Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Το πανόραμα της Basket League

2η αγωνιστική για την Basket League με 6 παιχνίδια σήμερα και τον Ολυμπιακό με την Κύμη στον αγώνα της Κυριακής.

Ηλίας Καπράλος

Το πανόραμα της Basket League

Πραγματοποιήθηκε η δεύτερη στροφή για το πρωτάθλημα της Basket League με 6 σημερινά παιχνίδια. Στο ΟΑΚΑ ο ΠΑΟΚ γνώρισε την βαριά ήττα από την ΑΕΚ με 20 πόντους διαφορά, ενώ το Περιστέρι του Αργύρη Πεδουλάκη έκανε και πάλι το θαύμα του, μιας και μετά την ΑΕΚ κέρδισε και τον Προμηθέα στην Πάτρα. 

Στα άλλα παιχνίδια ο Ήφαιστος Λήμνου έκανε την πρώτη του νίκη στην ιστορία του στην Basket League επί του Πανιωνίου εντός έδρας, ενώ ο Χολαργός κέρδισε τον Κολοσσό στην Αθήνα και το Λαύριο πήρε το διπλό στην έδρα του Ρεθυμνού με μία πολύ καλή 4η περίοδο. 

Τέλος στον αγώνα που έκλεισε την μέρα, ο Παναθηναϊκός πέρασε με δυσκολία από το Αλεξάνδρειο κόντρα στον Άρη και έτσι μαζί με το Περιστέρι έχουν από δύο νίκες. 

Τα αποτελέσματα:

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ 86 – 64 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΡΕΘΥΜΝΟ CRETAN KINGS 72 – 77 ΛΑΥΡΙΟ AEGEAN CARGO
ΧΟΛΑΡΓΟΣ 74 – 60 ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 73 – 76 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΒΙΚΟΣ COLA
ΑΕΚ 91 – 71 ΠΑΟΚ
ΑΡΗΣ 70 – 84 ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ

Αύριο:

ΚΥΜΗ 0 – 0 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός και το Περιστέρι έχουν ρεκόρ 2-0, ενώ στο 1-1 βρίσκονται ο Ήφαιστος, το Λαύριο, ο Χολαργός, ο Προμηθέας, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και ο Άρης, με τον Πανιώνιο, τον Κολοσσό Ρόδου και το Ρέθυμνο, ενώ η Κύμη και ο Ολυμπιακός, έχουν από μία νίκη και έναν αγώνα λιγότερο.

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Παρακάμερα γεμάτη αναμνήσεις (vid)

Πλάνα από τη βράβευση αλλά και από το παιχνίδι του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ δε μπόρεσε να κάνει τη μεγάλη υπέρβαση κόντρα στον Παναθηναϊκό στο Παλατάκι χθες, ωστόσο η βράβευση της ομάδας που κατέκτησε το Κύπελλο Κόρατς το 1994 πριν το τζάμπολ, ήταν κάτι το ξεχωριστό.

Δείτε το backstage video που ετοίμασε η ΚΑΕ:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Μπάνε ανοίγει την καρδιά του στον Σχίζα! (vid)

Μια πολύ ξεχωριστή συνέντευξη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Σταύρος Σχίζας διατηρεί το δικό του κανάλι στο Youtube και έχει ξεκινήσει μία σειρά πολύ ενδιαφερουσών συζητήσεων με ανθρώπους του αθλητισμού.

Αυτή την εβδομάδα, ήταν η σειρά του Μπάνε Πρέλεβιτς, ο οποίος με το δικό του, μοναδικό τρόπο, μιλάει για το μπάσκετ, τη ζωή και όσα εξηγεί μέσα από το βιβλίο του, «Η Δύναμη της Ήττας».

Δείτε παρακάτω μια ξεχωριστή συζήτηση…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Η προσπάθεια των «παλιών» για τόνωση στον Νεραντζάκη

Η παρουσία ανθρώπων του μπάσκετ στο Παλατάκι έφερε και μία ιδιαίτερη κουβέντα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό στο Παλατάκι με 73-89 χθες, επικύρωσε και μαθηματικά τα πλέι-άουτ για τον ΠΑΟΚ, με το γήπεδο χθες, να έχει αρκετές ξεχωριστές παρουσίες, λόγω της βράβευσης της ομάδας του 1994 που κατέκτησε το Κύπελλο Κόρατς.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Στάθης Νεραντζάκης, δεν έκρυβε τον προβληματισμό του, όχι τόσο για τη χθεσινή ήττα, όσο για το γεγονός ότι η ομάδα έχοντας να κερδίσει από τις αρχές Φλεβάρη, είναι ξεκάθαρο ότι έχει και ψυχολογικό θέμα.

Μετά το τέλος και της συνέντευξης Τύπου, με αρκετούς από τους ανθρώπους της ομάδας του Κόρατς να παραμένουν στο χώρο του μουσείου στο γήπεδο, με πρωτοβουλία του παλιού παράγοντα, Άγγελου Μιχόπουλου και με τον Μπάνε Πρέλεβιτς από κοντά, έγινε μια ολιγόλεπτη συζήτηση με τον προπονητή, θέλοντας να του τονώσουν το ηθικό ενόψει συνέχειας.

Η αλήθεια είναι ότι έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση βαθμολογικά και με τα πλέι άουτ να ακολουθούν, η διαχείριση της ομάδας και η εύρεση κινήτρου, είναι δύσκολα ζητούμενα…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ