Connect with us

Ούτε τα προσχήματα από την ομάδα του Άρεως

Η ομάδα του Άρεως μετά την επιτυχία της επιστροφής στις επαγγελματικές κατηγορίες και την διάκριση στην απόκτηση ΑΦΜ, προέβη σε μία κίνηση που σίγουρα θα προβληματίσει το κοινό της.

Σταύρος Κόλκας

Ούτε τα προσχήματα από την ομάδα του Άρεως

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της Νέας Ελβετίας, ενημέρωσε πως άλλαξε την προετοιμασία της για να αγωνιστεί απέναντι στον Ολυμπιακό. 

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την διεξαγωγή φιλικού αγώνα με τον Ολυμπιακό.Το παιχνίδι θα γίνει το Σάββατο (13/08) στις 9:00 το πρωί στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά την οριστικοποίηση της φιλικής αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό διαφοροποιήθηκε και το πρόγραμμα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της ομάδας μας στο Καρπενήσι, το οποίο –ως γνωστόν- ήταν προγραμματισμένο να ολοκληρωθεί την ερχόμενη Κυριακή (14/08).

Σύμφωνα με αυτό, οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ θα προπονηθούν την Παρασκευή, πρωί και απόγευμα, στο Καρπενήσι και στη συνέχεια η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει για την Αθήνα, όπου και θα διανυκτερεύσει.

Για το Σάββατο το απόγευμα έχει προγραμματιστεί προπόνηση στην Αθήνα, ενώ στη συνέχεια θα δοθεί διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές (την Κυριακή 14/08 και τη Δευτέρα, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου).

Στις προπονήσεις θα επανέλθουν το απόγευμα της ερχόμενης Τρίτης (16/08) στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου» αναφέρει η γεμάτο περηφάνια ανακοίνωση των κιτρίνων. 

Από την πλευρά του Ολυμπιακού δεν έχει δοθεί κάποια επικοινωνιακή έμφαση στο συγκεκριμένο γεγονός, απλά υπάρχει ικανοποίηση στο νέο τεχνικό τιμ το οποίο είχε ζητήσει αρχικά έναν αντίπαλο χαμηλότερων κατηγοριών, έτσι ώστε να γίνουν διάφορες δοκιμές ενόψει Αρούκα. 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η επικρατέστερη ημερομηνία για το ΠΑΟΚ – ΟΣΦΠ

Αλλάζει ο προγραμματισμός σε πρωτάθλημα και κύπελλο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Αλλαγές στο πρόγραμμα των playoffs της Stoiximan Super League φέρνει η πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Europa Conference League.

Η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ απέναντι στους «ερυθρόλευκους» που είχε ήδη αναβληθεί για την Πρωτομαγιά, θα μετατεθεί ξανά χρονικά, αφού οι Πειραιώτες στις 2/5 δίνουν τον πρώτο τους αγώνα απέναντι στην Άστον Βίλα.

Με τα χρονικά περιθώρια να πιέζουν, όλα δείχνουν ότι το πρωτάθλημα θα πάει... πίσω.

Έτσι, το παιχνίδι μεταξύ ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού αναμένεται να γίνει την Κυριακή στις 12/5,

Αυτό σημαίνει ότι οι δύο τελευταίες αγωνιστικές των playoffs μετατίθενται για τις 15 και 19 Μαΐου, ενώ υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ μέχρι τις 21/5 πρέπει να παραδώσει το γήπεδό της για τις ετοιμασίες ενόψει του τελικού του Conference League.

Όλα τα παραπάνω επηρεάζουν και τον τελικό κυπέλλου μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη, που φαίνεται και αυτός να πηγαίνει για μία εβδομάδα αργότερα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Η σπουδαία Βαν ντε Βίρερ για τον ΠΑΟΚ!

Η 31χρονη διεθνής παίρνει τη… μπαγκέτα του Δικεφάλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μετά τη συμφωνία με την 34χρονη Σέρβα διαγώνιο Μάρτα Ντρπα, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ πλησιάζει και σε μία ακόμη σπουδαία μεταγραφική κίνηση.

Αυτή, αφορά τη θέση της πασαδόρου με την Βελγίδα Ίλκα Βαν ντε Βίρερ να προορίζεται για να πάρει τη... μπαγκέτα του νέου Δικεφάλου.

Η 31χρονη διεθνής έχει μια σπουδαία καριέρα σε Αστερίξ, Κάννες, Φλωρεντία, Κάμνικ. Ράντεν. Ταγκοβίστε, Στουτγάρδη, Σιγκόρτα και φέτος στην Βολουντάρι.

Χαρακτηριστικό της ποιότητας που διαθέτει είναι ότι έχει αναδειχτεί καλύτερη πασαδόρος σε Βέλγιο και Γερμανία.

Έχει κατακτήσει τίτλους σε Γαλλία, Γερμανία, Σλοβενία, Ρουμανία.

https://www.youtube.com/watch?v=LoaYd8SkjBc

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Διήμερο γεμάτο με μεγάλα παιχνίδια

Η ασπρόμαυρη δράση του σαββατοκύριακου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Γεμάτη η ασπρόμαυρη ατζέντα και αυτού του σαββατοκύριακου με τα τμήματα του ΠΑΟΚ να δίνουν σπουδαίους αγώνες εντός και εκτός Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά οι ημέρες και οι ώρες διεξαγωγής...

Σάββατο 20/4

Ποδόσφαιρο Super League Κ15 - 14:00

ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ

Πόλο Γυναικών - 15:00

ΠΑΟΚ - Βουλιαγμένη (Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο)

Χάντμπολ Ανδρών - 16:00

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (live stream YouTube AEK Athletic Club)

Χάντμπολ Γυναικών - 16:00

Πανόραμα - ΠΑΟΚ (live stream YouTube Πανόραμα ΑΕΠ)

Ποδόσφαιρο Super League Κ19 -16:00

ΠΑΟΚ - ΟΦΗ (Αθλ. Κέντρο Λώλας)

Πόλο Ανδρών - 19:00

Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο Σάλας - 19:30

ΠΑΟΚ - Θρακομακεδόνες (Σπίτι του Χάντμπολ Μίκρα - live stream YouTube Futsal Hellas)

Κυριακή 21/4

Ποδόσφαιρο Super League Κ17 - 12:00

ΠΑΟΚ - ΑΕΛ (Αθλ. Κέντρο Λώλας)

Ποδόσφαιρο Γυναικών - 16:00

ΠΑΟΚ - Νέες Ατρομήτου (Γήπεδο Νέων Επιβατών)

Ποδόσφαιρο Super League 2 - 16:00

ΠΑΟΚ Β - Καμπανιακός (Γήπεδο Μακεδονικού, Ευκαρπία)

Μπάσκετ Ανδρών - 17:15

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΕΡΤ3 HD)

Ποδόσφαιρο Stoiximan Super League - 20:30

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ (Cosmote Sport)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ