Connect with us

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Τριπλή εκπροσώπηση

Μπουκοβίνας, Παλάσκας και Τσίλης βρίσκονται στις κλήσεις της εθνικής ομάδας χάντμπολ.

Νίκος Μοσχοβίτης

Τριπλή εκπροσώπηση

Οι τρεις παίκτες του ΠΑΟΚ κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό για την πρώτη συγκέντρωση της εθνικής ομάδας ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Χάντμπολ.

Μπουκοβίνας, Παλάσκας και Τσίλης θα πρέπει να είναι την ερχόμενη Κυριακή στην Αθήνα και θα μείνουν μέχρι την Τετάρτη (30 Δεκεμβρίου) για προπονήσεις με την εθνική ομάδα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Διπλό του ΠΑΟΚ στο Πανόραμα πριν τα playoffs

Επικράτησε με 31-27 ο Δικέφαλος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην κανονική διάρκεια της Α1 χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ που επικράτησε στο ΔΑΚ Πανοράματος της τοπικής ομάδας με 31-27.

Ο Δικέφαλος με 32 βαθμούς τερματίζει στην 3η θέση και θα μπει με πλεονέκτημα έδρας στα ημιτελικά των playoffs με στόχο την πρόκριση στους τελικούς.

Περισσότερα σε λίγο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Πανόραμα – ΠΑΟΚ (Live Stream)

Ζωντανά ο τελευταίος αγώνας της κανονικής διάρκειας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

18η και τελευταία αγωνιστική στην Α1 χάντμπολ γυναικών με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενείται στο ΔΑΚ Πανοράματος από την τοπική ομάδα στις 16:00.

Οι υπερπρωταθλήτριες και κυπελλούχες Ελλάδας είναι σίγουρα στη 2η θέση της βαθμολογίας, ανεξαρτήτως με το τι θα συμβεί στο σημερινό παιχνίδι, κάτι που σημαίνει ότι θα μπουν με πλεονέκτημα έδρας στην ημιτελική φάση των playoffs.

Από την άλλη πλευρά το Πανόραμα μετά τη νίκη του με 30-26 στην έδρα του Μ. Αλέξανδρου Γιαννιτσών ανέβηκε στους 22 βαθμούς, είναι στην 5η θέση και διατηρεί μαθηματικές ελπίδες για την είσοδό της στην τετράδα.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα

https://www.youtube.com/watch?v=5Tij_TNVjBw

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Οριστική αναβολή στο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Μετά τα κρούσματα δηλητηρίασης στην αποστολή των «ασπρόμαυρων»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Οριστική αναβολή στο πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών των playoffs της Handball Premier μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ που ήταν προγραμματισμένο για σήμερα στις 16:00.

Με συμπτωματολογία τροφικής δηλητηρίασης διαγνώστηκαν τουλάχιστον 10 αθλητές, και μέλη του τεχνικού τιμ του τμήματος χάντμπολ ανδρών του Δικεφάλου του Βορρά και μεταφέρθηκαν μάλιστα στο νοσοκομείο.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ προσκόμισαν τα επίσημα έγγραφα στους ανθρώπους της Ομοσπονδίας και έτσι ο αγώνας αναβάλλεται.

Αναμένεται και επίσημη ενημέρωση από την ΟΧΕ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ