Connect with us

Uncategorized

Στα… άκρα Παπαδόπουλος-Αμβούργο

Οι σχέσεις του Κυριάκου Παπαδόπουλου με το Αμβούργο έχουν φτάσει σε οριακό σημείο.

Αγάπη Γαβριηλίδου

Ο Έλληνας στόπερ έμεινε στον πάγκο στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Χέρτα, όπου το Αμβούργο γνώρισε ακόμα μια ήττα, που δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο την κατάσταση, με δεδομένο ότι δίνει μάχη για να παραμείνει στην Bundesliga και σε δηλώσεις του, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια του για αυτό, αναφέροντας:

“Είναι ντροπή που δεν έπαιξα και που κάποιοι έμπειροι παίκτες δεν βρίσκονταν στην αποστολή. Η ομάδα τους χρειάζεται. Δεν έχω ιδέα γιατί δεν αγωνίστηκα, ο προπονητής δεν μου είπε τίποτα”.

Αυτές οι δηλώσεις ωστόσο, δεν ήχησαν καθόλου καλά στους ανθρώπους της ομάδας και τον προπονητή του, με τον εκτελεστικό διευθυντή της ομάδας, Φρανκ Βέτσταϊν να σημειώνει: “Δεν πρόκειται να ανεχτούμε τέτοιες δηλώσεις σε καμία περίπτωση”.

Σύμφωνα με τον Τύπο της Γερμανίας, πρόσθεση του Αμβούργου είναι να υπάρξει μία σοβαρή συζήτηση με τον Έλληνα άσο με την επιστροφή του από τους φιλικούς αγώνες της Εθνικής, αλλά και τον προπονητή, Κρίστιαν Τιτς, προκειμένου να αποφασιστεί τι θα γίνει αναφορικά με το μέλλον του, με το κλίμα πάντως να μην είναι καθόλου καλό.

ΣΧΟΛΙΑ

Uncategorized

FORZA με ειδήσεις για τον ΠΑΟΚ

Αύριο και όλο το Σαββατοκύριακο στα περίπτερα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η FORZA κυκλοφορεί το Σάββατο 16 Μαρτίου (και όλο το Σαββατοκύριακο) με αποκλειστικά ρεπορτάζ για τον ΠΑΟΚ, ειδήσεις και έρευνες, αθλητικό παρασκήνιο, ειδήσεις για όλα τα τμήματα του Δικεφάλου και ειδικό ένθετο για το στοίχημα με τις καλύτερες υπογραφές

Η FORZA πρωτοπορεί με σεβασμό στους αναγνώστες της και προσφορές που δεν αντιγράφονται

Η κορυφαία σε πωλήσεις και αναγνωσιμότητα εφημερίδα στη Βόρεια Ελλάδα, αλλάζει το επίπεδο της ενημέρωσης και της αντίληψης που υπάρχει για τον αθλητικό Τύπο

Η επιθυμία σας για online ανάγνωση της FORZA και της FORZA Plus, έγινε πραγματικότητα. Οι φίλοι αναγνώστες που δεν έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε σημεία πώλησης εφημερίδων, έχουν την δυνατότητα πρόσβασης στην ύλη της εφημερίδας, ηλεκτρονικά μέσα από το www.forzaonline.gr

To ηλεκτρονικό κατάστημα της FORZA είναι στη διάθεση σας

Το Ευρωπαικό όνειρο δεν τελειώνει! - Οι κορυφές που κατέκτησε ο ΠΑΟΚ στην πορεία προς την ελίτ

Επόμενη στάση… Μπρίζ – Ποια είναι η επόμενη αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa Conference League

Αρθρογραφούν στη FORZA: Κώστας Βασιλόπουλος, Γιώργος Κουβεντίδης, Σταύρος Κόλκας, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, Κλεάνθης Βαλαρούτσος, Σωτήρης Μήλιος, Γιάννης Λαγογιάννης, Βαγγέλης Βούλγαρης, Σταύρος Σουντουλίδης, Θόδωρος Χαστάς

Διαβάστε στην FORZA, ρεπορτάζ, παρασκήνιο και αναλύσεις για όλα τμήματα του Α.Σ. ΠΑΟΚ, αφιερώματα στις ασπρόμαυρες ακαδημίες, θέματα που θα φωτίσουν άγνωστες πτυχές του ρεπορτάζ

Η κορυφαία εφημερίδα της Βόρειας Ελλάδας παρουσιάζει παρασκηνιακές αποκαλύψεις, προτάσεις διασκέδασης, ρεπορτάζ για το αυτοκίνητο και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και θέματα της Super League και της ΕΠΟ με την υπογραφή του Κώστα Πλιάτσικα

Μάθετε όσα θέλετε να ξέρετε για τον χώρο των MEDIA

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Uncategorized

«Ζωγράφισε» ο Σαμάτα (vid)

Πλάνα και… γκολ από τη σημερινή προπόνηση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε την προετοιμασία του ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ, με μία προπόνηση σήμερα στη Νέα Μεσημβρία και το πρόγραμμα είχε και οικογενειακό δίτερμα.

Σε αυτό, ξεχώρισε ο Αλί Σαμάτα και το λόγο μπορεί να το δείτε παρακάτω…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Uncategorized

ΠΑΟΚ mateco: Και επίσημα ασπρόμαυρος ο Μίχαλ Μιχάλακ

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με κάθε επισημότητα, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Μίχαλ Μιχάλακ. Σε αυτή αναφέρει:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει την συμφωνία με τον διεθνή Πολωνό γκαρντ Michal Michalak, ο οποίος θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας μας μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2023-24. Καλωσορίζουμε τον Michal στη μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Ο Michal Michalak θα ενσωματωθεί άμεσα με την ομάδα μας, καθώς αναμένεται αύριο το βράδυ στη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε τη σεζόν από την Czarni Slupsk, με την οποία έπαιξε σε 20 παιχνίδια στο Πολωνικό πρωτάθλημα, έχοντας 16,6 πόντους, 6,1 ριμπάουντ και 3 ασσίστ ανά αγώνα. Στο τελευταίο του παιχνίδι, το περασμένο Σάββατο, πέτυχε 14 πόντους (7 ριμπάουντ και 3 ασσίστ) στη νίκη (74-65) επί της Trefl Sopot.

Ο Michal Michalak γεννήθηκε στις 2 Νοεμβρίου του 1993 στο Pabianice της Πολωνίας και σε ηλικία 15 ετών, το 2008, ξεκίνησε από την ομάδα της Lodz, παίζοντας στην Α2. Με την ίδια ομάδα, τρία χρόνια αργότερα, έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη κατηγορία, έχοντας μάλιστα 17,5 πόντους ανά αγώνα και συνέχισε την καριέρα του κυρίως αγωνιζόμενος σε ομάδες της Πολωνίας, ενώ έπαιξε επίσης σε Ιταλία, Γερμανία, Ισπανία και Τουρκία. Ο Michal Michalak έπαιξε επαγγελματικό μπάσκετ στις… Trefl Sopot (2012-15), Torun (2015-16), Turow (2016-17), Germani Brescia (2016-17), Zaragoza (2017-18), Anwil Wloclawek (2018-19), Legia Warszawa (2019-20), Mitteldeutscher (2020-21), Oldenburg (2021-22), ενώ στη διάρκεια της περσινής σεζόν ξεκίνησε από την Τουρκική Manisa (από την οποία αποχώρησε και στη θέση του πήγε ο Cecil Williams) και ολοκλήρωσε τη χρονιά στην Πολωνία με την Stal Ostrow.

O Michal Michalak είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Πολωνίας και στο τελευταίο Ευρωμπάσκετ έπαιξε σε 9 παιχνίδια, με τελευταίο του ματς, την συμμετοχή στο μικρό τελικό απέναντι στη Γερμανία.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ