Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σαν να δείχνει ανήμπορος να αντιδράσει

Με κανέναν παίκτη του ΠΑΟΚ να μην έχει ξεχωρίσει, ο Δικεφάλος έμεινε στο 1-1 στην Ξάνθη.

Ηλίας Καπράλος

Σαν να δείχνει ανήμπορος να αντιδράσει

Αναλυτικά η απόδοση κάθε παίκτη ξεχωριστά στην ισοπαλία με την Ξάνθη:

Πασχαλάκης: Φάσεις δεν δέχτηκε, είχε πολλές πετυχημένες εξόδους στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά στο πρώτο και στο γκολ της Ξάνθης δεν βγήκε ποτέ. Έχει μερίδιο ευθύνης και ο ίδιος.

Γιαννούλης: Έχει συμμετοχή στο γκολ του ΠΑΟΚ, έχει συμμετοχές σε όσες ευκαιρίες είχε ο ΠΑΟΚ, αλλά και πάλι του έλειπαν στιγμές να γίνει καθοριστικός, αλλά το βασικότερο είναι ότι τον περίμεναν έναν ή και δύο παίκτες από την πλευρά του.

Βαρέλα: Δεν μπορεί να κριθεί γιατί έπαιξε μόνο για 30-35 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο και μετά τραυματίστηκε και αποχώρησε. Η κατάσταση του θα εκτιμηθεί και πάλι αύριο στις εξετάσεις που θα επιβληθεί.

Ίνγκασον: Όπως πάντα στις προσωπικές μονομαχίες ήταν δυνατός και νικητής. Δεν πήρε πρωτοβουλίες για να φτιάξει επίθεση από πίσω, μιας και για 60 λεπτά είχε δίπλα του τον Βιεϊρίνια. Παρόλα αυτά είναι άκυρο και άστοχο που έπαιξε σήμερα και δεν είχε πάρει κίτρινη στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και έτσι θα χάσει την έναρξη των play-off.

Βιεϊρίνια: Ξεκίνησε σαν δεξιός μπακ και μετά γύρισε στόπερ. Σε όλες τις στημένες φάσεις που πήρε δεν βρήκε στόχο. Είχε διάθεση, αλλά μερικές φορές τα πόδια του αρχηγού δεν μπορούν να συνδυαστούν με τη θέλησή του.

Ντόουγκλας Αουγκούστο: Όπως και ο Ίνγκασον δεν έπρεπε σήμερα να πάρει κάρτα. Και αν ο Ισλανδός έκοψε αντεπίθεση, ο Βραζιλιάνος μπορούσε να κρατηθεί. Όσο έπαιξε ήταν και πάλι σε μέτριο επίπεδο. Πολλές λάθος αποφάσεις και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν έδωσε το κάτι παραπάνω.

Μίσιτς: Ναι είναι ο αρχηγός του ΠΑΟΚ στον άξονα. Αλλά φτάνει αυτό. Πολλές φορές οι αντίπαλοι τον κλείνουν και έτσι η ομάδα κλειδώνεται μιας και δεν έχει βοήθειες. Έτσι και σήμερα. Παρόλα αυτά και αυτός είχε πολλές στημένες μπάλες που εκτέλεσε και έτσι δεν μπόρεσε να έχει ένα καλό χτύπημα που θα απειλούσε την αντίπαλη περιοχή.

Ελ Καντουρί: Σε σχέση με άλλα παιχνίδια και άλλους συμπαίκτες του ήταν καλύτερα. Είχε μία ασίστ και γενικότερα πάλεψε πολύ, αλλά όπως και άλλα παιχνίδι δεν είχε την καταλυτική παρουσία πέραν της ασίστ του.

Λημνιός: Διάθεση αλλά και πολλά λάθη. Του έφυγαν μερικά κοντρόλ και πολλές φορές ήταν με δύο αντιπάλους, ανήμπορος να αντιδράσει. Στο τέλος θα μπορούσε να λυτρώσει την ομάδα, αλλά έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα.

Λάμπρου: Όσες φορές έχει ξεκινήσει βασικός φαίνεται να μην μπορεί να δώσει τα ίδια που δίνει από τον πάγκο. Δεν μπόρεσε να φανεί στην άμυνα της Ξάνθης και έτσι καλώς αντικαταστάθηκε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο.

Άκπομ: Σαν επιθετικός την δουλειά του την έκανε στην πρώτη φάση που τελείωσε. Παρόλα αυτά δεν μπόρεσε να φανεί επικίνδυνος στην άμυνα της Ξάνθης, παρότι η τροφοδότησή του ήταν αποκαρδιωτική.

Μάτος: Μπήκε στη θέση του Βαρέλα και έπαιξε σαν δεξιός μπακ. Είχε ένταση και διάθεση, αλλά πραγματικά δεν ήταν ούτε αυτός στη φάση που έπρεπε για να βγει ο ΠΑΟΚ νικητής από τα Πηγάδια.

Μπίσεσβαρ: Δεν έχει αλλάξει κάτι στην απόδοση του Ολλανδού τους τελευταίους μήνες, δεν άλλαξε και σήμερα. Κακός, χωρίς ουσία, χωρίς φρεσκάδα, ώστε ο ΠΑΟΚ να δημιουργήσει κάτι το επικίνδυνο από τα πόδια του.

Σφιντέρσκι: Μπήκε για να δώσει τη λύση. Δεν μπόρεσε να βρει ευκαιρίες, αλλά σε αυτό φταίνε και οι συμπαίκτες που δεν μπόρεσαν να φτιάξουν τις προϋποθέσεις που έπρεπε.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι επιστροφές με ΑΕΚ

Η σημασία του αγώνα και ο «βασικός» κορμός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και την ισοπαλία με τη Λαμία, το ντέρμπι που έρχεται με την ΑΕΚ, έχει πάρει οριακό χαρακτήρα.

Την Τετάρτη παίκτες όπως ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και ο Σουαλιό Μεϊτέ, έμειναν εκτός για να πάρουν ανάσες και όπως όλα δείχνουν αμφότεροι, θα επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα την Κυριακή.

Κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει και με τον Τάισον, ο οποίος ήρθε από τον πάγκο στη Λαμία, ενώ διαθέσιμος αναμένεται να είναι και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, που την Τετάρτη, εξέτισε την αγωνιστική της τιμωρίας του.

Σε κάθε περίπτωση, αναμένονται αρκετά διαφορετικά πρόσωπα στην 11άδα, σε σχέση με την κάκιστη εικόνα της περασμένης Τετάρτης, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, να περιμένει να δει σαφώς καλύτερη απόδοση στο επερχόμενο ντέρμπι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κούγιας: «Στημένη υπόθεση του Λυγγερίδη για να χτυπηθεί ο Ολυμπιακός» (vid)

Όσα είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα», ως νομικός εκπρόσωπος του Γιάννη Καλλιανού, αλλά πήρε θέση για τις συλλήψεις οπαδών του Ολυμπιακού, για τη δολοφονία του αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα υποστήριξε…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Πιθανές αλλαγές ενόψει ΠΑΟΚ

Οι σκέψεις του Ματίας Αλμέιδα για την Τούμπα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η ΑΕΚ ουσιαστικά ξεκινάει από σήμερα την προετοιμασία της για το ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της, είναι πιθανό να γίνουν κάποιες αλλαγές από το κέντρο και μπροστά, μετά το 3-0 επί του Παναθηναϊκού.

Η τετράδα στην άμυνα απ’ ό,τι φαίνεται δε θα αλλάξει, ενώ ο Πινέδα αναμένεται να μείνει επίσης στο αρχικό σχήμα κι ένας εκ των Γιόνσον-Σιμάνσκι να μείνει εκτός για να επιστρέψει ο Γκατσίνοβιτς.

Παρά την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ελίασον, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να ξεκινήσει από τον πάγκο και να είναι στην ενδεκάδα ο Άμραμπατ, ενώ επίσης σε σχέση με τον Παναθηναϊκό, είναι πιθανό να ξεκινήσει ο Τσούμπερ, αντί του Αραούχο.

Σε κάθε περίπτωση, στη σημερινή και αυριανή προπόνηση της ΑΕΚ, αναμένονται τελικές αποφάσεις από τον Ματίας Αλμέιδα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ