Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Μόνο νίκες μέχρι το τέλος, θα δείξουμε στον τελικό ποιος είναι καλύτερος"

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ήταν αυτός που μίλησε από πλευράς παικτών στο καθιερωμένο live της NOVA, λίγο πριν την αναμέτρηση με την Ξάνθη.

Αγάπη Γαβριηλίδου

"Μόνο νίκες μέχρι το τέλος, θα δείξουμε στον τελικό ποιος είναι καλύτερος"

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για τη σημερινή μέρα και τα γενέθλια του ΠΑΟΚ: “Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Εύχομαι στον ΠΑΟΚ χρόνια πολλά! Είναι πολύ σημαντικό ότι κάθε μέρα το κλαμπ μεγαλώνει, έχουμε παντού φιλάθλους και είμαι περήφανος για αυτό. Νομίζω η κατάκτηση του Κυπέλλου θα είναι σίγουρα ένα πολύ καλό δώρο και πρέπει να συνεχίσουμε και το σερί μας στο πρωτάθλημα, για να δούμε τι θα γίνει και στο τέλος”.

Για τον τελικό με την ΑΕΚ: “Δεν το σκέφτομαι ακόμη, έχουμε μπροστά μας και το ματς με την Ξάνθη. Σε 2-3 εβδομάδες θα ξεκινήσουμε να προετοιμαζόμαστε για αυτό το παιχνίδι. Θα βρεθούν αντιμέτωπες οι δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και θα τα δώσουμε όλα για να το κερδίσουμε. Είχαν ειπωθεί πολλά από τη μεριά τους, ότι είναι οι καλύτεροι κλπ, αλλά στο μεταξύ μας παιχνίδι φάνηκε ποιος είναι ο καλύτερος. Είναι ένα παιχνίδι και θα δούμε τι θα γίνει”.

Για την έδρα του τελικού: “Σίγουρα το ΟΑΚΑ είναι η έδρα της ΑΕΚ, αλλά για μένα αυτό που έχει σημασία είναι η ασφάλεια των φιλάθλων, αλλά και των παικτών. Είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι. Ελπίζουμε ότι δεν θα υπάρξουν επεισόδια και στο τέλος να πανηγυρίσουμε εμείς. Το πιο σημαντικό κομμάτι πάντως είναι η ασφάλεια όλων”.

Για το παιχνίδι με την Ξάνθη: “Η Ξάνθη είναι μία ομάδα που δεν έχει χάσει εύκολα στα τελευταία 5-6 παιχνίδια αν δεν κάνω λάθος, αλλά εμείς είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Θα πρέπει να πάρουμε αυτή τη νίκη για να συνεχίσουμε σε αυτό το δρόμο”.

Για την αναμονή της απόφασης για την έφεση του ΠΑΟΚ: “Είναι περίπλοκο, αλλά εμείς πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια και μετά θα δούμε τι θα περιμένουμε μέχρι το τέλος. Θα πρέπει να το κάνουμε για να μην μπορεί να πει και κανείς τίποτα για εμάς…”.

Για την αλλαγή στην εμφάνιση του: “Σήμερα είναι τα γενέθλια του γιου μου, θα πρέπει να βγάλουμε κάποιες οικογενειακές φωτογραφίες και η γυναίκα μου, μου είπε ότι πρέπει να ξυριστώ (γελάει)”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο “καυτός” Απρίλης του ΠΑΟΚ

Διαδοχικές μάχες σε όλα τα επίπεδα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μετά από μερικές ημέρες ξεκούρασης, ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του επιστρέφουν σήμερα στο γήπεδο και στρέφουν την προσοχή τους στη συνέχεια, τη στιγμή που οι διεθνείς ενσωματώνονται στις Εθνικές τους ομάδες.

Οι "ασπρόμαυροι" έχουν μπροστά τους μερικές ημέρες δουλειάς σε όλα τα επίπεδα και κατόπιν, θα μπουν ξανά σε λογική αγώνων, καθώς στο "κάδρο" θα μπουν τα πλέι οφ και στην πορεία και το Europa Conference League. Αρχικά, στις 31 του Μάρτη θα ακολουθήσει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και μετά, σειρά έχει ένας μήνας... "καυτός"!

Ο Απρίλιος θα είναι ένας πολύ-πολύ σημαντικός μήνας για τον Λουτσέσκου και τους παίκτες του, καθώς εκτός από μεγάλες "μάχες" στα πλέι οφ, θα υπάρξουν και τα δύο παιχνίδια με την Κλαμπ Μπριζ στο UECL, ενώ ήδη έχει αναβληθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που επρόκειτο -βάσει προγράμματος- να πέσει ανάμεσα στα δύο ματς με τους Βέλγους.

Πώς διαμορφώνεται το πρόγραμμα του Απρίλη; Δείτε τα παιχνίδια που περιλαμβάνει ο μήνας:

3/4 ΠΑΟΚ – Λαμία

7/4 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

11/4 Κλαμπ Μπριζ – ΠΑΟΚ (UECL)

18/4 ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ (UECL)

21/4 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

24/4 Λαμία – ΠΑΟΚ

28/4 ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

SL2: Απαντήσεις για τον ΠΑΟΚ Β’

Μαθαίνουν πρόγραμμα οι “ασπρόμαυροι”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί το ΔΣ της Super League 2, για να ακολουθήσει η κλήρωση των πλέι οφ και πλέι άουτ.

Το ΔΣ θα ξεκινήσει στις 14:30, με θέματα την επικύρωση των βαθμολογιών και την κλήρωση των πλέι οφ και πλέι άουτ, ενώ αναμένεται να εκλεγούν και δύο αντιπρόεδροι.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  • Έγκριση Πρακτικών Διοικητικών Συμβουλίων
  • Εκλογή Α΄ & Β΄ Αντιπροέδρου
  • Επικύρωση βαθμολογικών πινάκων Α΄ & Β΄ Ομίλου της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024
  • Κλήρωση Πρωταθλήματος play off & play out
  • Διάφορα Θέματα

Ο ΠΑΟΚ Β' θα μάθει -λοιπόν- το πρόγραμμά του, με φόντο τη συνέχεια, καθώς θα παίξει στα πλέι άουτ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τούμπα και Ευρώπη: Τι κάνει φέτος ο ΠΑΟΚ;

Μεγάλες βραδιές, μεγάλα αποτελέσματα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μετά την επική ανατροπή και το 5-1 επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει το ταξίδι του για φέτος στο Europa Conference League και τώρα, μπροστά του υπάρχει η Κλαμπ Μπριζ.

Ο "Δικέφαλος" θα βρει απέναντί του τους Βέλγους, στις 11 και στις 18 του Απρίλη, με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται στην έδρα της Μπριζ και τη ρεβάνς, να ακολουθεί στην Τούμπα.

Τι κάνουν φέτος οι "ασπρόμαυροι", όταν παίζουν μπροστά στον κόσμο τους; Μπορεί στο πρωτάθλημα, στα ντέρμπι, να έχουν απώλειες, ωστόσο, για την ώρα στην Ευρώπη το πρόσημο είναι -αν μη τι άλλο- θετικό, με τον ΠΑΟΚ να έχει να επιδείξει 5 νίκες και 2 ισοπαλίες σε συνολικά 7 αγώνες, από τα προκριματικά μέχρι τώρα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα φέτος στην Τούμπα:

ΠΑΟΚ - Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ 0-0

ΠΑΟΚ - Χάιντουκ Σπλιτ 3-0

ΠΑΟΚ - Χαρτς 4-0

ΠΑΟΚ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-1

ΠΑΟΚ - Αμπερντίν 2-2

ΠΑΟΚ - Ελσίνκι 4-2

ΠΑΟΚ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ 5-1

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ