Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Να τα δώσουμε όλα αύριο»

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει αύριο την Γκαμπάλα (22:05) στην 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League με στόχο να επιστρέψει στις νίκες και να παραμείνει ζωντανός στη διεκδίκηση της πρόκρισης στην επόμενη φάση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

PAOK24

«Να τα δώσουμε όλα αύριο»

O προπονητής του «Δικεφάλου», Ιγκόρ Τούντορ αναφέρθηκε στην αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα του Αζερμπαϊτζάν, τονίζοντας ότι θέλει η ομάδα του να δείξει στο γήπεδο την αλλαγή του κλίματος και να πανηγυρίσει τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

Για το αν ο ΠΑΟΚ θα επηρεαστεί από το άλλο παιχνίδι του ομίλου που γίνεται νωρίτερα: Δεν πιστεύω ότι θα μας επηρεάσει αυτό. Υπάρχουν ειδικές συνθήκες για το αυριανό παιχνίδι για εμάς. Περιμένω αύριο περισσότερο από ποτέ να δω την ομάδα που είδα σήμερα την προπόνηση να δουλεύει σε καλό κλίμα, συγκεντρωμένη με όρεξη. Θα πάμε και στο ξενοδοχείο 20 παίκτες όλοι μαζί για να είμαστε συγκεντρωμένοι. Αύριο είναι η στιγμή που περιμένω να δω την ομάδα που θέλω να βλέπω μέσα στο γήπεδο.

Για το αν θεωρεί ότι τα άσχημα αποτελέσματα είναι θέμα ψυχολογίας: Το αποτέλεσμα της δουλειάς στον ψυχολογικό τομέα θα το δούμε αύριο. Στο ποδόσφαιρο έχει πάντα σημασία η ψυχολογία και είναι μέρος της δουλειάς του προπονητή, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, να καταλαβαίνει τους ποδοσφαιριστές του, να αντιλαμβάνεται την κατάσταση και να τους λέει τα δικά του λόγια, χρησιμοποιώντας τα σωστά εργαλεία. Το αποτέλεσμα αυτής της δουλειάς θα το δούμε αύριο, περιμένω καλές απαντήσεις από την ομάδα μου και τους ποδοσφαιριστές μου και περιμένω να τα δω και στο αυριανό παιχνίδι.

Αν έμεινε ικανοποιημένος από τη συνύπαρξη Κλάους-Μπερμπάτοφ και αν θα τους ξεκινήσει και αύριο: Στο αυριανό παιχνίδι δε θα είναι ο Κλάους στην ενδεκάδα. Δε θα ξεκινήσουν και οι δύο μαζί, θα ξεκινήσει ο Πέλκας. Για μένα όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι το ίδιο και έχουν τις ίδιες ευκαιρίες και πρέπει να δώσουν κάτι στην ομάδα ανεξαρτήτως του ονόματος τους. Το ποδόσφαιρο είναι σκληρό και σημαντικό είναι τι συμβαίνει τώρα όχι στο προηγούμενο παιχνίδι. Αύριο θα επιλέξω τους παίκτες που θεωρώ ότι είναι καλύτεροι για τον ΠΑΟΚ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αυτοί που θα είναι στον πάγκο δεν είναι σημαντικοί. Όλοι είναι σημαντικοί και όλοι χρειάζονται, μπορούν από τον πάγκο να αλλάξουν το παιχνίδι. Τακτικά αν μπορώ να το εξηγήσω θεωρώ ότι όταν χρησιμοποιούνται και οι δύο χάνεται για λίγο η ισορροπία στην ομάδα. Και για αυτό τον ΠΑΟΚ όταν αγωνίζεται ο Πέλκας έχουμε καλύτερη λειτουργία στο δημιουργικό κομμάτι και στη δημιουργία και φυσικά στο ανασταλτικό. 

Για το αν μπορεί να είναι βέβαιος ότι η ομάδα του θα περάσει αυτή την περίοδο κρίσης: Πρώτα από όλα όταν τα αποτελέσματα δεν έρχονται είναι λογικό να είναι προβληματισμένος. Αυτό που έχω καταλάβει παρακολουθώντας όλα τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος είναι ότι στην Ελλάδα όλες οι ομάδες κάνουν 3-4 ευκαιρίες και λίγες είναι αυτές που κάνουν 7-8 ευκαιρίες και αυτό που χρειάζεται είναι να σκοράρεις για να προηγηθείς. Εμείς αυτό που χρειάζεται να κάνουμε είναι να σκοράρουμε, είναι σημαντικό για εμάς να πετύχουμε γκολ να προηγηθούμε, να πάρουμε μία σημαντική για εμάς νίκη αύριο γιατί θεωρώ ότι το πρόβλημα είναι περισσότερο ψυχολογικό παρά αγωνιστικό, τακτικό ή στιλ απόδοσης. Στο προηγούμενο παιχνίδι έχασε δύο ευκαιρίες ο Μπερμπάτοφ και μία ο Πέλκας και στο ποδόσφαιρο αν δε σκοράρεις δεν μπορείς να πάρεις τη νίκη και να μεγαλώσεις ως οργανισμός. Αυτό που έχει συμβεί σε πολλά παιχνίδια είναι ότι κυριαρχείς και δεν μπορείς στο τέλος να κερδίσεις και να ανέβεις. Σε αυτές τις περιπτώσεις αν δεν μπορείς να ανέβεις ενώ παίζεις καλά ή μένεις στάσιμος ή πηγαίνεις ακόμα χειρότερα. Για αυτό εμείς πρέπει να κάνουμε γκολ τις 3-4 ευκαιρίες που δημιουργούμε στο παιχνίδι. 

Για το αν μετά το δείπνο με τους παίκτες και τη φωτογραφία του Κλάους είδε ότι πέτυχε τον στόχο του με τις δηλώσεις του μετά τον Παναιτωλικό: Η φωτογραφία δεν ήταν όπως άκουσα κάτι αρνητικό, ήταν κομμάτι της πλάκας, ένα μέρος της βραδιάς. Εγώ το διασκέδασα και μου άρεσε και μιλώντας για το απόγευμα το απόλαυσα πολύ και ήταν πολύ ωραία. Όπως σας είπα και πριν το αν το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας θα είναι θετικό θα το δούμε αύριο αφού σφυρίξει ο διαιτητής. 

Για το πως εκλαμβάνει τη στήριξη το πρόσωπο του και την κριτική σε παίκτες μετά το παιχνίδι της Κυριακής: Είπα από την πρώτη ημέρα εδώ στη Θεσσαλονίκη ότι έχω παρει πολλή αγάπη και στήριξη από τον κόσμο της ομάδας. Και σε μία στιγμή όχι τόσο εύκολη για μένα και τους παίκτες μου είναι σημαντικό να νιώθουμε τη στήριξη του κόσμου. Βέβαια το πιο σημαντικό στο αυριανό παιχνίδι, πρώτος εγώ και μετά οι παίκτες μου να τα δώσουν όλα στον αγωνιστικό χώρο και νομίζω ότι αυτό είναι πιο σημαντικό και από το τελικό αποτέλεσμα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Δεν είναι ώρα για λόγια και αναλύσεις…»

Το μήνυμα του ΠΑΟΚ ενόψει συνέχειας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Είναι ώρα για έργα, είναι ώρα για αντίδραση.

Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουν από πλευράς ΠΑΟΚ ενόψει της συνέχειας των playoffs της Stoiximan Super League.

Οι «ασπρόμαυροι» μετά την γκέλα στη Λαμία καλούνται να δώσουν απαντήσεις αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Το μήνυμα που στέλνει ο ΠΑΟΚ μέσω του σημερινού training report:

«Δεν είναι ώρα για λόγια κι αναλύσεις. Είναι ώρα για έργα. Ώρα για αντίδραση στον αγωνιστικό χώρο κι άπαντες στο αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου το γνωρίζουν.

Η ισοπαλία στη Λαμία έχεις φέρει την ομάδα σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, αλλά όλοι είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι το φινάλε».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δέσμευση Μητσοτάκη: «Θα τιμωρηθούν φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί»

«Είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι ότι θα τελειώσουμε το καρκίνωμα της οπαδικής βίας» δήλωσε ο πρωθυπουργός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Συνέντευξη στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ παραχώρησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, που μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την οπαδική βία και την υπόθεση που βρίσκεται σε εξέλιξη με την σύλληψη δεκάδων οπαδών του Ολυμπιακού για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη έξω από το κλειστό του Ρέντη.

Ο Κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι έχει εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και θα τιμωρηθούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί όπου και αν βρίσκονται αυτοί.

Παράλληλα, σημείωσε ότι είναι συγκρατημένα αισιόδοξος ότι η κυβέρνηση θα βάλει τέλος στο «καρκίνωμα της οπαδικής βίας και στα παρακλάδια της».

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός δήλωσε:

«Δυσκολεύομαι να σχολιάσω μια ανοιχτή έρευνα που δρομολογείται ακόμα και σε δικαστικό επίπεδο.

Έχουμε κάνει πολλά πράγματα. Εννοούμε αυτά που λέμε. Κάποιες φορές υπάρχουν σταγόνες που ξεχειλίζουν το ποτήρι. Δεν μπορούμε να ανεχόμαστε τέτοια φαινόμενα.

Διεξήχθη μια εμπεριστατωμένη έρευνα με απόλυτη εχεμύθεια, πράγμα ασυνήθιστο για τα ελληνικά δεδομένα.

Έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη ότι θα τιμωρηθούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί όπου και αν βρίσκονται αυτοί, δεν είναι δουλειά μου αυτό.

Δείξαμε ότι διαθέτουμε την πολιτική βούληση και με το παραπάνω. Θυμάστε την κριτική που δεχτήκαμε για τα κλειστά γήπεδα.

Η κατάσταση στα ελληνικά γήπεδα δεν έχει καμία σχέση με πέρσι και πρόπερσι.

Όμως, το αυγό του φιδιού καραδοκεί, αλλά με αποφασιστικότητα θα τιμωρήσουμε όποιον πρέπει.

Είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι ότι θα τελειώσουμε το καρκίνωμα της οπαδικής βίας και τα παρακλάδια της».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην αφετηρία για Τούμπα με ένα πρόβλημα

Ξεκίνησε την προετοιμασία της και η ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Όπως και ο ΠΑΟΚ, έτσι και η ΑΕΚ έπιασε δουλειά για τη μάχη των Δικεφάλων το βράδυ της Κυριακής στις 19:30 στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα χωρίστηκαν σε δύο κατηγορίες, καθώς όσοι έπαιξαν με το τριφύλλι έκαναν αποφόρτιση και οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Μοναδικός απών ο Αρόλντ Μουκουντί που συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα, ο οποίος είναι το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Αργεντινός κόουτς της Ένωσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ