Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κυριάκος: «Ο φόβος τους, είναι μεγαλύτερος από την πίστη μας…»

Το σχόλιο για την ομάδα και το πανό

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Κυριάκος: «Ο φόβος τους, είναι μεγαλύτερος από την πίστη μας…»

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κυριάκος Κυριάκος, σχολίασε στο διαδίκτυο το παιχνίδι και την κίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού να αναρτήσουν πανό το οποίο έκανε λόγο για… θάνατο ανθρώπων του ΠΑΟΚ!

«Αυτό το ματς πρέπει να ξεχαστεί χθες αν είναι δυνατόν και το ίδιο θα έλεγα αν είχε τελειώσει 1-1 ή και 0-1. Έτσι προχωράς και παίρνεις πρωτάθλημα. Όσα χρόνια έρχομαι σ’ αυτό το γήπεδο, δεν θυμάμαι τον Ολυμπιακό να κάνει καθυστερήσεις με τα ball boy, ή να πανηγυρίζει με «όλε» μια νίκη επί του ΠΑΟΚ.

Αυτή είναι μια πρώτη μικρή νίκη του φετινού ΠΑΟΚ, που όμως πρέπει πρώτα να γίνει συνείδηση στην ομάδα μας. Μας φοβούνται, πιο πολύ απ’ όσο έχουμε πιστέψει στον εαυτό μας. Η πίστη θα φέρει τον τίτλο.

Όσο για τον διαγωνισμό των πιο σιχαμένων μυαλών, μάλλον τον κερδίζουν τα φαβορί… Εγώ τους εύχομαι γρήγορη πνευματική και ψυχική ανάρρωση στους εμπνευστές του πανό. Όσοι τους ανέχονται δίπλα τους και ανάμεσά τους, είναι συνυπεύθυνοι».

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Και επίσημα «Λατσιάλι» ο Τούντορ!

Ανακοινώθηκε από τη Λάτσιο η συνεργασία με τον 45χρονο προπονητή!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Και επίσημα προπονητής της Λάτσιο, με συμβόλαιο μέχρι το 2025 και οψιόν για ανανέωσή του μέχρι το 2026, είναι πλέον ο Ίγκορ Τούντορ.

Ο 45χρονος Κροάτης, το απόγευμα έφτασε στη Ρώμη και φωτογραφήθηκε με το κασκόλ των "Λατσιάλι", με τη σκυτάλη να παίρνει πριν από λίγο η διοίκηση του συλλόγου της Ρώμης ανακοινώνοντας την πρόσληψή του!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

«Ρωμαίος» ο Ίγκορ Τούντορ!

Ο Κροάτης προπονητής προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Ρώμης και υπογράφει συμβόλαιο με τη Λάτσιο!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στη Ρώμη βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Ίγκορ Τούντορ! Ο Κροάτης προπονητής "προσγειώθηκε" στην "Αιώνια Πόλη" και τις επόμενες ώρες θα υπογράψει συμβόλαιο με τη Λάτσιο, έχοντας ήδη συμφωνήσει για συνεργασία μέχρι το καλοκαίρι του 2025, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Μαουρίτσιο Σάρι που παραιτήθηκε λόγω διαφωνιών με τη διοίκηση των "Λατσιάλι"!

Τον 45χρονο προπονητή υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο άνθρωποι της Λάτσιο και ο ίδιος "πόζαρε" με κασκόλ της νέας του ομάδα, ενώ όπως προκύπτει, στη συμφωνία του με τη Λάτσιο - η οποία τον καλωσόρισε με ανάρτηση στον λογαριασμό της στο "Χ" -  περιλαμβάνεται και οψιόν για προέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2026!

Ως ποδοσφαιριστής, ο Τούντορ συνέδεσε το όνομά του με τη Γιουβέντους ενώ τόσο πριν όσο και μετά τη θητεία του στη "Μεγάλη Κυρία" αγωνίστηκε στη Χάιντουκ Σπλιτ, ενώ ως προπονητής ξεκίνησε την καριέρα του στη Χάιντουκ, εργάστηκε στον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2015-16 και στη συνέχεια κάθισε στους πάγκους των Καραμπουκσπορ, Γαλατασαραϊ, Ουντινέζε, ξανά Χάιντουκ Σπλιτ, Ελλάς Βερόνα και Μαρσέιγ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έκανε το three peat ο Κίριλ Ντεσπόντοφ!

Ένα ακόμα σπουδαίο βραβείο για τον 27χρονο επιθετικό του ΠΑΟΚ!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Την περασμένη Πέμπτη, πανηγύρισε την πρόκριση στους "8" του Europa Conference League, όντας καθοριστικός προερχόμενος από τον πάγκο. Από σήμερα, μπορεί να υπερηφανεύεται πως για το 2023, είναι ο κορυφαίος Βούλγαρος ποδοσφαιριστής!

Ο λόγος φυσικά για τον Κίριλ Ντεσπόντοφ, ο οποίος κέρδισε το συγκεκριμένο βραβείο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και για τέταρτη στην καριέρα του, συγκεντρώνοντας 317 βαθμούς στην ψηφοφορία που πήραν μέρος δημοσιογράφοι, ξεπερνώντας τον Ίλια Γκοέφ της Λιντς που συγκέντρωσε 106 πόντους και τον Ιβάιλο Τσότσεφ της Λουντογκόρετς που συγκέντρωσε 87 βαθμούς, όπως δηλαδή συνέβη και πέρσι!

Κάπως έτσι, ο Ντεσπόντοφ ξεπέρασε τους Ιβελίν Ποπόφ και Χρίστο Μπόνεφ οι οποίοι στην καριέρα τους κέρδισαν τρεις φορές το βραβείο του καλύτερου Βούλγαρου ποδοσφαιριστή, με τον 27χρονο επιθετικό του ΠΑΟΚ και αρχηγό της Εθνικής Βουλγαρίας να βάζει πλέον...πλώρη για να "πιάσει" τον τεράστιο Χρίστο Στόιτσκοφ στις 5 κατακτήσεις και να πλησιάσει τον Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ που σταμάτησε στις επτά!

"Είναι τεράστια τιμή για μένα να κερδίζω αυτό το βραβείο. Παράλληλα, είναι και με μεγάλη ευθύνη γιατί με υποχρεώνει να συνεχίσω να δουλεύω και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Το κέρδισα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει μια άνοδος στην απόδοσή μου.

Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, την οικογένεια μου και την αρραβωνιαστικιά μου που με στηρίζουν σε καλές και κακές στιγμές, ενώ θέλω να πω πως όποιος από τους τρεις μας κέρδιζε το βραβείο, θα το άξιζε" σημείωσε ο "Κύριλλος" του ΠΑΟΚ κατά την παραλαβή του βραβείου του!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ