Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Κάθε παίκτης του ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να παίξει αυτά τα παιχνίδια"

Το μέλος του τεχνικού επιτελείου του ΠΑΟΚ, Γιάννης Αμανατίδης μίλησε στο Pregame show του ΠΑΟΚ TV για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Γρανάδα, την ευκαιρία του Κούτσια, αλλά και το φετινό απολογισμό της ομάδας στην Ευρώπη.

Ηλίας Καπράλος

"Κάθε παίκτης του ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να παίξει αυτά τα παιχνίδια"

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Αμανατίδη στο ΠΑΟΚ TV:

Οι σκέψεις του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με μία ισπανική ομάδα:

“Θέλουμε να κλείσουμε τη διοργάνωση με μία νίκη. Για εμάς, για τα παιδιά, για τον κόσμο, για όλους. Θέλουμε τους βαθμούς για το ευρωπαϊκό ranking, αλλά νιώθουμε και λίγο αδικημένοι από την πορεία μας στον όμιλο. Θα μπορούσαμε να είχαμε περάσει. Παρόλα αυτά κάθε αγώνας έχει τη δική του σημασία και σήμερα θα πρέπει να παίξουμε για να κερδίσουμε την αναμέτρηση”.

Για τα αποτελέσματα στα φετινά ευρωπαϊκά παιχνίδια:

“Δεν υπάρχουν μεγάλες και μικρές ομάδες. Είδαμε και την Ομόνοια πώς έχει παίξει στα υπόλοιπα παιχνίδια. Η διαφορά όμως σε τέτοια παιχνίδια κρίνεται στις λεπτομέρειες. Μερικές φορές είσαι εσύ ο τυχερός, μερικές φορές ο αντίπαλος. Θυμάστε τι έγινε με την Ομόνοια στην Τούμπα, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει, όπως και μέσα στην Κύπρο. Αλλά μερικές φορές έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Στα προκριματικά του Champions League, σε κρίσιμες στιγμές φανήκαμε πιο τυχεροί, στον όμιλο όχι. Στη διάρκεια μίας χρονιάς το ποδόσφαιρο πάντα φέρνει στο 50-50 τις τυχερές στιγμές στα παιχνίδια.”

Για τη σημερινή 11άδα και τους πολλούς νέους παίκτες:

“Για να είσαι μέλος του ΠΑΟΚ ή είσαι καλός παίκτης ή είσαι μεγάλο ταλέντο. Κάθε παίκτης είναι έτοιμος να παίξει σε αυτά τα παιχνίδια. Δεν σημαίνει ότι ξεκουράζουμε κάποιους παίκτες ή υποτιμούμε το παιχνίδι. Σημαίνει ότι έχουμε και επιλογές και θέλουμε να δώσουμε και μερικές ευκαιρίες σε έναν παίκτη όπως είναι ο Κούτσιας.”

Τι μπορεί να δει τακτικά από το σημερινό παιχνίδι:

“Δεν θα κάτσουμε να περιμένουμε το αντίπαλο. Ξέρουμε ποιους έχουμε απέναντί μας. Δεν θα περιμένουμε την Γρανάδα. Θέλουμε να βγούμε μπροστά, να είμαστε επιθετικοί, ενεργητικοί και να κυνηγήσουμε την κάθε φάση.”

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το μήνυμα των Συνδέσμων για το παιχνίδι με τη Μπριζ

Η ανακοίνωση των οργανωμένων για τον αυριανό αγώνα με τους Βέλγους.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το δικό τους μήνυμα έστειλαν οι Σύνδεσμοι Φίλων Οργανωμένων Οπαδών του ΠΑΟΚ εν όψει της αυριανής αναμέτρησης κόντρα στην Μπριζ για τον δεύτερο προημιτελικό του UECL.

Όπως αναφέρουν στη σχετική ανακοίνωση: «Ο Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ δίνει άλλη μια ευρωπαϊκή μάχη .Γινόμαστε ο 12ος παίκτης και με όπλο την φωνή μας και μόνο σπρώχνουμε την ΟΜΑΔΑ σε άλλη μια ιστορική πρόκριση!Τα μάτια στους οργανωτές και στα παιδιά που ομορφαίνουν την κερκίδα, τα κινητά στην τσέπη και 90 λεπτά ή όσο χρειαστεί ηχητικής βίας.

ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπάμπα: «Αύριο θα τα δώσουμε όλα γι’ αυτόν τον σύλλογο»

Η ανάρτηση του Γκανέζου στα… ελληνικά!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ είναι πανέτοιμος για την μεγάλη ρεβάνς με την Κλαμπ Μπριζ, στο πλαίσιο των προημιτελικών του Conference League, με τον Μπάμπα Ράχμαν να στέλνει το δικό του μήνυμα στα ελληνικά.

Ο Γκανέζος μπακ του Δικεφάλου και ένα από τα σημεία αναφοράς των «ασπρόμαυρων» την φετινή σεζόν, ανάρτησε φωτογραφία του στο Twitter από την προπόνηση της Τετάρτης, τονίζοντας ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα τα δώσουν όλα. «Αύριο θα τα δώσουμε όλα γι’ αυτόν το σύλλογο», ανέφερε στο μήνυμά του ο Γκανέζος μπακ, το οποίο μάλιστα ήταν γραμμένο στα ελληνικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον «τελικό» με τη Μπριζ

Τα νεότερα από τη σημερινή προπόνηση των «ασπρόμαυρων»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 του πρώτου αγώνα και να πάρει την μεγαλύτερη πρόκριση στην ιστορία του για τα ημιτελικά του UEFA Europa Conference League 2023-24.

Η τελευταία προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία περιλάμβανε δουλειά στην τακτική προσέγγιση του αγώνα και στις στατικές φάσεις. Οι Νάσμπεργκ και Μάρκος Αντόνιο δούλεψαν ατομικά στο γήπεδο, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ