Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στοίχημα: Με τα γκολ στο Πορτογαλία – Ολλανδία!

Λίγες αναμετρήσεις, αλλά άκρως ενδιαφέρουσες, περιλαμβάνει σήμερα το κουπόνι πάμε στοίχημα. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει κορυφαίες προτάσεις στοιχήματος.

Στέργιος Αναστασιάδης

Στοίχημα: Με τα γκολ στο Πορτογαλία – Ολλανδία!

Ο τελικός του Nations League, Πορτογαλία – Ολλανδία, προσφέρει στοιχηματική επιλογή. Εκτός αυτού, η προσοχή μας στρέφεται στο πρωτάθλημα Βραζιλίας και στο μπάσκετ. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας, όπως η Bwin. Πάμε τώρα στα παιχνίδια μας!

Πορτογαλία – Ολλανδία Προγνωστικά

Ξεκινάμε λοιπόν, με το Πορτογαλία – Ολλανδία. Πρόκειται για τον μεγάλο τελικό του UEFA Nations League. Ο νικητής κερδίζει 7.5 εκατ. ευρώ, ενώ ο δεύτερος 6.5  εκατ. ευρώ. Το ματς θα γίνει στο «Ντραγκάο», με τους Πορτογάλους να έχουν το πλεονέκτημα της έδρας. Μάλιστα, έχουν κερδίσει τα δύο τελευταία παιχνίδια με τους Ολλανδούς, για μεγάλες διοργανώσεις. Στο Μουντιάλ 2006 (1-0) και στο EURO 2012 (2-1).

Η Πορτογαλία βρέθηκε στον τελικό, χάρη στο 3-1 επί της Ελβετίας στα ημιτελικά. Οι γηπεδούχοι δεν ήταν σε καλή μέρα, αλλά είχαν τον φοβερό Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους πέτυχε τρία γκολ και καθάρισε τους Ελβετούς. Πάντως, τα αμυντικά προβλήματα της Πορτογαλίας ήταν εμφανή, με τους αντιπάλους να δημιουργούν πολλές ευκαιρίες.

Από την άλλη, η Ολλανδία προκρίθηκε με νίκη επί της Αγγλίας στην παράταση, με 3-1. Οι «Οράνιε» ήταν πολύ επικίνδυνοι στην επίθεση και γενικά τον τελευταίο καιρό παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο. Κάτι τέτοιο θα επιδιώξουν και σήμερα, με φόντο την κούπα και τα εκατομμύρια!

Σε κάθε περίπτωση, περιμένουμε ένα θεαματικό ματς με φάσεις και γκολ εκατέρωθεν. Οι ομάδες διαθέτουν ποδοσφαιριστές με ποιότητα και ικανούς να κάνουν τη διαφορά. Θεωρούμε ότι θα σκοράρουν αμφότερες και πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 1.85.

Στοίχημα στο Φλουμινένσε – Φλαμένγκο

Μεταφερόμαστε στη Βραζιλία, και στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας. Τα ξημερώματα της Δευτέρας (01:00) η Φλουμινένσε υποδέχεται τη Φλαμένγκο. Είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά ντέρμπι στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο. Οι γηπεδούχοι δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και φιγουράρουν στην 16η θέση της βαθμολογίας. Προέρχονται από αποκλεισμό στο κύπελλο, και πληγώνονται από τα αμυντικά τους προβλήματα. Goal/Goal τα 5/7 τελευταία παιχνίδια τους.

Η Φλαμένγκο από την άλλη, πραγματοποιεί αντίστροφη πορεία. Είναι τέταρτη στο πρωτάθλημα, και με νίκη θα ανέβει ακόμα πιο ψηλά. Προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες στη Serie A, 3-2 επί της Ατλέτικο Παραναένσε και 2-0 επί της Φορταλέζα. Είναι σε φόρμα, σκοράρει χωρίς σταματημό και πάει για το «διπλό».

Η Φλουμινένσε έχει μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς και είναι υποχρεωμένη να βρει γκολ. Τα κενά της όμως στην άμυνα είναι τέτοια, που μπορεί να τα εκμεταλλευτεί η Φλαμένγκο. Περιμένουμε μια ενδιαφέρουσα μάχη, και πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 2.15.

Το προγνωστικό για το μπάσκετ

Στο μπάσκετ τώρα, θα ασχοληθούμε στοιχηματικά με το Όλντενμπουργκ – Άλμπα Βερολίνου. Είναι ο τρίτος ημιτελικός μεταξύ των δύο ομάδων, για το γερμανικό πρωτάθλημα. Παρά το πλεονέκτημα έδρας της Όλντενμπουργκ, η Άλμπα προηγείται με 2-0 στις νίκες. Επομένως, θέλει ακόμα μία, για την πρόκριση στους τελικούς. Το διακύβευμα του αγώνα είναι σημαντικό, και οι γηπεδούχοι δεν θέλουν να πέσουν αμαχητί.

Άλλωστε, η Όλντενμπουργκ είχε καλή και σταθερή απόδοση σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Μάλιστα, ήταν καλύτερη και από την Άλμπα, και έτσι κατέκτησε το πλεονέκτημα έδρας. Στους δύο πρώτους ημιτελικούς, η Άλμπα ήταν πιο ψυχραιμη στα κρίσιμα τελευταία λεπτά. Εκεί έγινε η διαφορά, και η ομάδα του Βερολίνου πήρε τις νίκες. Κατά τα άλλα, οι διαφορές των ομάδων δεν φαίνονται μεγάλες.

Πιστεύουμε λοιπόν, ότι η Όλντενμπουργκ θα κάνει το χρέος της απόψε. Δεν αξίζει να αποκλειστεί με «σκούπισμα» και μπορεί να… σώσει την τιμή της. Απόψε, παίζει για την επιβίωση της και προβλέπουμε ότι θα τα καταφέρει. Στηρίζουμε λοιπόν, τη νίκη της Όλντενμπουργκ σε απόδοση 1.86.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντεσπόντοφ: “Πάνω από όλα οι στόχοι με τον ΠΑΟΚ”

Ικανοποίηση και μήνυμα ενόψει της συνέχειας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ είναι κεντρικό πρόσωπο στην πατρίδα του από χθες, με αφορμή το βραβείο του κορυφαίου Βούλγαρου ποδοσφαιριστή, που κρατάει για μία ακόμη φορά στα χέρια του.

Ο Βούλγαρος άσος, βρίσκεται στο επίκεντρο όπως είναι φυσικό και απολαμβάνει και ο ίδιος αυτή τη στιγμή, καθώς προφανώς πρόκειται για μία σημαντική αναγνώριση.

"Άκουσα τα λόγια του Στόιτσκοφ και ήταν κάτι ιδιαίτερο. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα. Πρόκειται για πρόσωπα που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο ποδόσφαιρο της Βουλγαρίας.

Το πιο σημαντικό για μένα, είναι να είμαι υγιής και από εκεί και πέρα, να πετύχω τους στόχους που έχω θέσει και σε προσωπικό επίπεδο και σε συλλογικό, μαζί με την ομάδα μου. Η ομάδα είναι πάνω από όλα κι αυτό είναι το πιο σημαντικό", σημείωσε μεταξύ άλλων ο Ντεσπόντοφ, σε μία από τις τοποθετήσεις που έκανε μετά την τιμητική εκδήλωση στη Βουλγαρία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο “καυτός” Απρίλης του ΠΑΟΚ

Διαδοχικές μάχες σε όλα τα επίπεδα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μετά από μερικές ημέρες ξεκούρασης, ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του επιστρέφουν σήμερα στο γήπεδο και στρέφουν την προσοχή τους στη συνέχεια, τη στιγμή που οι διεθνείς ενσωματώνονται στις Εθνικές τους ομάδες.

Οι "ασπρόμαυροι" έχουν μπροστά τους μερικές ημέρες δουλειάς σε όλα τα επίπεδα και κατόπιν, θα μπουν ξανά σε λογική αγώνων, καθώς στο "κάδρο" θα μπουν τα πλέι οφ και στην πορεία και το Europa Conference League. Αρχικά, στις 31 του Μάρτη θα ακολουθήσει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και μετά, σειρά έχει ένας μήνας... "καυτός"!

Ο Απρίλιος θα είναι ένας πολύ-πολύ σημαντικός μήνας για τον Λουτσέσκου και τους παίκτες του, καθώς εκτός από μεγάλες "μάχες" στα πλέι οφ, θα υπάρξουν και τα δύο παιχνίδια με την Κλαμπ Μπριζ στο UECL, ενώ ήδη έχει αναβληθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που επρόκειτο -βάσει προγράμματος- να πέσει ανάμεσα στα δύο ματς με τους Βέλγους.

Πώς διαμορφώνεται το πρόγραμμα του Απρίλη; Δείτε τα παιχνίδια που περιλαμβάνει ο μήνας:

3/4 ΠΑΟΚ – Λαμία

7/4 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

11/4 Κλαμπ Μπριζ – ΠΑΟΚ (UECL)

18/4 ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ (UECL)

21/4 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

24/4 Λαμία – ΠΑΟΚ

28/4 ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

SL2: Απαντήσεις για τον ΠΑΟΚ Β’

Μαθαίνουν πρόγραμμα οι “ασπρόμαυροι”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί το ΔΣ της Super League 2, για να ακολουθήσει η κλήρωση των πλέι οφ και πλέι άουτ.

Το ΔΣ θα ξεκινήσει στις 14:30, με θέματα την επικύρωση των βαθμολογιών και την κλήρωση των πλέι οφ και πλέι άουτ, ενώ αναμένεται να εκλεγούν και δύο αντιπρόεδροι.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  • Έγκριση Πρακτικών Διοικητικών Συμβουλίων
  • Εκλογή Α΄ & Β΄ Αντιπροέδρου
  • Επικύρωση βαθμολογικών πινάκων Α΄ & Β΄ Ομίλου της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024
  • Κλήρωση Πρωταθλήματος play off & play out
  • Διάφορα Θέματα

Ο ΠΑΟΚ Β' θα μάθει -λοιπόν- το πρόγραμμά του, με φόντο τη συνέχεια, καθώς θα παίξει στα πλέι άουτ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ