Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Θέλω το νταμπλ σαν τρελός…» (video)

Ο Δημήτρης Πέλκας παρέλαβε τα βραβεία του πολυτιμότερου παίκτη του ΠΑΟΚ τον Δεκέμβρη και του κορυφαίου γκολ της ομάδας τον ίδιο μήνα.

PAOK24

«Θέλω το νταμπλ σαν τρελός…» (video)

Παράλληλα έχει ξεκινήσει να απαντάει στις ερωτήσεις των φιλάθλων του ΠΑΟΚ μέσω του επίσημου λογαριασμού της ΠΑΕ στο twitter.

O Πέλκας έδωσε αρκετές ενδιαφέρουσες απαντήσεις με την… τρέλα του ίδιου και των συμπαικτών του για την κατάκτηση του νταμπλ να είναι από αυτές που ξεχωρίζει.

-Θυμαται τί του ειχε συμβεί στις 02.08.2012 και 09.08.2012;

-Ηταν δυο εκπληκτικές στιγμές. Το ντεμπουτο μου με την πρωτη ομαδα στο Ισραηλ και το πρωτο μου γκολ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα

-Πελκας θελουμε το νταμπλ

-Κι εγώ το θέλω σαν τρελός

-Πώς σχολιάζει τη μεταγραφή του επίσης νεαρού Μαυροπάνου, στην Άρσεναλ; Επιθυμει κάτι αντίστοιχο για τον εαυτό του;

-Ήταν κάτι πολύ όμορφο, χαίρομαι πολύ που επιτέλους οι μεγάλες ομάδες κοιτάνε και το δικό μας πρωτάθλημα. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης κι ελπίζω να έχει ανάλογη συνέχεια. Ποιος δεν θέλει να πάει σε μια από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη. Τώρα όμως μόνο #PAOK

-Το ότι είναι οπαδός του ΠΑΟΚ εκτός από παίκτης του, αυτό του δίνει έξτρα κίνητρο ή τον αγχώνει η διάθεσή του να δώσε το κάτι παραπάνω

-Παλιά με άγχωνε είναι η αλήθεια, αλλά τώρα έχω μάθει να το διαχειρίζομαι προς όφελος μου και να προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα που αγαπώ. Είναι κάτι πολύ όμορφο να προσφέρεις στην ομάδα που σε ανέδειξε και είσαι δεμένος συναισθηματικά μαζί της #PAOK

-Δεδομένου της αξιόλογης και ισορροπημένης εξέλιξης που έχεις τα τελευταία 2-3 χρόνια αλλά και της διάθεσης αυτόβελτίωσης που επιδεικνύεις , που πιστεύεις πως μπορείς να φτάσεις? Ποσο καλύτερος πιστεύεις πως μπορείς να γίνεις μέσα στο γήπεδο?

-Ο στόχος μου είναι να βελτιώνομαι συνεχώς και το μόνο σίγουρο είναι πως αυτή η διαδικασία δεν σταματά ποτέ. Το που μπορεί να φτάσει είμαι κι εγώ περίεργος να το διαπιστώσω. Θα συνεχίσω πάντως, να προσπαθώ όλο και πιο πολύ στις προπονήσεις γιατί εκεί χτίζονται οι μεγάλοι παίκτες

-Τα παιδιά του Αζεβέδο ποιον είχανε πατέρα

-Δεν θα ήθελα να μπω σε προσωπικά θέματα

-Σε βοηθησε ο δανεισμος σου στην Πορτογαλια για την εξελιξη σου?

-Πώς ένιωσε όταν άκουσε πως η ομάδα του κληρώθηκε με τον Ατρόμητο;

-Δεν είναι εύκολη κλήρωση, γιατί ο Ατρόμητος είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά δικός μας στόχος είναι η πρόκριση και θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να τον πετύχουμε

-Η καλύτερη στιγμή σου στο ποδόσφαιρο

-Ομαδικά είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου και ατομικά το γκολ μου με τη Βέροια στο πρώτο μου ματς ως αρχηγός #PAOK

-Mε ποιόν συμπαίκτη του είναι πιο “δεμένος”, εκτός γηπέδου;

-Σε ποιο απο τα δυο είσαι καλύτερος; Στο @EASPORTSFIFA ή στο @FootballManager ?

-Στο FIFA δεν χάνω από κανένα και στο Manager είμαι ο καλύτερος προπονητής που έχει υπάρξει. Χωρίς να θέλω να περιαυτολογήσω…

-Πρωταθλητής και αρχηγός του καλύτερου ΠΑΟΚ όλων των εποχών ή καριέρα σε καλή αλλά όχι πρωτοκλασάτη ομάδα ενός από τα κορυφαία πρωταθλήματα?

Νομίζω δεν είναι καν δίλημμα… #PAOK

-Πώς αισθάνεσαι όταν μπαίνεις στη γεμάτη Τούμπα;

Διαβάστε όλες τις υπόλοιπες απαντήσεις του Πέλκα μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο twitter εδώ.

Δείτε μέσα από το παρακάτω βίντεο τις δηλώσεις του Πέλκα στο PAOK TV.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σιμάνσκι: Ο Κεντζιόρα, ο ΠΑΟΚ και η μάχη του τίτλου

Τι ανέφερε ο άσος της ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Νταμιάν Σιμάνσκι παραχώρησε μία μεγάλη συνέντευξη στην Πολωνία και μεταξύ άλλων, στάθηκε και στην παρουσία του Τόμας Κεντζιόρα στον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα.

"Με τον Τόμας γνωριζόμαστε πολύ καιρό. Μιλάμε, κάνουμε αστεία. Σε ένα θετικό πλαίσιο. Ο ΠΑΟΚ είναι κι αυτός πολύ καλός φέτος", ανέφερε αρχικά ο άσος της ΑΕΚ και στη συνέχεια, με φόντο και τη μάχη του πρωταθλήματος, πρόσθεσε:

"Πρόσφατα σταθήκαμε άτυχοι, γιατί κερδίζαμε 2-0 και στο τελευταίο λεπτό μας ισοφάρισαν 2-2. Έχω καλή σχέση με τον Τόμας και γελάμε ότι ένας από τους δύο θα γίνει πρωταθλητής. Ελπίζω να είμαι εγώ, γιατί έχει περισσότερους τίτλους".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι κάνει ο ΠΑΟΚ στη Λαμία;

Σημαντική έξοδος για τον “Δικέφαλο”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι στα πλέι οφ της Stoiximan Super League και η προσοχή όλων, είναι στραμμένη στο αυριανό παιχνίδι με τη Λαμία (17:00).

Οι "ασπρόμαυροι" έχουν μπροστά τους ένα must-win παιχνίδι, σε μία έδρα όπου βρίσκουν παραδοσιακά τον τρόπο να πάρουν αυτό που θέλουν.

Παίζοντας στην έδρα της Λαμίας, ο ΠΑΟΚ έχει να επιδείξει μέχρι στιγμής σε 9 αγώνες 8 νίκες και 1 ισοπαλία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

2017/18 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-2 (Super League)

2018/19 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-1 (Super League)

2019/20 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-1 (Super League)

2020/21 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-2 (Super League)

2020/21 Λαμία - ΠΑΟΚ 1-1 (Κύπελλο)

2021/22 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-2 (Super League)

2022/23 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-3 (Super League)

2022/23 Λαμία - ΠΑΟΚ 1-5 (Κύπελλο)

2023/24 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-2 (Super League)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: “Πονοκέφαλος” για δύο

Τι ισχύει με φόντο τη συνέχεια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ θα ολοκληρώσει σήμερα την προετοιμασία του για την αυριανή αναμέτρηση με τη Λαμία (17:00), με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να καταλήγει στις τελικές του επιλογές.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, δε θα έχει στη διάθεσή του τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς που συμπλήρωσε κάρτες, με τον Σέρβο να μένει στη Θεσσαλονίκη.

Την ίδια στιγμή, "πονοκέφαλος" υπάρχει και για τους Κουλιεράκη και Μπάμπα, καθώς θα πρέπει να είναι προσεκτικοί στα επόμενα παιχνίδια.

Και οι δύο έχουν φτάσει τις δύο κίτρινες κάρτες και βρίσκονται στο όριο, κινδυνεύοντας να μείνουν εκτός σ’ ένα από τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι μετά τη Λαμία ακολουθούν τα μεγάλα ντέρμπι με ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και Άρη για τον ΠΑΟΚ και προφανώς, είναι κι αυτό ένα σημαντικό ζήτημα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ