Connect with us

Έρχεται η νέα FORZA!

Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου (και όλο το Σαββατοκύριακο) κυκλοφορεί η FORZA με 56 σελίδες πλούσια ύλη και μια μοναδική προσφορά. Βρείτε στο 9ο τεύχος της FORZA εκπτωτικό κουπόνι 10 ευρώ για να προμηθευτείτε από τα PAOK OFFICIAL STORES την επετειακή φανέλα του Δικεφάλου για τον εορτασμό των 90 χρόνων από την ίδρυση του.

Δημήτρης Τσίτσης

Έρχεται η νέα FORZA!

Ποια έκπληξη «ψήνεται» στον ΠΑΟΚ τον Φεβρουάριο;

 

Τι άλλαξε στον Δικέφαλο;

 

Ποιον παίκτη αρνήθηκε να πουλήσει ο ΠΑΟΚ στην Ρωσία;

 

Η άγνωστη ιστορία του Γιάννη Μυστακίδη!

 

Το «Στραγάλι» αποκαλύπτει παρασκήνιο για την διαιτησία και αποφάσεις για καρατόμηση διαιτητών, που θα συζητηθούν!

 

Ποια είναι τα ασπρόμαυρα βατόμουρα;

 

Γιώργος Παντελάκης! Γίγαντας σε μορφή ανθρώπου!

 

Άλλος αγοράζει, άλλος πουλάει!

 

Αυτές είναι οι πιο γλυκές νίκες!

 

Αποκαλυπτική συνέντευξη του Κώστα Ιωσηφίδη για τον ΠΑΟΚ, τον Βλάνταν Ιβιτς και τον Πάμπλο Γκαρσία!

 

ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ: Τα ντέρμπι που γίνονται περίπατοι!

 

Συνέντευξη έκπληξη για τις μονομαχίες του ΠΑΟΚ με την Παρτιζάν!

 

 

Ζοζεφίν: Παίζει τρελή μπάλα!

 

Μαρία Λέκα: Το κορίτσι που αναστάτωσε το AEL FC ARENA

 

 

Παρασκήνιο, αναλύσεις για το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το βόλει, το χάντμπολ και όλα τμήματα του Α.Σ. ΠΑΟΚ, αφιερώματα στις ασπρόμαυρες ακαδημίες, θέματα που θα φωτίσουν άγνωστες πτυχές του ρεπορτάζ και τα σχόλια των Κώστα Βασιλόπουλου, Γιώργου Κουβεντίδη, Νίκου Τζαντζαρά, Σταύρου Κόλκα, Δημήτρη Τσορμπατζόγλου, Κλεάνθη Βαλαρούτσου, Σωτήρη Μήλιου, Νίκου Τοσκίτση, Γιάννη Λαγογιάννη. 

 

Η  FORZA φιλοξενεί τις απόψεις των Γιάννη Γιαννούλη, Κώστα Φλεβαράκη, Δημήτρη Καπετανόπουλου και μια απολαυστική άκρως ασπρόμαυρη συνέντευξη του Κώστα Πανάκα.

 

Η κορυφαία εφημερίδα της Βόρειας Ελλάδας παρουσιάζει παρασκηνιακές αποκαλύψεις από τον «Σαρανταλήθεια», προτάσεις διασκέδασης, ρεπορτάζ για το αυτοκίνητο και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και θέματα της Super League και της ΕΠΟ με την υπογραφή του Κώστα Πλιάτσικα.

 

Οι αναγνώστες εκτός Βόρειας Ελλάδας και Θράκης, μπορούν να προμηθεύονται την FORZA από την ψηφιακή πλατφόρμα: http://www.readpoint.com/newspapers/sportpapers/forza

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Η πρόκριση…άνοιξε την όρεξη

Με εξαιρετική διάθεση και κλίμα το τμήμα Πόλο Ανδρών του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το τμήμα Πόλο Ανδρών του ΠΑΟΚ εξασφάλισε την πρόκριση στα ημιτελικά της Α1 και παράλληλα πήρε το ευρωπαϊκό εισιτήριο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Όπως ενημέρωσε ο Ερασιτέχνης του Δικεφάλου, μετά το μεγάλο αυτό επίτευγμα της ομάδας, ακολούθησε δείπνο.

Αναλυτικά:

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1 και την εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Μέσα σ' εξαιρετικό κλίμα, ιθύνοντες, προπονητικό τιμ και παίκτες, δείπνησαν όλοι μαζί, περνώντας χαλαρές στιγμές μεταξύ τους, ενόψει της απαιτητικής συνέχειας η οποία ακολουθεί με πολύ δυνατούς αγώνες.

Το τραπέζι πραγματοποιήθηκε στο «ΝΕΟΝ» (Γρηγορίου Λαμπράκη 205 & Δημ.Τσιαπάνου 25-29), το οποίο είναι και χορηγός του τμήματος Υδατοσφαίρισης του ΠΑΟΚ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Οι οπαδοί της Μπάγερν θέλουν Τούχελ!

Οι Βαυαροί μαζεύουν υπογραφές για την παραμονή του προπονητή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Είναι από καιρό γνωστό πως ο Τόμας Τούχελ θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου, με την ολοκλήρωση της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Γερμανός τεχνικός χρεώνεται την αποτυχία της ομάδας να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Bundesliga, πέφτοντας από τον θρόνο της μετά από 11 σερί κατακτήσεις. Παράλληλα, είναι πολλά τα δημοσιεύματα που έχουν εμφανιστεί κατά καιρούς και θέλουν τον Τούχελ να μην έχει τον έλεγχο των αποδυτηρίων.

Αντίθετα με όλα αυτά, μια μερίδα των φιλάθλων της Μπάγερν Μονάχου θέλει να κρατήσει τον Τούχελ στην ομάδα, μαζεύοντας μάλιστα υπογραφές για να αλλάξει την γνώμη της διοίκησης.

«Παρά την αρνητική κριτική από τα Μέσα και τα πολλά προβλήματα τραυματισμών, ο νικητής του Τσάμπιονς Λιγκ έχει καταφέρει να φτάσει την ομάδα του μέχρι τα ημιτελικά. Με όλο τον σεβασμό στους υποψήφιους Έμερι και Ράνγκνικ, οι συγκεκριμένοι προπονητές δεν μπορούν να κρατήσουν ούτε το κερί του Τούχελ. Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο τελικός του 2025 θα γίνει στο Μόναχο, η Μπάγερν θα έπρεπε να νιώθει τυχερή με έναν τέτοιον προπονητή στον πάγκο της», αναφέρει η περιγραφή της αίτησης που έχουν φτιάξει οι οπαδοί της Μπάγερν για την παραμονή του Τούχελ, έχοντας ήδη ψηφίσει θετικά περισσότεροι από 10.000 φίλαθλοι των Βαυαρών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΠΑΟΚ που…ξέχασε να σκοράρει

Η συνέπεια στη διάρκεια της σεζόν και τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η φετινή χρονιά του ΠΑΟΚ χαρακτηρίζεται εντυπωσιακή στις επιδόσεις σκοραρίσματος, με τον Δικέφαλο του Βορρά να έχει πετύχει 127 τέρματα σε 54 αγώνες για πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη. Ένας μέσος όρος 2,3 τερμάτων ανά παιχνίδι.

Στους τελευταίους τέσσερις αγώνες, ωστόσο, οι ποδοσφαιριστές του Ράζβαν Λουτσέσκου μοιάζουν να έχουν...ξεχάσει να σκοράρουν, με τον ΠΑΟΚ να μετρά 2 γκολ, αμφότερα μετά την συμπλήρωση των 90 λεπτών, σε Πειραιά και Λαμία.

Είχαν προηγηθεί τα δυο παιχνίδια της προημιτελικής φάσης στο Europa Conference League, εκεί όπου οι «ασπρόμαυροι» απέτυχαν να σκοράρουν σε Μπριζ και Τούμπα, απέναντι στην βελγική ομάδα.

Αυτά τα τέσσερα παιχνίδια κόστισαν στον ΠΑΟΚ την ευρωπαϊκή του συνέχεια ενώ ελαχιστοποιούν τις πιθανότητες του για κατάκτηση του εγχώριου πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ των 125 γκολ σε 50 παιχνίδια, δηλαδή 2,5 γκολ ανά ματς, σκόραρε μόλις δυο στα επόμενα τέσσερα. Προφανώς και είναι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, στην πιο κρίσιμη καμπή της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ