Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στοίχημα: Με τα γκολ στην Κοπεγχάγη

Τα προκριματικά του Euro 2020 πρωταγωνιστούν για μία ακόμη ημέρα στο κουπόνι στοιχήματος, αφού διεξάγονται αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, όπου κρατούν το ενδιαφέρον σε υψηλά επίπεδα.

Αγάπη Γαβριηλίδου

Στοίχημα: Με τα γκολ στην Κοπεγχάγη

Από το σημερινό πρόγραμμα προκύπτουν αξιόλογες προτάσεις και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δύο επιλογές από τη συγκεκριμένη διοργάνωση, ενώ μία ακόμη πρόταση προκύπτει από τα πλέι οφ του πρωταθλήματος μπάσκετ στην Ισπανία. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό σχετικά με τις στοιχηματικές ιστοσελίδες, όπως για παράδειγμα η Netbet, οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Παιχνίδι υψηλού ρυθμού στο «Τέλια Πάρκεν»

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με το παιχνίδι ανάμεσα στη Δανία και τη Γεωργία, για τον 4ο όμιλο των προκριματικών του Euro 2020. Οι Δανοί πλήρωσαν την αναποτελεσματικότητά τους στο ματς της Παρασκευής με την Ιρλανδία, παραχώρησαν ισοπαλία 1-1 στην Κοπεγχάγη κι έμειναν για δεύτερο σερί αγώνα χωρίς νίκη, μετά το εντυπωσιακό 3-3 με την Ελβετία εκτός έδρας, σε παιχνίδι που βρέθηκαν να χάνουν 3-0 μέχρι το 84’ της συνάντησης. Η Γεωργία, από την άλλη, έπειτα από δύο διαδοχικές ήττες που υπέστη από τις Ελβετία (0-2) και Ιρλανδία (1-0), πανηγύρισε την πρώτη της νίκη, επικρατώντας εύκολα με 3-0 του κομπάρσου του ομίλου, Γιβραλτάρ, με 3-0 στην Τιφλίδα.

Η Δανία θα αναζητήσει την πρώτη της νίκη στον όμιλο, υποδέχεται μια καταφανώς κατώτερη αντίπαλο και περιμένουμε να μπει δυνατά στο παιχνίδι, αφού δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες. Δύσκολα θα μπορέσει να ακολουθήσει το ρυθμό της η Γεωργία, ένα γρήγορο γκολ θα απελευθερώσει το σύνολο του Χαριέντε, γι’ αυτό και καταλήξαμε στο καλοπληρωμένο Over 2.5 σε απόδοση 1.90.

Τσεχία με… combo

Συνεχίζουμε με το παιχνίδι ανάμεσα στην Τσεχία και το Μαυροβούνιο, για τον 1ο όμιλο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Οι Τσέχοι εκμεταλλεύτηκαν την Παρασκευή την έδρα τους, κέρδισαν 2-1 τη Βουλγαρία, πετυχαίνοντας την πρώτη τους νίκη στον όμιλο, μετά τη βαριά ήττα στην πρεμιέρα από την Αγγλία (5-0 εκτός). Θα προσπαθήσουν μέσα σε διάστημα λίγων ημερών να αξιοποιήσουν ιδανικά ξανά την έδρα τους και δικαιολογημένα προσφέρονται ως φαβορί για να το πράξουν κόντρα στο Μαυροβούνιο. Από τη δική τους πλευρά, οι Μαυροβούνιοι συμπλήρωσαν τρία ματς χωρίς νίκη στα προκριματικά (0-2-1).

Η Τσεχία απέκτησε καλή ψυχολογία με τη νίκη που πέτυχε στο προηγούμενο παιχνίδι, θέλει να ζευγαρώσει τις νίκες της στον όμιλο και γνωρίζει ότι σε περίπτωση νικηφόρου αποτελέσματος θα αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης. Περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα να κάμψει την αντίσταση του Μαυροβουνίου, επιλέγουμε το combo 1 & Under 4.5 σε απόδοση 1.80.

Αντιδρά η Βαλένθια

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και το παιχνίδι των πλέι οφ της ισπανικής λίγκας, Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Μαδριλένοι προηγούνται 2-0 στη σειρά, κέρδισαν και τα δύο παιχνίδια που έδωσαν στην έδρα τους και πλέον χρειάζονται μία νίκη για να πάρουν την πρόκριση. Η Βαλένθια, από την πλευρά της, παίζει σήμερα για την επιβίωσή της, θα δώσει τα πάντα για να αποφύγει το “σκούπισμα” και για να το πετύχει αυτό, θα δώσει μεγάλη έμφαση στην άμυνά της. Οι εμφανίσεις της στη Μαδρίτη την αδικούν, σήμερα στο γήπεδό της μπορεί να παρουσιαστεί ανταγωνιστική απέναντι στη Ρεάλ και θα επιλέξουμε το Βαλένθια +4.5 σε απόδοση 1.90.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τούμπα και Ευρώπη: Τι κάνει φέτος ο ΠΑΟΚ;

Μεγάλες βραδιές, μεγάλα αποτελέσματα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μετά την επική ανατροπή και το 5-1 επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει το ταξίδι του για φέτος στο Europa Conference League και τώρα, μπροστά του υπάρχει η Κλαμπ Μπριζ.

Ο "Δικέφαλος" θα βρει απέναντί του τους Βέλγους, στις 11 και στις 18 του Απρίλη, με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται στην έδρα της Μπριζ και τη ρεβάνς, να ακολουθεί στην Τούμπα.

Τι κάνουν φέτος οι "ασπρόμαυροι", όταν παίζουν μπροστά στον κόσμο τους; Μπορεί στο πρωτάθλημα, στα ντέρμπι, να έχουν απώλειες, ωστόσο, για την ώρα στην Ευρώπη το πρόσημο είναι -αν μη τι άλλο- θετικό, με τον ΠΑΟΚ να έχει να επιδείξει 5 νίκες και 2 ισοπαλίες σε συνολικά 7 αγώνες, από τα προκριματικά μέχρι τώρα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα φέτος στην Τούμπα:

ΠΑΟΚ - Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ 0-0

ΠΑΟΚ - Χάιντουκ Σπλιτ 3-0

ΠΑΟΚ - Χαρτς 4-0

ΠΑΟΚ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-1

ΠΑΟΚ - Αμπερντίν 2-2

ΠΑΟΚ - Ελσίνκι 4-2

ΠΑΟΚ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ 5-1

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπόχα και δυσωδία! (vid)

Φέρτε πίσω τις Κυριακές που έκαναν πάρτι οι… Βαλλιάνοι!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

19 Μαρτίου 2000. Σαν σήμερα, πριν από 24 χρόνια. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην κατάμεστη Τούμπα (25.550 τα "κομμένα" εισιτήρια), στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και γνωρίζει την ήττα με σκορ 2-0!

Καλύτερος ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών; Ο Αθηναίος διαιτητής Κώστας Βαλλιάνος, ο οποίος στο 39ο λεπτό απέβαλλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Γιώργο Γεωργιάδη για υποτιθέμενο χτύπημα εκτός φάσης στον... οσκαρικό εκείνα τα χρόνια Ανδρέα Νινιάδη, φάση που δεν είδε ούτε ο ίδιος, ούτε οι φίλοι του ΠΑΟΚ στο γήπεδο, ούτε όλοι παρακολουθούσαν το ντέρμπι από την τηλεόραση, παρά μόνο ο βοηθός του!

Αντίθετα, αυτό που είδαν όλοι ήταν πως ο Γιώργος Ανατολάκης έπρεπε νωρίτερα να αντικρίσει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Ζήση Βρύζα, όμως στα χρόνια της "Παράγκας", ήταν πιο πιθανό να διακοπεί ένα παιχνίδι του Ολυμπιακού από εισβολή... εξωγήινων παρά να αποβληθεί κάποιος ποδοσφαιριστής των "ερυθρόλευκων".

Με τον ΠΑΟΚ να αγωνίζεται με δέκα ποδοσφαιριστές, ο Ολυμπιακός πέτυχε στο δεύτερο μέρος δύο γκολ με τον Λάμπρο Χούτο (49΄, 57΄) και πήρε ένα ακόμα... περήφανο διπλό, στον δρόμο για ένα ακόμα... περήφανο πρωτάθλημα!

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Σαμοτούλσκι, Μπορμπόκης, Χασιώτης, Κατσαμπής (63' Καφές), Τετράτζε, Βενετίδης (68' Καραδήμος), Νάγκμπε (55' Αμπονσά), Κωνσταντινίδης, Γεωργιάδης, Ναλιτζής, Βρύζας.

Ολυμπιακός: Ελευθερόπουλος, Μαυρογενίδης, Αμανατίδης (77' Τζιωρτζόπουλος), Ανατολάκης, Κωστούλας, Πασσαλής, Πουρσανίδης, Ζάχοβιτς, Τζόρτζεβιτς, Νινιάδης (77' Γιαννακόπουλος), Χούτος (88' Αλεξανδρής).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Περήφανοι για εσένα»

Η υπόσχεση του Κίριλ Ντεσπόντοφ και τα “μπράβο” από ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Μπάμπα Ράχμαν!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Καλύτερος ποδοσφαιριστής της Βουλγαρίας για τρίτη διαδοχική χρονιά και τέταρτη συνολικά, αναδείχθηκε χθες ο Κίριλ Ντεσπόντοφ.

"Αυτό το βραβείο είναι ένα κίνητρο για μένα να είμαι καλύτερος από χθες και να κερδίζω τον εαυτό μου κάθε μέρα. Σας ευχαριστώ για την αναγνώριση, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Σημαίνει πολλά!" έγραψε ο Βούλγαρος επιθετικός στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να σχολιάζει από την πλευρά της: "Είμαστε περήφανοι για σένα".

Σχόλιο όμως στην ίδια ανάρτηση έκανε και ο Μπάμπα Ράχμαν, με τον Γκανέζο μπακ να γράφει:  "Συγχαρητήρια φίλε μου. Σου αξίζει".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ