Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα νεότερα για Βαρέλα (video)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΟΟΣΤΕΡΜΠΕΕΚ: Μεγάλη ανησυχία προκάλεσε ο τραυματισμός του Φερνάντο Βαρέλα στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Αγάπη Γαβριηλίδου

Τα νεότερα για Βαρέλα (video)

Ο στόπερ του ΠΑΟΚ δέχθηκε ένα δυνατό χτύπημα από τον Τόμασεν και λίγο μετά έγινε αλλαγή από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Μάρκο Μιχόγεβιτς να παίρνει τη θέση του.

Ο Βαρέλα, αποχώρησε υποβασταζόμενος από το γήπεδο και δυσκολευόταν να πατήσει το δεξί του πόδι, με τις πρώτες πληροφορίες από πλευράς ΠΑΟΚ, να κάνουν λόγο για χτύπημα στην έξω πλευρά του τετρακεφαλου.

Ο άσος του ΠΑΟΚ, αναμένεται να εξεταστεί αργότερα, προκειμένου να φανεί τι ακριβώς έχει.

Το ευχάριστο για τον Βαρέλα, είναι ότι ακόμη κι αν γίνει αιμάτωμα, δύσκολα μπορεί να είναι κάτι πολύ σοβαρό που θα πάρει πάνω από 2-3 μέρες…

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δύο ομάδες, ένα μεγάλο “ραντεβού” (vid)

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Είναι μία μεγάλη μέρα, που θα κρίνει ένα σημαντικό εισιτήριο. ΠΑΟΚ και Κλαμπ Μπριζ θα διασταυρώσουν τα "ξίφη" τους στην κατάμεστη, Τούμπα, με φόντο το πολυπόθητο εισιτήριο.

Κι οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση μέσα από τα social media τους, βάζοντας τον κόσμο τους στο κλίμα του μεγάλου αγώνα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κλαμπ Μπριζ: Ο Χάγιεν και ο “ρυθμιστής”

Τι ετοιμάζει ο τεχνικός των Βέλγων

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Κλαμπ Μπριζ κινείται σε ρυθμούς ΠΑΟΚ σήμερα και η προσοχή των Βέλγων, είναι στραμμένη στο μεγάλο ματς της Τούμπας.

Ο Νίκι Χάγιεν και οι ποδοσφαιριστές του βρίσκονται από χθες στη Θεσσαλονίκη, με τον τεχνικό της Μπριζ να συμπεριλαμβάνει κανονικά στην αποστολή τους Οντόι και Σπίλερς, ενώ εκτός είναι οι Μινιολέ, Όλσεν και -φυσικά- οι τιμωρημένοι.

Κεντρικό πρόσωπο όλες τις τελευταίες ημέρες είναι ο Σπίλερς, που χθες προπονήθηκε με προστατευτική μάσκα καθώς τον ταλαιπωρεί ακόμη το χτύπημα στο κεφάλι από τη σύγκρουση με τον Αλί Σαμάτα στο πρώτο ματς, με τον νεαρό άσο να είναι "ρυθμιστής" με φόντο την αποψινή ενδεκάδα.

Σύμφωνα με όσα μεταφέρουν οι Βέλγοι, απόψε -εκτός απροόπτου- θα είναι ο Γιάκερς και στην άμυνα θα ξεκινήσουν οι Μέγιερ, Σάμπε, Σπίλερς και Ορντονιέζ, ενώ σε περίπτωση που δεν μπορέσει να παίξει ο προτελευταίος, θα πάρει τη θέση του ο Μπογιάτα.

Από εκεί και πέρα, ο Ονιεντίκα θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα, όπως και ο Φέτλεσεν και Βανάκεν, ενώ μεσοεπιθετικά θα είναι οι Νούσα, Σκόρας και Γιουτγκλά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ταξιδεύοντας για τον ΠΑΟΚ! (vid)

Από την Κρήτη, στη Θεσσαλονίκη με μία… στάση στον City 106.1

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ έχει ένα μεγάλο "ραντεβού" απόψε με την ιστορία και η Τούμπα φοράει τα καλά της, με φόντο ένα σπουδαίο βράδυ.

Φυσικά, άπαντες κινούνται σήμερα σε ρυθμούς Ευρώπης και το πρωί, μέσα από τον αέρα του City 106.1, πήραμε μία... "γεύση" από όσα θα ακολουθήσουν απόψε το βράδυ.

Στην πρωινή εκπομπή του Κωστή Τσατσαρού στήθηκε μία μικρή... Τούμπα, από ΠΑΟΚτσήδες που ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη από την Κρήτη και το επόμενο "ραντεβού" δόθηκε στο γήπεδο:

[video width="640" height="368" mp4="https://www.paok24.com/wp-content/uploads/2024/04/436916998_7846686915362567_2454728102762926455_n.mp4"][/video]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ