Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην Ολλανδία και ο Λύρατζης

Στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ αναμένεται να βρεθεί εκτάκτως ο νεαρός παίκτης του Δικεφάλου, Λευτέρης Λύρατζης.

Γιάννης Παρασκευαΐδης

Στην Ολλανδία και ο Λύρατζης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Συγκεκριμένα “ανεβαίνει” εκτάκτως στην προετοιμασία της ομάδας ο νεαρός δεξιός μπακ του Δικεφάλου, Λευτέρης Λύρατζης.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι διεθνής με την Εθνική Νέων, κατά το παρελθόν έχει βρεθεί ξανά σε αποστολή του ΠΑΟΚ (σ.σ. όπως στον αγώνα Κυπέλλου με τα Τρίκαλα) και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, θα βρίσκεται στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας.

Δεν αποκλείεται παράλληλα να αγωνιστεί και στο φιλικό της Δευτέρας που έχει η ομάδα, κόντρα στη Ντε Γκράφσαπ.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση!

To αρνητικό στατιστικό που χρήζει ανάλυσης και άμεσης αντιμετώπισης με φόντο τη συνέχεια.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

H προετοιμασία ενόψει του Kυριακάτικου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League εντάθηκε στη Νέα Μεσημβρία, με τους «ασπρόμαυρους» να προπονούνται το πρωί της Παρασκευής και να δίνουν εκ νέου ραντεβού για αύριο λίγες ώρες πριν «πετάξουν» για την Αθήνα.

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στις επίσημες υποχρεώσεις και τα ντέρμπι με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να καταστρώνει τα πλάνα του για το πολύ σημαντικό αυτό παιχνίδι. Ένα στατιστικό που είναι σαφές πως πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι τα γκολ που δέχεται με το... καλημέρα στα δεύτερα ημίχρονα των παιχνιδιών του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το αρνητικό αυτό στατιστικό παρατηρείται από το ξεκίνημα της σεζόν και είναι κάτι που για την ώρα δεν έχει κατορθώσει να σταματήσει η ομάδα του Λουτσέσκου, η οποία δείχνει να μπαίνει αρκετά «υπνωτισμένη» στην επανάληψη και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να έχει δεχθεί αρκετά τέρματα λίγα λεπτά μετά τη σέντρα του δεύτερου μέρους. Έρχονται αναμετρήσεις υψηλού δείκτη δυσκολίας και θα πρέπει η συγκέντρωση όλων να είναι στο 100% για να περιοριστεί αυτή η... επαναλαμβανόμενη σύμπτωση!

Το PAOK24 συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει όλα τα τέρματα που έχει δεχθεί ο ΠΑΟΚ στα πρώτα λεπτά των δεύτερων ημιχρόνων σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Αναλυτικά:

  • Αμπερντίν-ΠΑΟΚ 2-3 (50' Μιόρσκι, 58' Πολβάρα)
  • ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 2-0 (54' Ελίασον)
  • Άιντραχτ Φρανκφούρτης-ΠΑΟΚ 1-2 (58' Μαρμούς)
  • Άρης-ΠΑΟΚ 2-1 (46' Σουλεϊμάνοφ, 59' Κίκε Σαβέριο)
  • ΝΠΣ Βόλος-ΠΑΟΚ (57' Ντέλετιτς)
  • ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-1 (51' Μπακασέτας)
  • ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-1 (47' Ελίασον)
  • ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 0-1 (53' Σπόραρ)
  • ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-4 (54' Ποντένσε)
  • ΠΑΟΚ-Ντινάμο Ζάγκρεμπ 5-1 (49' Χότζα)

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κλαμπ Μπριζ: Το πρόγραμμα… φωτιά των Βέλγων μέσα στον Απρίλιο

Ένα πολύ βαρύ πρόγραμμα έχει μπροστά της η αντίπαλος του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ένα πολύ «βαρύ» πρόγραμμα με 5+2 απαιτητικά παιχνίδια καλείται να φέρει εις πέρας η Κλαμπ Μπριζ μέσα στον Απρίλιο, που θα αντιμετωπίσει και τον ΠΑΟΚ…

Μερικές εβδομάδες πριν την πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων, ο βελγικός σύλλογος απέλυσε το πρωί της Καθαράς Δευτέρας (18/03) τον Ρόνι Ντέιλα και, στην θέση του -μέχρι νεοτέρας- θα καθίσει ο Νίκι Χάγιεν, μέχρι πρότινος τεχνικός της Κλαμπ NXT (ομάδα της 2ης κατηγορίας του βελγικού πρωταθλήματος).

Όλα αυτά, ενώ οι Βέλγοι θα κληθούν να φέρουν σε πέρας ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα μέσα στον Απρίλιο, με επτά αναμετρήσεις σε 27 μέρες. Σε αυτά τα παιχνίδια περιλαμβάνονται οι δύο προημιτελικοί με τον ΠΑΟΚ για το Κόνφερενς Λιγκ, όπως επίσης και τα σπουδαία ντέρμπι για τα Play-Off του πρωταθλήματος με Σερκλ Μπριζ, Άντερλεχτ, Αντβέρπ, Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ και δύο παιχνίδια με τη Γκενκ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Kλαμπ Μπριζ:

  • Σερκλ Μπριζ-Κλαμπ Μπριζ (1/4)
  • Κλαμπ Μπριζ-Άντερλεχτ (7/4)
  • Κλαμπ Μπριζ-ΠΑΟΚ (11/4)
  • Κλαμπ Μπριζ-Αντβέρπ (14/4)
  • ΠΑΟΚ-Κλαμπ Μπριζ (18/4)
  • Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ- Κλαμπ Μπριζ (21/4)
  • Κλαμπ Μπριζ-Γκενκ (24/4)
  • Γκενκ-Κλαμπ Μπριζ (28/4)
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βραβείο για τον Μπράντον Τόμας με αρκετούς μήνες καθυστέρηση…

Η ανάρτηση της Super League για τον Ισπανό επιθετικό.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Βραβείο για το καλύτερο γκολ της 16ης αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του ελληνικού πρωταθλήματος παρέλαβε ο Μπράντον Τόμας, με τη Super League να αναρτά σχετική φωτογραφία από τη βράβευση του φορ του ΠΑΟΚ.

Το τέρμα του Ισπανού κόντρα στον ΟΦΗ, που διαμόρφωσε το τελικό 4-0 στην αναμέτρηση της Τούμπας, ψηφίστηκε από φίλους όλων των ομάδων ως το κορυφαίο εκείνης της αγωνιστικής, με την βράβευση βέβαια να έρχεται αρκετό καιρό μετά. Στην εκπνοή του παιχνιδιού, οι «ασπρόμαυροι» έφυγαν στην κόντρα, ο Κίριλ Ντεσπόντοφ έκανε την ασίστ στον Τόμας, που με υπέροχη προσποίηση «άδειασε» άμυνα και Μπάουμαν και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ