Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Δεν μπορώ να πω ναι ή όχι για τον ΠΑΟΚ»

Ο ΠΑΟΚ θέλει φέτος να μη χάσει χρόνο και να καλύψει όσο νωρίτερα μπορεί τα κενά που έχουν διαπιστωθεί στο ρόστερ του, με τον Λούμπος Μίχελ να δουλεύει πυρετωδώς προς αυτή την κατεύθυνση.

PAOK24

«Δεν μπορώ να πω ναι ή όχι για τον ΠΑΟΚ»

Σε αυτό το πλαίσιο ο «Δικέφαλος», όπως σας αποκάλυψε το PAOK24, είναι… αγκαλιά με τον Λέο Μάτος, τον Βραζιλιάνο φουλ μπακ που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Ντνίπρο, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι ο 30χρονος άσος έλυσε το συμβόλαιο του με τους Ουκρανούς επειδή δεν πληρωνόταν.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μιλώντας στην Ουκρανία παραδέχτηκε το… ζεστό ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, δε θέλησε να απαντήσει αν έχει κλείσει στον «Δικέφαλο», κάτι αναμενόμενο τη δεδομένη χρονική στιγμή, αποκαλύπτοντας τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται για το μέλλον του και ξεκαθαρίζοντας ότι τα λεφτά δεν είναι η μόνη προτεραιότητα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάτος στην Ουκρανία:

Γιατί τελείωσε άδοξα η καριέρα του στην Ντνίπρο: Έπρεπε να τελειώσει αυτή η ιστορία στην Ουκρανία. Τρεις μήνες δεν είδα ούτε μία… πένα. Να δουλεύεις τζάμπα είναι πολύ δύσκολο. Αποφάσισα ότι ήταν προτιμότερο να χωρίσουν οι δρόμοι μας από το να αγωνίζομαι κάπου που αισθάνομαι δυσαρεστημένος. Ίσως είναι μία ευκαιρία και για άλλους ποδοσφαιριστές που θέλουν να παίξουν σε αυτή την ομάδα.

Γιατί δεν έφυγε τον χειμώνα από την Ουκρανία στη μεταγραφική περίοδο: Οι επιλογές δεν είναι πάντα όπως τις θέλεις. Υπήρχαν περιπτώσεις για εμένα στις οποίες το κλαμπ ήταν πολύ καλό, αλλά οι αποδοχές πολύ χαμηλές και άλλες στις οποίες οι αποδοχές ήταν πολύ υψηλές, αλλά τραγική η επιλογή της χώρας. Τα λεφτά είναι σημαντικά, αλλά δεν είναι τα πάντα. Αν μου προσφερθεί ένα καλό συμβόλαιο σε μία όχι τόσο καλή χώρα, θα πρέπει να το σκεφτώ χίλιες φορές. Έχω δύο παιδιά.

Για τις επιλογές που είχε από άλλες ομάδες: Υπήρξαν διάφορες προσφορές από Ρωσία και από Ευρώπη. Στην Ευρώπη η οικονομική προσφορά δεν ήταν τόσο καλή. Δε θέλω να αποκαλύψω τα ονόματα των συλλόγων.

Για το αν την έκφραση τραγική επιλογή χώρας την ανέφερε για τη Ρωσία: Όχι, αλλά δε θα ήθελα να το συζητήσω παραπάνω. Υπάρχουν χώρες στις οποίες πηγαίνεις μόνο για να κάνεις χρήματα. Δε θέλω να ζω σε μία χώρα για πέντε χρόνια χωρίς να έχω ζωή. Σπίτι-δουλειά-σπίτι. Θα διαλέξω την καλύτερη επιλογή, με μία αμοιβή ίσως χαμηλότερη, αλλά σε μία καλύτερη πόλη. Θέλω να περπατάω με τα παιδιά μου, η σύζυγος μου να είναι χαρούμενη, να υπάρχει θετική αύρα. Δεν είναι πάντα τα χρήματα το παν.

Για το γεγονός ότι έχει γραφτεί πως έχει υπογράφει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ: Δεν μπορείς να πεις με ακρίβεια ένα ναι ή ένα όχι. Υπάρχει σίγουρα ενδιαφέρον, αλλά τώρα δε θέλω να σκέφτομαι μόνο αυτό. Χτες έφτασα στο Ρίο, θα μείνω για μία εβδομάδα και θέλω να σκεφτώ. Είναι αρκετός χρόνος για να βρω μία λύση.

Για την παρουσία του στην Ντνίπρο: Είμαι ευγνώμων στην Ντνίπρο για τα δύο χρόνια που έμεινα εκεί. Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές μου, όλους τους εργαζομένους στον σύλλογο, τους συμπαίκτες μου. Θα ήθελα να τους δω να τελειώνουν τη σεζόν, κατακτώντας τον τίτλο του Κυπέλλου. Παρότι δεν πληρωνόμουν (γέλια), είμαι χαρούμενος για τον χρόνο που πέρασα εκεί. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλοι παίζουμε στην Τούμπα!

Το PAOK24 News ήταν για ακόμη ένα βράδυ κοντά σας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

«Χορταστική» η ζωντανή εκπομπή του PAOK24 News by GAS24 το βράδυ της Τετάρτης.

Στ. Κόλκας, Δ. Τσορμπατζόγλου, Σ. Αναστασιάδης με ρεπορτάζ, σχόλια και αναλύσεις για όλα τα θέματα της «ασπρόμαυρης» επικαιρότητας και κυρίως το μεγάλο παιχνίδι που έχει μπροστά του ο «Δικέφαλος του Βορρά» κόντρα στη Μπριζ.

Δείτε την εκπομπή στο παρακάτω βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=S07_yWYkL9Y

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το τελευταίο Sold Out στην Τούμπα!

Η τελευταία φορά που στην Τούμπα δεν έπεφτε… καρφίτσα!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

«Καπνός» μέσα σε ελάχιστα λεπτά έγιναν τα εισιτήρια της ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ, με τον κόσμο του Δικεφάλου να ανυπομονεί για το παιχνίδι με τους Βέλγους, το οποίο χαρακτηρίζεται -και όχι άδικα- από πολλούς, ως ένα από τα σημαντικότερα της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας.

Τα «μαγικά» χαρτάκια της αυριανής αναμέτρησης έγιναν ανάρπαστα καθώς λίγα λεπτά μετά την κυκλοφορία τους στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ το πρωί της Τρίτης (16/4), δεν υπήρχε εισιτήριο ούτε για δείγμα! Το αυριανό θα είναι το πρώτο Sold Out κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στην Τούμπα το βράδυ της Πέμπτης δεν θα πέφτει... καρφίτσα για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ, στο οποίο τα εισιτήρια έγιναν ανάρπαστα από τον κόσμο της ομάδας ήταν στις 14 Απριλίου 2022 και στη ρεβάνς κόντρα στη Μαρσέιγ και πάλι για τη φάση των «8» του Europa Conference League. Aπό τότε μέχρι και το παιχνίδι με τους Βέλγους υπήρχαν πολλά παιχνίδια που η Τούμπα ήταν γεμάτη, όμως για πρώτη φορά εξαντλήθηκε και το τελευταίο εισιτήριο που υπήρχε διαθέσιμο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το μήνυμα των Συνδέσμων για το παιχνίδι με τη Μπριζ

Η ανακοίνωση των οργανωμένων για τον αυριανό αγώνα με τους Βέλγους.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το δικό τους μήνυμα έστειλαν οι Σύνδεσμοι Φίλων Οργανωμένων Οπαδών του ΠΑΟΚ εν όψει της αυριανής αναμέτρησης κόντρα στην Μπριζ για τον δεύτερο προημιτελικό του UECL.

Όπως αναφέρουν στη σχετική ανακοίνωση: «Ο Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ δίνει άλλη μια ευρωπαϊκή μάχη .Γινόμαστε ο 12ος παίκτης και με όπλο την φωνή μας και μόνο σπρώχνουμε την ΟΜΑΔΑ σε άλλη μια ιστορική πρόκριση!Τα μάτια στους οργανωτές και στα παιδιά που ομορφαίνουν την κερκίδα, τα κινητά στην τσέπη και 90 λεπτά ή όσο χρειαστεί ηχητικής βίας.

ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ