Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Απογοητευμένος από την ήττα, όχι από την εικόνα"

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επανέλαβε στην συνέντευξη Τύπου, πως είναι απογοητευμένος από την ήττα, αλλά ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του.

Αγάπη Γαβριηλίδου

"Απογοητευμένος από την ήττα, όχι από την εικόνα"

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ:

Για το σημερινό παιχνίδι: “Μας απογοητεύει το αποτέλεσμα, αλλά η ομάδα μας έπαιξε πάρα πολύ καλά. Το ποδόσφαιρο πολλές φορές δεν είναι δίκαιο και σήμερα κέρδισε η ομάδα που είχε περισσότερη τύχη. Τιμωρηθήκαμε από το γεγονός ότι δεν αντιμετωπίσαμε με τόση επιθετικότητα τις ευκαιρίες που είχαμε στα 2 ημίχρονα. Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε να μείνουμε ψηλά, να ασκήσουμε πίεση και να βγούμε σε γρήγορες επιθέσεις. Την ίδια στιγμή προσπαθήσαμε να έχουμε συνοχή και δημιουργήσαμε ευκαιρίες μετά από ωραίες ενέργειες, ενώ ο Ολυμπιακός είχε μόνο ένα στημένο. Το δεύτερο μέρος, ξεκίνησε πιο ισορροπημένα και μία περίεργη κατάσταση έδωσε το γκολ στον Ολυμπιακό. Οι παίκτες μας προσπάθησαν να επανέλθουν στο παιχνίδι και μετά από 5 λεπτά που δεχθήκαμε το γκολ, προσπαθήσαμε να πιέσουμε. Είναι αλήθεια ότι και ο Ολυμπιακός οπισθοχώρησε. Είχαμε 2-3 ευκαιρίες και στο τέλος δεν έπρεπε να χάσουμε αυτό το παιχνίδι. Θα έπρεπε να φύγουμε από εδώ με ένα καλό αποτέλεσμα, έστω με την ισοπαλία, γιατί απόψε ήμασταν καλύτεροι”.

Για το αν έχει μετανιώσει για κάποιες επιλογές του: “Πρώτα από όλα, ο Ολυμπιακός είναι μία ποιοτική ομάδα και πηγαίνοντας σε κάποιες αλλαγές, έπρεπε να σκεφτούμε και την ισορροπία της ομάδας μας. Επιτεθήκαμε, έχοντας απέναντι μας μία ομάδα με εμπειρία, δεν ήμασταν μόνοι μας στο γήπεδο. Και η αντίπαλη ομάδα έχει ποιότητα, έχει την εμπειρία να αντιμετωπίσει κάποιες καταστάσεις. Ο ΠΑΟΚ ήταν σήμερα καλύτερος στο παιχνίδι, ο Ολυμπιακός είχε ένταση αλλά και περισσότερη τύχη”.

Για τον τρόπο, με τον οποίο προσέγγισε το σημερινό παιχνίδι: “Το αποψινό παιχνίδι δεν ήταν ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Χετάφε, ήταν ένα ματς μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο γήπεδο του Ολυμπιακού. Δείξαμε ότι δεν φοβηθήκαμε αυτό το παιχνίδι, αλλά σε κάποιες στιγμές πήγαμε λίγο πιο πίσω. Με τόσες διακοπές και χωρίς να υπάρχει ρυθμός, προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε, αλλά δεν δεχθήκαμε και πολλές φάσεις. Και στο τέλος δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες. Μπορείτε να δείτε τις ευκαιρίες που είχαμε και τον τρόπο που παίξαμε και να τις συγκρίνετε με αυτές του αντιπάλου. Αυτό που μένει φυσικά είναι ότι για εμάς δεν είναι καλό το αποτέλεσμα, ενώ για τον Ολυμπιακό μένει το αποτέλεσμα”.

Για το αν υπήρχε πίεση: “Δεν υπήρχε καμία είδους πίεση, εμείς δείξαμε ότι δεν φοβηθήκαμε αυτό το παιχνίδι και δεν μπορούμε να πούμε ότι υπήρξε πίεση. Αυτό που μας έλειψε σήμερα είναι η τύχη, ας πούμε ότι υπάρχει μία ατυχία γενική. Συγκρίνοντας σήμερα το γκολ που πέτυχε ο Ολυμπιακός και την ευκαιρία του Βαρέλα, που έδιωξε πάνω στην γραμμή ο Ένγκελς, φαίνεται αυτό…”.

Για την επιλογή του Μακ, τον Κάμπος και τη μη χρησιμοποίηση του Πέλκα: “Θέλαμε επιθετικότητα και ταχύτητα από τις πλάγιες ζώνες. Κάποιες καλές ευκαιρίες μας, έγιναν στην πλάτη των αμυντικών του Ολυμπιακού κι έπρεπε να επιτεθούμε σε αυτό το χώρο. Αποφάσισα να βάλω στο παιχνίδι τον Τζάλμα, γιατί έχει καλή ποιότητα στο ένας με έναν και θα μπορούσε να δημιουργήσει καταστάσεις. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και ο καθένας θα πρέπει να είναι έτοιμος να μπει σε αυτά τα παιχνίδια. Θα ξαναπώ, ότι έγινε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο δυνατές ομάδες. Είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, αλλά είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών μου. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, κάποιες φορές κερδίζεις, κάποιες φορές χάνεις. Κάποιες φορές μπορεί να παίξεις καλά και να χάσεις και το αντίστροφο”.

Για τη συνέχεια: “Νομίζω πως έπρεπε να φύγουμε με ένα καλύτερο αποτέλεσμα κι ενδεχομένως με μία νίκη. Αλλά όπως έχω ξαναπεί, είναι μία μεγάλη σεζόν. Θα πρέπει να δούμε τι έγινε, τι μας έλειψε και να προχωρήσουμε στο επόμενο παιχνίδι. Δεν θέλω να μιλήσω για τις άλλες ομάδες. Εμείς θα παλέψουμε μέχρι τέλος για τις πιθανότητες που έχουμε για τον τίτλο”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντεσπόντοφ: “Πάνω από όλα οι στόχοι με τον ΠΑΟΚ”

Ικανοποίηση και μήνυμα ενόψει της συνέχειας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ είναι κεντρικό πρόσωπο στην πατρίδα του από χθες, με αφορμή το βραβείο του κορυφαίου Βούλγαρου ποδοσφαιριστή, που κρατάει για μία ακόμη φορά στα χέρια του.

Ο Βούλγαρος άσος, βρίσκεται στο επίκεντρο όπως είναι φυσικό και απολαμβάνει και ο ίδιος αυτή τη στιγμή, καθώς προφανώς πρόκειται για μία σημαντική αναγνώριση.

"Άκουσα τα λόγια του Στόιτσκοφ και ήταν κάτι ιδιαίτερο. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα. Πρόκειται για πρόσωπα που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο ποδόσφαιρο της Βουλγαρίας.

Το πιο σημαντικό για μένα, είναι να είμαι υγιής και από εκεί και πέρα, να πετύχω τους στόχους που έχω θέσει και σε προσωπικό επίπεδο και σε συλλογικό, μαζί με την ομάδα μου. Η ομάδα είναι πάνω από όλα κι αυτό είναι το πιο σημαντικό", σημείωσε μεταξύ άλλων ο Ντεσπόντοφ, σε μία από τις τοποθετήσεις που έκανε μετά την τιμητική εκδήλωση στη Βουλγαρία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο “καυτός” Απρίλης του ΠΑΟΚ

Διαδοχικές μάχες σε όλα τα επίπεδα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μετά από μερικές ημέρες ξεκούρασης, ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του επιστρέφουν σήμερα στο γήπεδο και στρέφουν την προσοχή τους στη συνέχεια, τη στιγμή που οι διεθνείς ενσωματώνονται στις Εθνικές τους ομάδες.

Οι "ασπρόμαυροι" έχουν μπροστά τους μερικές ημέρες δουλειάς σε όλα τα επίπεδα και κατόπιν, θα μπουν ξανά σε λογική αγώνων, καθώς στο "κάδρο" θα μπουν τα πλέι οφ και στην πορεία και το Europa Conference League. Αρχικά, στις 31 του Μάρτη θα ακολουθήσει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και μετά, σειρά έχει ένας μήνας... "καυτός"!

Ο Απρίλιος θα είναι ένας πολύ-πολύ σημαντικός μήνας για τον Λουτσέσκου και τους παίκτες του, καθώς εκτός από μεγάλες "μάχες" στα πλέι οφ, θα υπάρξουν και τα δύο παιχνίδια με την Κλαμπ Μπριζ στο UECL, ενώ ήδη έχει αναβληθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που επρόκειτο -βάσει προγράμματος- να πέσει ανάμεσα στα δύο ματς με τους Βέλγους.

Πώς διαμορφώνεται το πρόγραμμα του Απρίλη; Δείτε τα παιχνίδια που περιλαμβάνει ο μήνας:

3/4 ΠΑΟΚ – Λαμία

7/4 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

11/4 Κλαμπ Μπριζ – ΠΑΟΚ (UECL)

18/4 ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ (UECL)

21/4 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

24/4 Λαμία – ΠΑΟΚ

28/4 ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

SL2: Απαντήσεις για τον ΠΑΟΚ Β’

Μαθαίνουν πρόγραμμα οι “ασπρόμαυροι”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί το ΔΣ της Super League 2, για να ακολουθήσει η κλήρωση των πλέι οφ και πλέι άουτ.

Το ΔΣ θα ξεκινήσει στις 14:30, με θέματα την επικύρωση των βαθμολογιών και την κλήρωση των πλέι οφ και πλέι άουτ, ενώ αναμένεται να εκλεγούν και δύο αντιπρόεδροι.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  • Έγκριση Πρακτικών Διοικητικών Συμβουλίων
  • Εκλογή Α΄ & Β΄ Αντιπροέδρου
  • Επικύρωση βαθμολογικών πινάκων Α΄ & Β΄ Ομίλου της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024
  • Κλήρωση Πρωταθλήματος play off & play out
  • Διάφορα Θέματα

Ο ΠΑΟΚ Β' θα μάθει -λοιπόν- το πρόγραμμά του, με φόντο τη συνέχεια, καθώς θα παίξει στα πλέι άουτ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ