Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Κρύα" ήττα από τον Παναθηναϊκό

Παρά το γεγονός ότι μπήκε καλά στον αγώνα, η Κ20 του ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 1-0 από την αντίστοιχη ομάδα του Παναθηναϊκού.

Αγάπη Γαβριηλίδου

"Κρύα" ήττα από τον Παναθηναϊκό

Το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία είχε δύο μεγάλες φάσεις στο ξεκίνημα του αγώνα, με τον Γκαργκαλατζίδη και τον Μπαλογιάννη στο 3ο και στο 9ο λεπτό αντίστοιχα, τις οποίες δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί κι είχε τον έλεγχο μέχρι το 15′.

Κάπου εκεί οι “πράσινοι” ισορρόπησαν κι απείλησαν την εστία του Σιαμπάνη, με τον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ να δείχνει καλά αντανακλαστικά όποτε χρειάστηκε.

Οι δύο ομάδες πήγαν με το 0-0 στα αποδυτήρια, με το δεύτερο ημίχρονο να είναι “μοιρασμένο” και τον Παναθηναϊκό να πετυχαίνει το γκολ της νίκης στο 77ο λεπτό, σε μία φάση όπου οι παίκτες του ΠΑΟΚ αντέδρασαν άσχημα και το “πλήρωσαν”, με το 0-1 να παραμένει μέχρι το φινάλε.

Τέλος αγώνα.

91′ Γκολ για τον Παναθηναϊκό, αλλά ακυρώνεται σωστά, καθώς ο παίκτης του “τριφυλλιού” ήταν σε προφανή θέση οφσάιντ.

90′ Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων.

89′ Κίτρινη κάρτα για τον Κόζακ.

85′ Κι άλλη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Βρακάς μπαίνει στη θέση του Μανιώτη.

84′ Καλή φάση για τον ΠΑΟΚ, με τον γκολκίπερ του Παναθηναϊκού να διώχνει δύσκολα το διαγώνιο σουτ του Δούμτση.

77′ Γκολ για τον Παναθηναϊκό. Κακή αντίδραση των παικτών του ΠΑΟΚ σε στημένη φάση του Παναθηναϊκού και με κοντινό σουτ οι “πράσινοι” άνοιξαν το σκορ.

76′ Ο Παπαδόπουλος παίρνει την θέση του Τζοβάρα.

66′ Δεύτερη κίτρινη και για παίκτη του ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα τον Διαμαντή.

63′ Φάουλ σε καλή θέση για τον ΠΑΟΚ και πάλι οι παίκτες του Γκαρσία δεν το εκμεταλλεύονται κι απομακρύνουν οι φιλοξενούμενοι.

62′ Δεύτερη κίτρινη για παίκτη του Παναθηναϊκού.

61′ Πρώτη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Στη θέση του Γκαργκαλατζίδη περνάει ο Δούμτσης.

53′ Πρώτη κίτρινη κάρτα και για παίκτη του “τριφυλλιού”.

48′ Κόρνερ για τον ΠΑΟΚ, έδιωξαν εύκολα από την περιοχή οι παίκτες του Παναθηναϊκού.

47′ Πρώτες, αναγνωριστικές μπαλιές στο δεύτερο μέρος.

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.

-Σύσσωμη η οικογένεια Γκαρσία στο γήπεδο, ενώ το παρών δίνουν και οι Κωστίκος και Πουρλιοτόπουλος.

Τέλος ημιχρόνου.

45′ Ένταση με τον διαιτητή, ο οποίος δεν βγάζει κίτρινη κάρτα σε παίκτη του Παναθηναϊκού και μια φάση μετά δίνει φάουλ που δεν είναι και κάρτα σε παίκτη του ΠΑΟΚ!

44′ Μεγάλη φάση για τους “πράσινους” λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους. Τέσσερις παίκτες του Παναθηναϊκού βγήκαν στην κόντρα απέναντι σε τρεις του ΠΑΟΚ, αλλά οι παίκτες του “Δικεφάλου” πρόλαβαν και απομάκρυναν.

43′ Καλή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Τζοβάρας έκανε την προβολή, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

42′ Ο Λύρατζης ξαναμπαίνει στο γήπεδο, αλλά δεν φαίνεται να πατάει καλά, με τον Γκαρσία να έχει σηκώσει παίκτη για ζέσταμα.

40′ Ο ΠΑΟΚ παίζει με 10 τα τελευταία λεπτά, καθώς έχει χτυπήσει ο Λύρατζης και είναι εκτός.

36′ Φάουλ σχεδόν πάνω στην γραμμή της μεγάλης περιοχής για τον ΠΑΟΚ, Χατζηστραβός και Κόζακ πάνω από την μπάλα. Η μπάλα χτύπησε στο τοίχος και κατέληξε κόρνερ.

35′ Νέα μεγάλη επέμβαση του Σιαμπάνη, που βγάζει τετ α τετ.

33′ Μικρή διακοπή στον αγώνα, καθώς έχει χτυπήσει στο κεφάλι παίκτης του Παναθηναϊκού, μετά από σύγκρουση με παίκτη του ΠΑΟΚ.

31′ Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο ξεκίνημα του αγώνα, ωστόσο από το 15ο λεπτό και μετά, οι “πράσινοι” ισορρόπησαν.

21′ Πρώτη καλή φάση και για τους φιλοξενούμενους, με τον Σιαμπάνη να αποκρούει εντυπωσιακά δυνατό σουτ παίκτη του “τριφυλλιού”.

13′ Σουτ του Γκαργκαλατζίδη, η μπάλα περνάει άουτ.

11′ Ο ΠΑΟΚ πιέζει για το 1-0 κι έχει τον έλεγχο του αγώνα από το ξεκίνημα, με τους “πράσινους” από την άλλη να περιορίζονται σε παθητικό ρόλο.

9′ Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Με αρκετή δόση τύχης, ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού αποκρούει το σουτ του Μπαλογιάννη.

-Το παρών στη Σουρωτή δίνει και ο Λούμπος Μίχελ, που παρακολουθεί από κοντά τον αγώνα της Κ20 με τους “πράσινους”.

3′ Μεγάλη φάση για τον ΠΑΟΚ με το… καλημέρα! Ο Γκαργκαλατζίδης έφτασε μία… ανάσα από το 1-0, ωστόσο ο αμυντικός του Παναθηναϊκού πρόλαβε κι απομάκρυνε πάνω στη γραμμή.

Ξεκίνησε ο αγώνας.

Στον πάγκο είναι οι: Συλλέκτης, Τσαούσης, Μίσκοβιτς, Παπαδόπουλος, Βρακάς, Δούμτσης, Τσιγγάρας.

H ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Δημητρίου, Μιχαηλίδης, Διαμαντής, Λύρατζης, Μπαλογιάννης, Μανιώτης, Χατζηστραβός, Τζοβάρας, Κόζακ, Γκαργκαλατζίδης.

– Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία κέρδισε με 2-0 στα Πηγάδια την Ξάνθη.

Σε 12 αγώνες ο ΠΑΟΚ έχει να επιδείξει 27 πόντους, ενώ οι “πράσινοι” είναι πρώτοι με 30 βαθμούς, με τον “Δικέφαλο” να θέλει τη νίκη, προκειμένου να “πιάσει” τον Παναθηναϊκό στην κορυφή.

Παρακολουθείστε ζωντανά μέσα από το PAOK24 την εξέλιξη του συγκεκριμένου αγώνα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Μια «γροθιά» ο ΠΑΟΚ (vid)

O «ασπρόμαυρος» οργανισμός αφήνει πίσω τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με μία σειρά από δημοσιεύσεις σε όλα τα social media, είναι ξεκάθαρο ότι ο ΠΑΟΚ, προσπαθεί να βγάλει ένα κλίμα ενότητας για την επόμενη μέρα, κλίμα το οποίο έβγαλε προς τα έξω ο ίδιος ο κόσμος στην Τούμπα.

«Ενωμένοι σα γροθιά» είναι το μήνυμα της ομάδας, αυτήν τη φορά στο Twitter/X, χρησιμοποιώντας ένα βίντεο από τα χειροκροτήματα του κόσμου στην ομάδα, μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα και την ήττα-αποκλεισμό με 0-2 από την Κλαμπ Μπριζ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Χειροκροτήματα για τη Μπριζ στο αεροδρόμιο (vid)

Πριν την επιστροφή της μαζί με κόσμο που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Κλαμπ Μπριζ πέτυχε το στόχο της με το 0-2 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, περνώντας στα ημιτελικά του Europa Conference League και κατά την άφιξη της αποστολής σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», Βέλγοι που επέστρεφαν κι αυτοί στη βάση τους, χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές.

Δείτε το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε η Κλαμπ Μπριζ στα social media…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περιμένουν τον Φαμπιάνο στον Άρη

Ανέβασε ρυθμούς στη σημερινή προπόνηση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ την Κυριακή στο «Κλ. Βικελίδης» με τον Άκη Μάντζιο να βλέπει σήμερα τον Φαμπιάνο Λέισμαν να βγάζει κομμάτι της προπόνησης.

Η συμμετοχή του Βραζιλιάνου αμυντικού, ο οποίος έλειψε από το παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας της «OPAP Arena», θα κριθεί αύριο, ενώ Σουλεϊμάνοφ, Βέλεθ και Φεράρι συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα, οπότε είναι αρκετά δύσκολο να είναι διαθέσιμοι την Κυριακή…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ