Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Να ακούσω στην Τούμπα τον ύμνο του Τσάμπιονς Λιγκ"

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ στην πρώτη προετοιμασία μετά την επιστροφή του στην Τούμπα, για την προετοιμασία, το σεντονί και φυσικά και τους μεγάλους στόχους της σεζόν.

Ηλίας Καπράλος

"Να ακούσω στην Τούμπα τον ύμνο του Τσάμπιονς Λιγκ"

Η προετοιμασία τελειώνει στον ΠΑΟΚ με τα δύο τελευταία φιλικά και πλέον όλοι περιμένουν την Βασιλεία για τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μίλησε στο PAOK TV και στον επίσημο λογαριασμό του Facebook της ΠΑΕ για όλες αυτές τις μέρες στην Ολλανδία, αλλά και για τους στόχους της νέας σεζόν με το Δικέφαλο στο στήθος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντελίνο Βιεϊρίνια:

Για τη δουλειά στην Ολλανδία αυτές τις μέρες:

“Έχουμε κάνει αρκετή δουλειά. Το τελευταίο στάδιο ήταν ίσως πιο σημαντικό γιατί παίξαμε συνεχόμενα παιχνίδια. Έπρεπε οι παίκτες να πάρουμε τα παιχνίδια που θέλαμε γιατί σε 10 μέρες έχουμε επίσημο αγώνα. Ήταν επίσης σημαντικό και για τα νέα παιδιά που ήταν μαζί μας. Εμείς δουλέψαμε με τον προπονητή και πέρσι και έπρεπε να μπουν και αυτοί στο κλίμα της ομάδας”.

Πώς είναι να τελειώνεις μία προετοιμασία:

“Είναι το κυριότερο σε όλη τη σεζόν αυτό το κομμάτι. Είναι το σημαντικό σε φυσική κατάσταση, αλλά και στην γνωριμία με τον προπονητή. Ο προπονητής έχει την ησυχία του να δουλέψει αυτό που θέλει να κάνει όλη τη σεζόν. Τώρα όμως ξεκινούν τα δύσκολα για όλους που είναι οι αγώνες. Έχουμε ακόμα δύο φιλικά που πρέπει να είμαστε σοβαροί και να ετοιμαστούμε για τα παιχνίδια με τη Βασιλεία”.

Πώς περιμένεις να σε υποδεχτεί η κόρη σου:

“Με περιμένει πώς και πώς. Μιλάμε κάθε μέρα και μάλιστα μου είπε να πω στο αφεντικό να με αφήσει να γυρίσω νωρίτερα (γέλια). Μου λείπει πολύ και την αγαπάω και αυτό είναι πολύ δύσκολο για εμάς την περίοδο της προετοιμασίας”

Τι περιμένεις και τι στοχεύεις τα επόμενα χρόνια:

“Κάθε χρόνο σκέφτομαι τι μπορώ να κάνω μέσα στον χρόνο. Πέρσι είδατε όλοι πώς το χάσαμε το πρωτάθλημα. Φέτος αυτό που σκέφτομαι είναι και το πρωτάθλημα και το κύπελλο ξανά, αλλά η αλήθεια είναι ότι θέλω να μπω στο γήπεδο και να ακούσω στην Τούμπα τον ύμνο του Τσάμπιονς Λιγκ”.

Μπορεί να επηρεάσει την ομάδα η περσινή κατάληξη:

“Δεν μπορείς να το βγάλεις από το μυαλό σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα το κρατήσουμε. Πρέπει να κρατήσουμε τα καλά στοιχεία. Να μπούμε μέσα στο γήπεδο και να δείξουμε σε όλους αυτό που κάναμε και στον τελικό κυπέλλου. Να αποδείξουμε στους πάντες ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα και να σηκώσουμε το τρόπαιο στο τέλος της χρονιάς”.

Για τους αγώνες με την Βασιλεία:

“Δεν υπάρχει φόβος, αλλά πρέπει να υπάρχει σεβασμός προς όλες τις ομάδες. Εάν δεν έχουμε σεβασμό θα έχουμε δυσκολίες. Η Βασιλεία είναι μία ομάδα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και εμείς ξέρουμε ποιοι είμαστε. Έχουμε την ομάδα, τον περσινό κορμό και μπορούμε να δείξουμε μέσα στο γήπεδο ότι αξίζουμε μία θέση σε αυτή τη διοργάνωση”.

Με την εμπειρία που έχει στο Τσάμπιονς Λιγκ τι έχει να πει για αυτά τα παιχνίδια:

“Δεν είναι ένα παιχνίδι που μπορείς να παίξεις κάθε μέρα, κάθε χρόνο ή κάθε μήνα. Άλλοι δεν έχουν παίξει ποτέ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέπει να μπεις στον αγώνα και να πεις πρέπει να κερδίσω τον αγώνα για να παίξω στους ομίλους. Δεν χρειάζεται φόβος όπως είπα και πριν. Πρέπει όταν τελειώσεις το παιχνίδι να ξέρεις ότι τα έχεις δώσει όλα και να το έχεις διασκεδάσει”.

Πόσο δύσκολο ήταν να βλέπεις τους συμπαίκτες του στην Εθνική σε αυτό το Μουντιάλ:

“Δεν ήταν δύσκολο για μένα. Άλλωστε μετά το EURO δεν πήγα ξανά στην Εθνική. Φυσικά ήταν η χώρα και οι φίλοι και ήθελαν να πετύχουν. Δεν τα κατάφεραν, αλλά δεν ξέρω τι έφταιγε για αυτό. Με την Ουρουγουάη παίξαμε πολύ καλά, αλλά χάσαμε. Το 2016 όλοι έλεγαν ότι δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά το κατακτήσαμε. Είδατε τι είπε ο Γκριεζμάν, τον ενδιαφέρει να κερδίζει και όχι να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο”.

Γαλλία ή Κροατία:

“Δεύτερο συνεχόμενο τελικό για τη Γαλλία. Είναι το φαβορί, αλλά και το 2016 ήταν πάλι το φαβορί. Έχω πολλούς φίλους στην Κροατία που παίξαμε μαζί όπως ο Μάντζουκιτς και ο Πέρισιτς και θα ήθελα να το πάρουν, αλλά όπως είπα το φαβορί του αγώνα είναι η Γαλλία”.

Ο Πέλκας είπε ότι είναι σημαντικό να έχεις για συμπαίκτη τον Βιεϊρίνια, εσύ πώς νιώθεις:

“Νιώθω όπως νιώθει ο καθένας. Είμαστε μία οικογένεια, δεν είμαστε ο Βιεϊρίνια, ο Πέλκας, ο Μαλεζάς ή Πρίγιοβιτς. Ο καθένας θα βοηθήσει με το ποδόσφαιρο που παίζει την ομάδα. Ο Πέλκας είναι ένας σημαντικός παίκτης και μακάρι να μείνει στον ΠΑΟΚ πολλά χρόνια. Είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο και όλοι μας είμαστε καλά μεταξύ μας. Είδατε ότι δεν άλλαξε η περσινή ομάδα και αυτό σημαίνει ότι όλοι είναι καλά και θέλουν να παραμείνουν στον ΠΑΟΚ.”

Δείτε το βίντεο από την συνέντευξη του Αντελίνο Βιεϊρίνια:

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FPAOKFOOTBALL%2Fvideos%2F10156411256079687%2F&show_text=0&width=560″ width=”560″ height=”315″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true”></iframe>

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κόκκαλης: «Μακάρι τελικός ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στο ΕCL» (vid)

Ο Πέτρος Κόκκαλης εξέφρασε την ευχή του τηλεοπτικά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο γιος του Σωκράτη Κόκκαλη, Πέτρος, ο οποίος εξελέγη ευρωβουλευτής με το ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ./Προοδευτική συμμαχία και πλέον είναι επικεφαλής του κόμματος «Κόσμος» με τηλεοπτική του συνέντευξη στο «Action 24» εξέφρασε την ευχή του ο φετινός τελικός του Εuropa Conference League, ο οποίος διεξάγεται στην «Αγιά Σοφιά» να έχει φιναλίστ τον αγαπημένο του Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Και οι Νιγηριανοί… περιμένουν τον Εκόνγκ!

Μετά τις πρόσφατες τοποθετήσεις του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για το πως έχει η κατάσταση, όσον αφορά την αποζημίωση του ΠΑΟΚ, μετά το σοβαρό τραυματισμό του Γουΐλιαμ Τροστ-Εκόνγκ στο πρόσφατο Κύπελλο Εθνων Αφρικής με την εθνική ομάδα της Νιγηρίας, ενημερωθήκατε μέσα από το PAOK24.

Οι πρόσφατες δηλώσεις του, έκαναν τους συμπατριώτες του, να τον… περιμένουν να επιστρέψει στις αρχές Ιουνίου και στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Στη Νιγηρία υπάρχει δημοσίευμα που χρησιμοποιεί τις πρόσφατες δηλώσεις του, στις οποίες ανέφερε ότι ο ίδιος πιστεύει πως θα έχει ξεπεράσει το σοβαρό τραυματισμό του ως το τέλος της σεζόν, ενώ την επόμενη, θα είναι στο 100%.

Ο συντάκτης σημειώνει ότι στις 5 Ιουνίου, η Νιγηρία αντιμετωπίζει τη Νότια Αφρική και στις 8 το Μπενίν και υπάρχει ελπίδα ότι ο Εκόνγκ θα είναι ξανά διαθέσιμος τότε, για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι ευχές του μπάσκετ στο Γ. Σαββίδη (pic)

Ιδιαίτερη μέρα για έναν ιδιαίτερο άνθρωπο για όλο το σύλλογο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Γιώργος Σαββίδης έχει την τιμητική του σήμερα, λόγω γενεθλίων, μία ημέρα μετά τον πατέρα του Ιβάν και φυσικά η «ασπρόμαυρη» οικογένεια, είναι διπλά του.

Η ΚΑΕ με μήνυμα της στα social media αναφέρει:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ