Connect with us

Έρχεται η νέα FORZA!

Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου (και όλο το Σαββατοκύριακο) κυκλοφορεί η FORZA με 64 σελίδες γεμάτες ΠΑΟΚ, όσες δεν έχουν μαζί, όλες οι αθλητικές και πολιτικές εφημερίδες όλης της Ελλάδας!

Δημήτρης Τσίτσης

Έρχεται η νέα FORZA!

Πλούσια ύλη και μοναδικές προσφορές για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ!

 

Βρείτε στο 10ο τεύχος της FORZA τις σφραγίδες και κερδίστε 15 εισιτήρια για το παιχνίδι ΠΑΟΚ – Σάλκε, που είναι ήδη sold out.

 

Ένας ακόμη υπερτυχερός, που θα βρει την σχετική σφραγίδα, κερδίζει ένα αυθημερόν ταξίδι στην Γερμανία για να παρακολουθήσει την ρεβάνς στο Γκέλζενκιρχεν!

 

Στην FORZA, που κυκλοφορεί αυτό το Σαββατοκύριακο :

 

** Ένα ειδικό ένθετο 24 σελίδων για τις μάχες του ΠΑΟΚ με την Σάλκε.

*** Αποκαλυπτικές συνεντεύξεις, που θα προκαλέσουν αίσθηση!

** Μεταξύ άλλων, ο Σέαντ Κολάσινατς της Σάλκε μιλά στη FORZA. Όλο το ρεπορτάζ από το Γκέλζενκιρχεν.

*** Σχολιάζουν ο Κώστας Σταφυλίδης και ο Γιώτης Σταματόπουλος

** Απόφαση μυστήριο της γερμανικής αστυνομίας, που παίζει με τη φωτιά…

*** ΠΑΟΚ – Σάλκε : Τότε και τώρα

** Γιατί η Σάλκε είναι με την πλάτη στον τοίχο;

*** Aναλύσεις, ρεπορτά για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ.

** Ποιος είναι ο πολίτης της Τούμπας;

*** Τι τρέλανε τον Πέντρο Ενρίκε;

** Σε τι ξεπέρασε και την Ρεάλ ο ΠΑΟΚ;

*** Ποια είναι τα βουνά, που λυγίζουν;

** Μπάσκετ : Το πάρτι της ζωής τους!

*** Αποκαλυπτική συνέντευξη του Αντώνη Τσαλόπουλου, που μιλά για όλους και για όλα

** Το «Στραγάλι» αποκαλύπτει παρασκήνιο για άνθρωπο της διαιτησίας, που θα συζητηθεί!

*** Ινέσσα Αζωίδου : Απόλυτο θηλυκό 

 

Παρασκήνιο, αναλύσεις για το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το βόλεϊ, το χάντμπολ και όλα τμήματα του Α.Σ. ΠΑΟΚ, αφιερώματα στις ασπρόμαυρες ακαδημίες, θέματα που θα φωτίσουν άγνωστες πτυχές του ρεπορτάζ και τα σχόλια των Κώστα Βασιλόπουλου, Γιώργου Κουβεντίδη, Νίκου Τζαντζαρά, Σταύρου Κόλκα, Δημήτρη Τσορμπατζόγλου, Κλεάνθη Βαλαρούτσου, Σωτήρη Μήλιου, Νίκου Τοσκίτση, Γιάννη Λαγογιάννη.  

 

Η κορυφαία εφημερίδα της Βόρειας Ελλάδας παρουσιάζει παρασκηνιακές αποκαλύψεις από τον «Σαρανταλήθεια», προτάσεις διασκέδασης, ρεπορτάζ για το αυτοκίνητο και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και θέματα της Super League και της ΕΠΟ με την υπογραφή του Κώστα Πλιάτσικα.

 

Οι αναγνώστες εκτός Βόρειας Ελλάδας και Θράκης, μπορούν να προμηθεύονται την FORZA από την ψηφιακή πλατφόρμα: http://www. readpoint.com/newspapers/ sportpapers/forza

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι διαιτητές στο Παλατάκι

Ποιοι ορίστηκαν στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Πάτρας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει το Σάββατο στις 18:00 στο Παλατάκι, την παρουσία του στα πλέι άουτ της Stoiximan Basket League, κόντρα στον ουραγό, Απόλλωνα Πάτρας, με την ΚΕΔ να ορίζει στην αναμέτρηση αυτή τον Θεονά, τον Μαγκλογιάννη και τον Λουλουδιάδη.

Αναλυτικά οι διαιτητής της 1ης αγωνιστικής της Γ' Φάσης:

Σάββατο 30/3

Α. Παπανδρέου 17.15 Περιστέρι-Κολοσσός Ρ. Παπαπέτρου-Λόρτος-Χριστινάκης (Κουλούρης)

ΠΑΟΚ 18.00 ΠΑΟΚ-Απόλλων Π. Θεονάς-Μαγκλογιάννης-Λουλουδιάδης (Κυρτάτας)

Λαύριο 19.00 Λαύριο-Καρδίτσα Συμεωνίδης-Μηλαπίδης-Μπακάλης (Νηγιάννης)

Κυριακή 31/3

ΣΕΦ 17.15 Ολυμπιακός-Άρης Τσαρούχα-Μαρινάκης-Σκανδαλάκης (Μωϋσιάδης)

ΟΑΚΑ 21.00 Παναθηναϊκός-Προμηθέας Π. Τσολάκος-Τζιοπάνος-Κατραχούρας (Ντάβαρης)

Δευτέρα 1 /4

ΟΚΑΛ 20.15 ΑΕΚ-Μαρούσι Καρπάνος-Τηγάνης-Ζακεστίδης (Παπαδόπουλος Θεοφ.)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άλλη μια υπέροχη πρωτοβουλία του PAOK Action

Βοηθάει ανθρώπους που το έχουν ανάγκη να ζήσουν την εμπειρία της Τούμπας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Όπως αναφέρει σχετικά η ΠΑΕ… «Με ιδιαίτερη τιμή η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την οργανωμένη, μόνιμη και συστηματική εφαρμογή του Σχολιασμού Ισότιμης Ακουστικής Περιγραφής, ΑDeC)))livex στο γήπεδο της Τούμπας για ανθρώπους με οπτικές αναπηρίες και εμποδιζόμενα άτομα.

Στόχος μας είναι να μπορούν ο άνθρωποι με οπτική αναπηρία να ζήσουν βιωματικά τους αγώνες όπως τους βιώνουν οι βλέποντες.

Στο γήπεδο της Τούμπας θα υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις για άτομα με προβλήματα όρασης και τους συνοδούς τους σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν το αίτημά τους έως 3 ημέρες πριν τον αγώνα στον υπεύθυνο προσβασιμότητας (ACCESo Responsible) με τους εξής τρόπους:

Στο τηλέφωνο 6936844214
Rakuten Viber ΠΑΟΚ ΙΣΟΤΙΜΑ#1
Στην ψηφιακή πλατφόρμα https://padlet.com/info27180/PAOK_ISOTIMA
Με QR code

Η μεθοδολογία “PAOK_ADeC_for_Football” είναι μια μεθοδολογία σύμφωνα με τα guidelines για την Κοινωνική ευθύνη του διεθνές προτύπου ISO 26000 αποτυπωμένη στην Αgenda 2030, και στους 17 στόχους αειφορίας των Ηνωμένων Εθνών, ικανοποιώντας ιδιαίτερα τον στόχο «10 λιγότερες ανισότητες».

Την ισότιμη ακουστική περιγραφή περιγράφει ο οργανισμός EΧΕDRAMark unit of NKLABS με τα πιο σύγχρονο διαθέσιμα εργαλεία ΑΙ τεχνολογίας και τη βραβευμένη μεθοδολογία «ΑDeC)))livex», μια «σχολή ολοκληρωμένης σύνθεσης ρεαλισμού και βιώματος στην μεταφορά της πληροφορίας».

Ένα διαρκές, δηλαδή, κοινωνικό αποτύπωμα γιατί το ποδόσφαιρο είναι για όλους!»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Αναβολή στο Παναθηναϊκός – Προμηθέας

Ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ, γιατί αναβλήθηκε το παιχνίδι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Λόγω του… ΑΕΚΟλυμπιακός στο ποδόσφαιρο, η Αστυνομία δε μπορούσε να εγγυηθεί για την ασφάλεια των φιλάθλων στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Προμηθέα κι έτσι για λόγους ασφαλείας, το παιχνίδι αυτό αναβλήθηκε και θα πραγματοποιηθεί σε άλλη ημερομηνία.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρει:

«Η αναμέτρηση Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR – Προμηθέας Πάτρας για την πρώτη αγωνιστική του Top-6 που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή (31/3, 21:00) στο ΟΑΚΑ, σε συνέχεια της απόφασης του Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Γιάννη Βρούτση, σχετικά με τη χρονική μετάθεση του αγώνα για σοβαρούς λόγους ασφάλειας, αναβάλλεται και θα πραγματοποιηθεί σε νεα ημερομηνία η οποία θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Σε συνέχεια της υπ’ αριθμ. 9180/28-3-2024 απόφασης του Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού (Α.Δ.Α ΨΦ9Κ46ΝΚΠΔ-ΨΙΝ) κ. Γιάννη Βρούτση, σχετικά με τη χρονική μετάθεση του αγώνα καλαθοσφαίρισης μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ AKTOR – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ της 1ης αγωνιστικής της Β’ φάσης Πρωταθλήματος (Top6 & Playouts) Stoiximan Basket League 2023-24 για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, σας ενημερώνουμε ότι ο ως άνω αγώνας μετατίθεται σε άλλη πρόσφορη ημερομηνία για την οποία θα ενημερωθείτε το συντομότερο δυνατόν».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ