Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έγκλημα εκ προμελέτης (vids)

14 Μαρτίου 2010. Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης", στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, όντας δύο μόλις βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Με νίκη, οι "ασπρόμαυροι" του Φερνάντο Σάντος διατηρούν ακέραιες τις ελπίδες τους για τον τίτλο…

Ελένη Μπούντου

Έγκλημα εκ προμελέτης (vids)

Όμως, κυριολεκτικά με το έτσι θέλω, ο γνωστός σε όλους μας Ηλίας Σπάθας, είχε άλλη άποψη και δεν άφησε και πολλά περιθώρια στον ΠΑΟΚ. Τα “εγκλήματα” ξεκίνησαν από τα πρώτα δευτερόλεπτα και πιο συγκεκριμένα στο 2ο λεπτό, με τον Πάμπλο Γκαρσία να δέχεται μία κίτρινη κάρτα που δεν θα την έδειχνε ούτε ο… Πατέρας. Η συνέχεια γνωστή…

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 2-0, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με εννέα ποδοσφαιριστές. Ο Σπάθας έβγαλε από το τσεπάκι του οχτώ κίτρινες σε ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, οδηγώντας σε δύο αποβολές (Σνάουτσνερ στο 78′ και Βιεϊρίνια στο 80′) ενώ στον Άρη μόλις τρεις.

Η σχετική ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήρθε το βράδυ του αγώνα και περιέχει αιχμές κατά πάντων:

Καμία ανακοίνωση κατά της διαιτησίας δεν έχει μεγαλύτερη δύναμη από την εικόνα του ίδιου του διαιτητή που με υπερβάλλοντα ζήλο προσπαθεί να διαμορφώσει το αποτέλεσμα ενός από τα κρισιμότερα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Ήθελε ο Σπάθας να κρυφτεί και η χαρά δεν τον άφησε για πάνω από ενάμιση λεπτό! Καθάρισε, λοιπόν, το τοπίο. Από τον “ενοχλητικό” ΠΑΟΚ, που έγινε έρμαιο ενός παιδιού. Πιόνι στα σχέδια άλλων έγινε και ο αντίπαλος, ο οποίος αν ποτέ βρεθεί σε θέση να διεκδικεί πρωταθλήματα ίσως βρεθεί και σε αντίστοιχη θέση.

Μόνοι μας εναντίον όλων θα συνεχίσουμε να πολλαπλασιάζουμε τους φιλάθλους έτσι, αφού δεν μας αφήνετε να το κάνουμε με τίτλους. Ένοχοι είναι όλοι όσοι αφήνουν τύπους σαν τον Σπάθα να συνεχίζουν την παράδοση. Και θύματα όλοι όσοι είδαν στο πρόσωπο του ΠΑΟΚ την ελπίδα για επανάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και δεν ήταν μόνο δικοί μας φίλαθλοι αυτοί.

ΥΓ. Δυστυχώς για σας στη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν πολύ και ξέρουν καλά το ποδόσφαιρο.

Μετά το τέλος του αγώνα στο Χαριλάου ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θοδωρής Ζαγοράκης πήγε στα αποδυτήρια και ζήτησε συγνώμη από τους παίκτες του Δικεφάλου: «συγνώμη που δεν μπόρεσα να σας προστατέψω από την διαιτησία. Εγώ, ο Ποικιλίδης, ο Βρύζας και ο Κονσεϊσάο να παίζαμε με τέτοια διαιτησία, θα σας κερδίζαμε. Δεν είμαι και δεν μπορώ να γίνω παράγοντας, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Πρέπει να συνεχίζουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο».

Αργά τα μεσάνυχτα, η αποστολή του Δικεφάλου έφτασε στη Τούμπα, εκεί ήταν συγκεντρωμένοι περίπου 300 οπαδοί της ομάδας, οι οποίοι χειροκρότησαν τους παίκτες και τον Φερνάντο Σάντος και τους ζήτησαν να συνεχίσουν την προσπάθεια μέχρι το τέλος…

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Γκαρσία (68′ Κουτσιανικούλης), Βιτόλο, Σορλέν, Μουσλίμοβιτς (89′ Φωτάκης), Μαλεζάς, Κοντρέρας, Λίνο, Βιεϊρίνια, Ίβιτς (84′ Αραμπατζής), Σνάουτσνερ.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλοι παίζουμε στην Τούμπα!

Το PAOK24 News ήταν για ακόμη ένα βράδυ κοντά σας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

«Χορταστική» η ζωντανή εκπομπή του PAOK24 News by GAS24 το βράδυ της Τετάρτης.

Στ. Κόλκας, Δ. Τσορμπατζόγλου, Σ. Αναστασιάδης με ρεπορτάζ, σχόλια και αναλύσεις για όλα τα θέματα της «ασπρόμαυρης» επικαιρότητας και κυρίως το μεγάλο παιχνίδι που έχει μπροστά του ο «Δικέφαλος του Βορρά» κόντρα στη Μπριζ.

Δείτε την εκπομπή στο παρακάτω βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=S07_yWYkL9Y

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το τελευταίο Sold Out στην Τούμπα!

Η τελευταία φορά που στην Τούμπα δεν έπεφτε… καρφίτσα!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

«Καπνός» μέσα σε ελάχιστα λεπτά έγιναν τα εισιτήρια της ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ, με τον κόσμο του Δικεφάλου να ανυπομονεί για το παιχνίδι με τους Βέλγους, το οποίο χαρακτηρίζεται -και όχι άδικα- από πολλούς, ως ένα από τα σημαντικότερα της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας.

Τα «μαγικά» χαρτάκια της αυριανής αναμέτρησης έγιναν ανάρπαστα καθώς λίγα λεπτά μετά την κυκλοφορία τους στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ το πρωί της Τρίτης (16/4), δεν υπήρχε εισιτήριο ούτε για δείγμα! Το αυριανό θα είναι το πρώτο Sold Out κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στην Τούμπα το βράδυ της Πέμπτης δεν θα πέφτει... καρφίτσα για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ, στο οποίο τα εισιτήρια έγιναν ανάρπαστα από τον κόσμο της ομάδας ήταν στις 14 Απριλίου 2022 και στη ρεβάνς κόντρα στη Μαρσέιγ και πάλι για τη φάση των «8» του Europa Conference League. Aπό τότε μέχρι και το παιχνίδι με τους Βέλγους υπήρχαν πολλά παιχνίδια που η Τούμπα ήταν γεμάτη, όμως για πρώτη φορά εξαντλήθηκε και το τελευταίο εισιτήριο που υπήρχε διαθέσιμο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το μήνυμα των Συνδέσμων για το παιχνίδι με τη Μπριζ

Η ανακοίνωση των οργανωμένων για τον αυριανό αγώνα με τους Βέλγους.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το δικό τους μήνυμα έστειλαν οι Σύνδεσμοι Φίλων Οργανωμένων Οπαδών του ΠΑΟΚ εν όψει της αυριανής αναμέτρησης κόντρα στην Μπριζ για τον δεύτερο προημιτελικό του UECL.

Όπως αναφέρουν στη σχετική ανακοίνωση: «Ο Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ δίνει άλλη μια ευρωπαϊκή μάχη .Γινόμαστε ο 12ος παίκτης και με όπλο την φωνή μας και μόνο σπρώχνουμε την ΟΜΑΔΑ σε άλλη μια ιστορική πρόκριση!Τα μάτια στους οργανωτές και στα παιδιά που ομορφαίνουν την κερκίδα, τα κινητά στην τσέπη και 90 λεπτά ή όσο χρειαστεί ηχητικής βίας.

ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ