Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βλέπεις ΠΑΟΚ… παντού!

Ώρα ντέρμπι για τον ΠΑΟΚ, που υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Ελένη Μπούντου

Βλέπεις ΠΑΟΚ… παντού!

Το PAOK TV μεταφέρει με εικόνα και ήχο σε κάθε γωνιά του πλανήτη, όπου χτυπάει η καρδιά των φίλων του Δικεφάλου, την μεγάλη αναμέτρηση.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ:

Η νέα πλατφόρμα του ΠΑΟΚ εξασφάλισε τα δικαιώματα μετάδοσης των εντός έδρας αγώνων της ομάδας μας για τη Super League Σουρωτή και σας προσφέρει τις… μάχες του Δικεφάλου μέσω internet όπου κι αν βρίσκεστε.

Την Κυριακή (25.02, 19:30) μπορείτε να παρακολουθήσετε σε Full HD από το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ, την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για την 23η αγωνιστική .

Εύκολα, απλά, με € 3,99 , απολαύστε τον αγώνα στην Smart TV σας, σε υπολογιστή, στο κινητό ή σε tablet μέσω της επιλογής Pay Per View!

Η μετάδοση του αγώνα από το PAOK TV θα είναι ενεργή ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για όσους βρίσκονται εκτός Ελλάδας, Αλβανίας και Κύπρου. Η αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός θα μεταδοθεί εντός Ελλάδας αποκλειστικά από τα κανάλια Novasports.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

To Football Factory στις οθόνες σας!

To 4o επεισόδιο σήμερα στις 22:00 σε Youtube και TV100, με καλεσμένο τον Φάνη Κατεργιαννάκη!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο Football Factory δίνουμε έμφαση στην εμπεριστατωμένη ανάλυση και την ποδοσφαιρική συζήτηση, μαθαίνουμε πως παίζεται το παιχνίδι με τη βοήθεια επαγγελματιών του αθλητισμού.

Στην εκπομπή έχουμε την τιμή να έχουμε μαζί μας τον εθνικό πρωταθλητή του Euro 2004, Ζήση Βρύζα, τον έμπειρο αναλυτή Γιάννη Βλάχο και τους δημοσιογράφους  Σταύρο ΚόλκαΔημήτρη Τσορμπατζόγλου και  Αλέξη Σαββόπουλο.

Δείτε αυτό το διαφορετικό τηλεοπτικό προϊόν στο διαδίκτυο και στο κανάλι του Football Factory στο Youtube. Μπείτε ΕΔΩ και ΚΑΝΤΕ SUBSCRIBE.

ΜΑΖΙ και τηλεοπτικά στην TV 100 την ίδια μέρα και ώρα.

Ετοιμαστείτε για τη τέταρτη εκπομπή απόψε, στις 22:00!

Σημερινός καλεσμένος, ο Πρωταθλητής Ευρώπης, Φάνης Κατεργιαννάκης, ο οποίος θυμάται με τον Ζήση Βρύζα εκπληκτικές ιστορίες από το Euro 2004 και σχολιάζει το φετινό πρωτάθλημα!

Μέσα από την εκπομπή μας, επιδιώκουμε να εκπαιδεύσουμε το αθλητικό κοινό σε τεχνικά θέματα του ποδοσφαίρου και να διαδώσουμε την αγάπη για το παιχνίδι, με έναν στόχο τη κατανόηση του αθλήματος που ελπίζουμε ότι θα οδηγήσει στην μείωση της τοξικότητας και της βίας στα γήπεδα.

Μπείτε ΕΔΩ στο κανάλι του Football Factory στο Youtube ΚΑΝΤΕ SUBSCRIBE, και ετοιμαστείτε για μία ξεχωριστή εκπομπή, σήμερα Δευτέρα 15 Απριλίου στις 22:00

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΛ.ΑΣ.: «Εγκληματική οργάνωση με 158 μέλη»

Έφτασαν τις 60 οι συλλήψεις για τη δολοφονία Λυγγερίδη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο αρχηγός της Αστυνομίας, Δημήτρης Μάλλιος, ανέφερε ότι έχουν γίνει 60 συλλήψεις, για τη δολοφονία του αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη στου Ρέντη ενώ οι κατηγορούμενοι, οπαδοί του Ολυμπιακού, φέρονται να έχουν διαπράξει κακουργήματα και πλημμελήματα εκτός από την Αττική, στο Βόλο και στα Ιωάννινα.

«Τους τελευταίους 4 μήνες η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, διεξήγαγε υπό άκρα μυστικότητα εκτεταμένη έρευνα για την πλήρη διαλεύκανση της εγκληματικής επίθεσης χούλιγκαν στην περιοχή του Ρέντη, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του αστυνομικού της ΥΑΤ Γεώργιου Λυγγερίδη.

Όπως είναι ήδη γνωστό, για την εξιχνίαση αυτής της δολοφονικής επίθεσης, από την πρώτη στιγμή, είχαν πραγματοποιηθεί πάνω από 400 προσαγωγές, ώστε να μην χαθεί κανένα πειστήριο, ενώ ένα άτομο είχε συλληφθεί και οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.

Στη συνέχεια, η δικογραφία που συντάχθηκε περιελάμβανε μαρτυρίες, βίντεο και άλλα ευρήματα που κατέδειξαν την ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης πίσω από την επίθεση, ενώ επιβεβαίωναν συσχέτιση της αθλητικής βίας με το οργανωμένο έγκλημα.

Ειδικότερα, προέκυψαν στοιχεία για εγκληματική οργάνωση, αποτελούμενη από 158 μέλη, τα οποία, τουλάχιστον από το 2019, τελούσαν κακουργηματικές και πλημμεληματικές αξιόποινες πράξεις και δρούσαν κυρίως σε Αττική, Βόλο και Ιωάννινα.

Για την αποδόμηση της εν λόγω εγκληματικής οργάνωσης, από πρώτες πρωινές ώρες σήμερα διεξήχθη, στο πλαίσιο της διενεργούμενης προανάκρισης, ευρεία αστυνομική επιχείρηση, με τη συνδρομή της Ε.Κ.Α.Μ. και αστυνομικών σκύλων, με αποτέλεσμα τη σύλληψη, μέχρι στιγμής 60 ατόμων.

Παράλληλα, έχουν πραγματοποιηθεί 58 έρευνες σε οικίες και 15 σε οχήματα και έχουν κατασχεθεί πλήθος πειστηρίων όπως πιστόλια, ξύλινα ρόπαλα, μαχαίρια, ναρκωτικά, ρουχισμός, ψηφιακά μέσα και άλλα.

Η δέσμευσή μας για την καταπολέμηση της αθλητικής βίας και συνολικά της ανομίας είναι απόλυτη. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με σχέδιο και αποφασιστικότητα για την ασφάλεια των πολιτών και την ειρηνική συνύπαρξη στην κοινωνία μας» ανέφερε ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Πέλκας έγινε… προτομή! (pic)

Ξεχωριστή κίνηση για μετά το τελευταίο του γκολ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Δημήτρης Πέλκας, σκόραρε το πρώτο γκολ της Μπασακσεχίρ, στη νίκη με 2-0 επί της Ρίζεσπορ, το τέταρτο στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της ομάδας του, ενώ στο ίδιο διάστημα έχει δώσει και τρεις ασίστ.

Η ομάδα του, που ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, ετοίμασε κάτι ξεχωριστό για τον Έλληνα μέσο, αφού του έφτιαξε μία διαδικτυακή… προτομή, την οποία μοιράστηκε μέσω των social media, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ