Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο τέλος για Σαββίδη…

Ξεχωριστό και σημαντικό θέμα

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Στο τέλος για Σαββίδη…

Ένα από τα πολύ σοβαρά ζητήματα που μένει να κριθεί στην μεγάλη υπόθεση του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ είναι η τιμωρία του Ιβάν Σαββίδη. Η τιμωρία χρονικά αλλά και οι άλλες λεπτομέρειες αυτής.

Αυτό το θέμα της τιμωρίας δεν συνδέεται με την τύχη του αγώνα. Εκεί όπου πάνε μαζί αγώνας και βαθμοί. Η τιμωρία του Σαββίδη είναι ένα άλλο γεγονός και φυσικά υπάρχουν πιθανότητες να μειωθεί.

Ότι και να γίνει  όμως χρονικά, στο τέλος αυτής της υπόθεσης και αφού ολοκληρωθούν όλοι οι βαθμοί εκδίκασης θα ξεκαθαρίσει και τι ακριβώς σημαίνει… «απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο». Τι συμβαίνει με Ελληνικές ή διεθνείς οργανώσεις, τι ισχύει και με τις σουίτες που πάντα είναι ξεχωριστοί χώροι. Όλα αυτά όμως θα ξεκαθαρίσουν στο τέλος…

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παραβίαση κανόνων και τιμωρία για ομάδα του Μαρινάκη

Εντός της ζώνης του υποβιβασμού πλέον!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρόβλημα και μάλιστα σημαντικό, προέκυψε για τη Νότιγχαμ, ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η ανεξάρτητη επιτροπή της Premier League, της επέβαλλε τιμωρία αφαίρεσης 4 βαθμών για οικονομικές παραβιάσεις, με αποτέλεσμα η ομάδα πλέον, να πέφτει στη 18η θέση της κατάταξης και να βρίσκεται εντός της ζώνης του υποβιβασμού.

Η τιμωρία έχει να κάνει για παραβίαση κανόνων κερδοφορίας και βιωσιμότητας του πρωταθλήματος, με αφορμή τις 43 μεταγραφές που έχει κάνει από το καλοκαίρι του 2022 που ανέβηκε στην Premier League, με τις οποίες ξεπέρασε το όριο απωλειών, που για εκείνη ήταν τα 61 εκατομμύρια λίρες.

Όπως αναφέρουν στη Μεγάλη Βρετανία, η Νότιγχαμ έχει το δικαίωμα έφεσης, με την τελική απόφαση να πρέπει να έχει βγει μέχρι τις 14 Απριλίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Ανάσες, επιστροφές κι από αύριο γήπεδο

Η άδεια ολοκληρώνεται, η σεζόν μπαίνει στην τελική ευθεία με μεγάλες προκλήσεις

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μετά τη σπουδαία ανατροπή και την πρόκριση επί τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ την Πέμπτη και με την ανάγκη για ανάσες να είναι μεγάλη για όλους στην ομάδα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε άδεια στους παίκτες του μέχρι την Τρίτη.

Πέραν των παικτών που έχουν διεθνείς υποχρεώσεις, οι άλλοι είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, κάποιοι επέλεξαν ένα μικρό ταξίδι και από αύριο ουσιαστικά, η σεζόν μπαίνει στην τελική της ευθεία.

Βέβαια, λόγω των αγώνων των εθνικών ομάδων, η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση είναι στις 31 Μαρτίου, το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο με την επιστροφή της ομάδας από αυτήν την ολιγοήμερη άδεια, ξεκινάει η προετοιμασία για το παιχνίδι αυτό και βέβαια, για την πολύ απαιτητική συνέχεια, στην οποία θα κριθούν πολλά σε Ελλάδα και Ευρώπη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ατζούν μίλησε ξανά για τον Τερίμ

Η συνομιλία τους μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο γνωστός τηλεοπτικός παραγωγός, Ατζούν Ιλιτσαλί, δεν έχει κρύψει ποτέ την εμπλοκή του στη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Φατίχ Τερίμ, ενώ είναι γνωστή η συνεργασία του με το «ΣΚΑΪ» του Γιάννη Αλαφούζου.

Σε νέα τοποθέτησή του στην Τουρκία, έκανε λόγο για νέα κουβέντα που είχε με τον προπονητή των Πράσινων, μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Stoiximan Super League.

«Ο Παναθηναϊκός του προπονητή Φατίχ Τερίμ, νίκησε στο μεγαλύτερο ντέρμπι στην Ελλάδα. Τον κάλεσα στο τηλέφωνο για να του δώσω συγχαρητήρια και προς το τέλος της συνομιλίας μας, με ρώτησε για την εκπομπή. Θέλω να καταδείξω ότι όλοι γνωρίζουν για τη δουλειά μας, ακόμα και όταν δε βρίσκονται στην Τουρκία» ανέφερε ο Ατζούν Ιλιτσαλί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ