Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ο Κονέ δήλωσε ότι μας είπαν να βγούμε έξω»

Επέμενε στην κατάθεση του ότι έπρεπε να ήταν παρών στη διαδικασία και ο Κομίνης.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

«Ο Κονέ δήλωσε ότι μας είπαν να βγούμε έξω»

Ο Μάκης Γκαγκάτσης κατέθεσε από πλευράς του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης για τα όσα συνέβησαν στο ματς με την ΑΕΚ στην Τούμπα την περασμένη εβδομάδα.

Ο κ. Γκαγκάτσης αρχικά αναφέρθηκε στους λόγους που οδήγησαν τον Ιβάν Σαββίδη να μπει στον αγωνιστικό χώρο, περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν, αλλά και στο το τι είπε ο Λούμπος Μίχελ προς τον διαιτητή Κομίνη.

“Εν μέσω διαμαρτυριών, ο Κομίνης ακυρώνει το γκολ μετά από τουλάχιστον 8 λεπτά από την επίτευξή του. Ο κ. Σαββίδης μπήκε αγανακτισμένος αμέσως μετά. Έκανε νόημα στους παίκτες να αποχωρήσουν. Δεν είχε δικαίωμα να μπει στον αγωνιστικό χώρο, αλλά ήταν αγανακτισμένος. Πρόεδρος και μεγαλομέτοχος είναι.

Δεν ήταν ένα απλό ματς. Έκρινε τίτλο για εμάς μετά από 33 χρόνια. Η ομάδα δεν έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο. Τον διαιτητή ο Σαββίδης δεν τον προσέγγισε. Ο Μίχελ απ’ ότι πληροφορηθήκαμε του είπε you are finished. Είσαι τελειωμένος επαγγελματικά, εννοούσε, γιατί ήταν ένα καθαρό γκολ. Τελειωμένος διαιτητικά. Μπορεί ο Κομίνης να το θεώρησε απειλητικό, αλλά αυτό που του είπε δεν είχε απειλητική χροιά. Δεν έχει ούτε ικανότητα ούτε δικαιοδοσία να τον τελειώσει διαιτητικά ο ίδιος ο Μίχελ”.

Για το όπλο και αν προκάλεσε “φόβο” στους παίκτες της ΑΕΚ:

“Δεν έκανε κάποια κίνηση με το όπλο του. Δεν είδα να απωθεί τον Δημητριάδη. Σε καμία περίπτωση δεν προκάλεσε τρόμο στην αποστολή της ΑΕΚ. Το όπλο δεν το είδε κανείς μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Άλλωστε η ΑΕΚ δεν αποχωρεί αμέσως από τον αγωνιστικό χώρο. Μετά από 2-3 λεπτά αποχώρησε. Η κοινή λογική λέει ότι αν το είχαν δει το όπλο, θα αποχωρούσαν αμέσως.

Ο Μάκης Γκαγκάτσης επανέλαβε για μία ακόμη φορά από πλευράς ΠΑΟΚ ότι η ΑΕΚ δε θα έβγαινε για να συνεχιστεί το παιχνίδι εφόσον το γκολ μετρούσε:

“Δεν ξέρω αν στα αποδυτήρια ο διαιτητής έκανε χρήση οπτικοακουστικού υλικού για να μετρήσει το γκολ. Η ΑΕΚ είπε ότι θέλει να ξέρει την απόφαση του διαιτητή για το γκολ΄, για να αποφασίσει αν θα μπει να παίξει. Ο Λυσάνδρου είπε ότι αν το μετρήσει το γκολ, δεν θα μπουν να παίξουν».

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι ο κ. Κομίνης γράφει ανακρίβειες στο φύλλο αγώνος και για αυτό το λόγο θα έπρεπε να είναι παρών στη διαδικασία.

“Ήμουν μάρτυρας. Γι’ αυτό σας λέμε να έρθει ο Κομίνης.

Η ΑΕΚ του έλεγε να ανακοινώσει την απόφαση του ο Κομίνης. Ήταν επιλεκτική τρομοκρατία από την πλευρά της ΑΕΚ. Μόλις είπε ο Κομίνης ότι μετράει το γκολ, η ΑΕΚ είπε δεν βγαίνω. Ο Κομίνης σφυρίζει, εμείς βγήκαμε, η ΑΕΚ δεν βγήκε.

Μέχρι να εμφανιστούν οι φωτογραφίες με το όπλο, δεν υπήρχε κανένα θέμα με το αν θα συνεχιστεί το παιχνίδι. Είναι μια μεθόδευση της ΑΕΚ. Δεν τρομοκρατήθηκε κανείς. Υπάρχουν και δηλώσεις του Κονέ που λέει ότι ο διαιτητής μας είπε να βγούμε έξω. Και δηλώσεις του Χιμένεθ ότι ο πρόεδρος τους είπε να μην βγουν να παίξουν επειδή υπάρχει όπλο. Και άλλες δηλώσεις παικτών της ΑΕΚ ότι εκείνη την στιγμή δεν είδαν το όπλο. Και υπήρχαν και φωνές χαράς από τα αποδυτήρια της ΑΕΚ όταν ανακοινώθηκε ότι το παιχνίδι δεν θα συνεχιστεί.

Εγώ ζήτησα από τον διαιτητή να γράψει και την δική μας θέση. Δεν το έκανε. Έγραψε μόνο την θέση του Λυσάνδρου. Γι’ αυτό θέλουμε να έρθει εδώ.

“Για 2 ώρες περίπου. Μας έλεγε ο Κομίνης μπείτε, αλλά η ΑΕΚ έλεγε ότι θέλει 5 λεπτά για να μας πείτε αν είναι γκολ ή όχι. Ο διαιτητής έλεγε θα σας το πω μέσα στο γήπεδο. Μέσα στα αποδυτήρια ο Κομίνης είπε ότι είναι 1-0. Και η ΑΕΚ είπε ότι με τρομοκρατία δεν βγαίνει. Ο διαιτητής σφύριξε κάποια στιγμή να γίνει το ματς αφού ο Στυλιαράς επιθεωρήσει ότι όλα ήταν οκ. Εμείς βγήκαμε και η ΑΕΚ όχι.

Όλα ήταν ήρεμα, μέχρι να εμφανιστούν οι φωτογραφίες με το όπλο. Δεν υπήρχε ούτε σκέψη να ακυρωθεί το ματς. Ούτε τέτοιο κλίμα. Όλο αυτό είναι μεθόδευση της ΑΕΚ. Με αφορμή και τις φωτογραφίες που βγήκαν. Υπάρχουν δηλώσεις του Κονέ στην κάμερα της NOVA, o οποίος είπε ότι ο διαιτητής τους κάλεσε να βγουν έξω. Υπάρχουν και δηλώσεις από τον Μανόλο Χιμένεθ, που λέει ότι ο πρόεδρος μας είπε να μην βγούμε. Υπάρχουν και δηλώσεις άλλων παικτών της ΑΕΚ, ότι δεν είδαν ποτέ το όπλο”, ανέφερε αρχικά ο Μάκης Γκαγκάτσης, ενώ συνέχισε:

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έτσι ήρθε η γκέλα στη Λαμία για τον ΠΑΟΚ! (vid)

Τα highlights από την αναμέτρηση στο «Αθανάσιος Διάκος»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για ένα ακόμη παιχνίδι, ήταν κατώτερος των περιστάσεων. Για ένα ακόμη παιχνίδι, ήταν κακός και το πλήρωσε. Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 με τη Λαμία, για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League.

Δείτε τα στιγμιότυπα του παιχνιδιού:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λαμία-ΠΑΟΚ: Ο Σβαμπ ισοφάρισε όμως ήταν αργά… (vid)

Ο Αυστριακός μέσος έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 90+10

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λουτσέσκου: «Παίζουμε χωρίς ενέργεια…»

Το πρώτο σχόλιο του Ρουμάνου προπονητή μετά το τέλος του αγώνα.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το πρώτο σχόλιο του Λουτσέσκου στην κάμερα της COSMOTE TV μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ στη Λαμία με 1-1.

«Eίναι προφανές ότι παίξαμε χωρίς ενέργεια, φάνηκε με τον τρόπο που αντιδράσαμε. Παρόλα αυτά είχαμε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο να ανοίξουμε το σκορ και ήρθε στις καθυστερήσεις το γκολ της Λαμία. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε την ισορροπία μας. Προερχόμαστε από μια δύσκολη περίοδο και προσπαθούμε να βρούμε την ενέργεια για να κάνουμε αυτό που θέλουμε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ