπελλο Ελλάδας.

Μανώλης Πατράλης
Τις πρώτες του εμπειρίες από επίπεδο Super League παίρνει ο Μανώλης Πατράλης. Μετά από μία εξαιρετική σεζόν πέρυσι με την φανέλα του Αιγινιακού, ο νεαρός μέσος μετακόμισε στα Χανιά και τον Πλατανιά και έχει ήδη να βοηθά σημαντικά την ομάδα του. Ο Πατράλης ήταν ο σκόρερ του μοναδικού γκολ στην νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης στην πρεμιέρα για το Κύπελλο Ελλάδας, ενώ μετρά τέσσερις συμμετοχές στο πρωτάθλημα, τη μία ως βασικός.

Γιώργος Κάκκο
Στην Κύπρο συνεχίζει την καριέρα του ο Γιώργος Κάκκο, ο οποίος μετά από μία γεμάτη και με θετικό πρόσημο σεζόν στην Football League με τον Πανσερραϊκό, βρήκε χρόνο και ρόλο σε ομάδα Α Εθνικής. Ο νεαρός εξτρέμ έχει πάρει χρόνο συμμετοχής με την φανέλα της Νέας Σαλαμίνας, όντας βασικός στην ισοπαλία με τον Άρη Λεμεσού και την ήττα από την Δόξα Κατοκοπιάς και μπαίνοντας αλλαγή σε άλλα δύο παιχνίδια.

Στέλιος Πόζογλου
Ο Πανσερραϊκός δεν έχει ξεκινήσει ακόμα τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Football League. Στο μοναδικό επίσημο παιχνίδι που έχει δώσει προς το παρόν, για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, στο οποίο επικράτησε με 2-0 του Εργοτέλη, ο Στέλιος Πόζογλου ήταν εκ των πρωταγωνιστών, καθώς σκόραρε το πρώτο γκολ της ομάδας με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ.

Τιμόθεος Τσελεπίδης
Και ο Τίμος Τσελεπίδης πήρε φανέλα βασικού στην νίκη του Πανσερραϊκού επί του Εργοτέλη με 2-0 στο Κύπελλο Ελλάδας, με τον νεαρό αμυντικό να αποχωρεί από το παιχνίδι στο 66′.

Κρίστιαν Κούστα
Στην Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε συνεχίζει ο Κρίστιαν Κούστα για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. Ο νεαρός φορ την φετινή σεζόν έχει παίξει σε τρία παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ έχει και δύο συμμετοχές με την Β Ομάδα της Ζέμπλιν, την Σλάβο Τρεμπίζοφ, που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της Σλοβακίας, χωρίς να έχει βρει δίχτυα προς το παρόν.

Μπόγκνταν Ραγκέλοφ
Ο Μπόγκνταν Ραγκέλοφ πέρυσι ξεχώρισε με την φανέλα του Αιγινιακού και φέτος θα μετρήσει τις δυνάμεις του στην Δράμα με την φανέλα της Δόξας, η οποία εξασφάλισε τις τελευταίες μέρες το εισιτήριο για την Football League.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Με επιστροφές στην αναμέτρηση με τον Αρη

Η αποστολή των «ερυθρόλευκων»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (23/4) η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού (24/4, 19:30) αγώνα με τον Άρη στο «Βικελίδης» για την 7η αγωνιστική των play off.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Φορτούνη, Κάρμο και Ροντινέι οι οποίοι πήραν «ανάσες» στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ενώ εκτός έμειναν οι Ρέτσος και Όρτα, καθώς και οι Αλεξανδρόπουλος και Ρίτσαρντς.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Άρη: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Ορτέγκα, Βέζο, Κάρμο, Κίνι, Ροντινέι, Ντόη, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ιμπόρα, Μαρτίνς, Καρβάλιο, Έσε, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Μασούρας, Γιόβετιτς και Ναβάρο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι διαδοχικές απουσίες της πιο παραγωγικής γραμμής

Τα γκολ που προσφέρουν οι παίκτες πίσω από το φορ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα στερηθεί των υπηρεσιών του Αντρίγια Ζίβκοβιτς λόγω καρτών. Το τελευταίο διάστημα, ο ΠΑΟΚ έχει συνεχώς τουλάχιστον μια απουσία στη μεσοεπιθετική του γραμμή, που είναι και η πλέον παραγωγική. Στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ απουσίασε ο Τάισον. Στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπριζ έλειπε ο Μουργκ ενώ στην εντός έδρας αναμέτρηση με τους Βέλγους ο Κωνσταντέλιας δεν ήταν σε θέση να ξεκινήσει λόγω ίωσης.

Ο ΠΑΟΚ μετρά 122 γκολ με τα 61 να έχουν έρθει από τους πέντε μεσοεπιθετικούς του, που έχουν πετύχει το 50%  των ασπρόμαυρων τερμάτων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Μπαίνουν με Παναθηναϊκό Στάνκοβιτς και Γκατσίνοβιτς

Οι επιστροφές για τον Ματίας Αλμέιδα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην OPAP Arena με τους Τσίτσαν Στάνκοβιτς και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς να προπονούνται και να θέτουν εαυτούς στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα. Η Ένωση δεν γνωστοποίησε αποστολή, με τους Ροντόλφο Πισάρο και Αρόλντ Μουκουντί να παραμένουν εκτός.

Στη διάθεση του Αλμέιδα έχουν τεθεί από τη Δευτέρα οι Λιβάι Γκαρσία και Πέτρος Μάνταλος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ