Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού ο πρόεδρος του Ηλυσιακού

Απίστευτο, αλλά ελληνικό! Ο πρόεδρος του Ηλυσιακού Διονύσης Λιονάκης χτυπήθηκε άσχημα από οπαδούς της ομάδας του! Άγριες σκηνές στο Δημοτικό γήπεδο του Ζωγράφου.

Νίκος Μοσχοβίτης

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού ο πρόεδρος του Ηλυσιακού

Όλα έγιναν στην αναμέτρηση του Ηλυσιακού με την Κηφισιά και συγκεκριμένα στο 88′ και ενώ το σκορ ήταν 1-2 υπέρ των φιλοξενούμενων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες κάποιοι οπαδοί του Ηλυσιακού προσπάθησαν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο για να επιτεθούν στους παράγοντες της ομάδας των βορείων προαστίων. 

Διαβάστε περισσότερα στο Sdna.gr…

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

H Premier League δεν είναι… Super League!

“Σκληρή” ανακοίνωση της Premier League ως απάντηση στις διαμαρτυρίες της Νότιγχαμ Φόρεστ!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ανακοίνωση - απάντηση στην Νότιγχαμ Φόρεστ εξέδωσε η Premier League, από τη στιγμή που η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη επιτέθηκε τόσο στον διαιτητή όσο και τον χειριστή του VAR του κυριακάτικου αγώνα με την Έβερτον στο "Γκούντισον Παρκ" (2-0).

«Η Premier League είναι εξαιρετικά απογοητευμένη με τα σχόλια της Νότιγχαμ Φόρεστ στα social media την Κυριακή (21/04), μετά το ματς με την Έβερτον. Σημειώνουμε πως η FA έχει επιβεβαιώσει πως θα διερευνήσει την ανακοίνωση του συλλόγου. Δεν είναι ποτέ αποδεκτό το να αμφισβητείται ακατάλληλα η ακεραιότητα των διαιτητών και η φύση αυτών των σχολίων σημαίνει πως και η Premier League θα ανοίξει έρευνα επί του θέματος σε συνάρτηση με τους κανονισμούς της λίγκας», ανέφερε χαρακτηριστικά η Premier League.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κατέκτησε το Youth League ο Ολυμπιακός!

Τρία γκολ σε διάστημα επτά λεπτών και 3-0 τη Μίλαν στη Νιών της Ελβετίας!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πετυχαίνοντας τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, η Κ19 του Ολυμπιακού κέρδισε με 3-0 τη Μίλαν τη Μίλαν στη Νιών της Ελβετίας και κατέκτησε το Youth League!

Οι Πειραιώτες προηγήθηκαν στο 60ο λεπτό με εύστοχο πέναλτι του Μουζακίτη ύστερα από χέρι του Στάλμαχ και έλεγχο της φάσης από το VAR, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Παπακανέλλος με προσωπική ενέργεια πέτυχε το 2-0!

Το τελικό 3-0 πέτυχε στο 66΄ ο Μπακούλας με ανάποδο ψαλίδι ύστερα από σέντρα του Κουτσογούλα, με τη Μίλαν να προσπαθεί να αντιδράσει στη συνέχεια αλλά να "πέφτει" πάνω στον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού που ήταν κυριολεκτικά ανίκητος σε τέσσερις περιπτώσεις!

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προπόνηση με επιστροφές!

Ξανά μαζί με την ομάδα ο Γιάννης Κωνσταντέλιας!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σε δύο γκρουπ προπονήθηκαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, στρέφοντας την προσοχή τους στον μεθαυριανό αγώνα με τη Λαμία στο ΔΑΚ "Αθανάσιος Διάκος".

Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στο "Γ. Καραϊσκάκης" ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, την πισίνα και το γυμναστήριο, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν με τον Ράζβαν Λουτσέσκου και τους συνεργάτες του στον τομέα της τακτικής, μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια.

Ανάμεσα στους δεύτερους, βρέθηκε τόσο ο Γιάννης Κωνσταντέλιας όσο και ο Ίβαν Νάσμπεργκ, ενώ από την πλευρά του ο Γουίλιαμ Τρόοστ - Εκόνγκ έκανε θεραπεία και έτρεξε στο γήπεδο.

Σε ότι αφορά την αυριανή προπόνηση, αυτή προγραμματίστηκε να ξεκινήσει στις 11 το πρωί στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, με τον ΠΑΟΚ να μεταβαίνει εν συνεχεία στη Λαμία, χωρίς τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς που συμπλήρωσε κάρτες.

"Ο ΠΑΟΚ έχασε στο Φάληρο την ευκαιρία να πάρει σημαντικό προβάδισμα για τον τίτλο και πλέον καλείται να είναι αλάνθαστος μέχρι το φινάλε. Πριν όμως υποδεχθεί τους τρεις συνδιεκδικητές του πρωταθλήματος στην Τούμπα, προέχει η μάχη στη Λαμία" ανέφερε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο σχετικό δελτίο Τύπου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ