Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλοι παίρνουν μηνύματα από τους ΠΑΟΚτσήδες

Τα εισιτήρια διαρκείας και το μήνυμα που στέλνουν σε όλο τον κόσμο

Editorial

Όλοι παίρνουν μηνύματα από τους ΠΑΟΚτσήδες

Η σχέση που έχει η ομάδα του ΠΑΟΚ με τον κόσμο της είναι ξεχωριστή. Το ξέρουν όλοι όσοι το έχουν ζήσει και το περιγράφουν όλοι οι υπόλοιποι. Υπάρχει δέσιμο, υπάρχει εξάρτηση, υπάρχει μία κατάσταση που η μία πλευρά δεν μπορεί να ζήσει χωρίς την άλλη.

Ακόμη και αυτή η ποδοσφαιρική ομάδα που από πέρυσι δημιουργείται, φαίνεται ότι δεν μπορεί χωρίς τον κόσμο. Δείτε τα ματς (τα περισσότερα) που έπαιξε με τους ΠΑΟΚτσήδες να δίνουν το παρών και σκεφτείτε όλα τα παιχνίδια που η ομάδα δεν μπορούσε να έχει φιλάθλους στο πλευρό της…

Ενόψει της νέας σεζόν, έχει δημιουργηθεί ένα σοβαρό θέμα με την τιμωρία των εφτά αγωνιστικών. Με βάση και όλα τα παραπάνω καταλαβαίνουμε ότι η ομάδα του ΠΑΟΚ πρέπει να αλλάξει χαρακτήρα για να ανταπεξέλθει σε αυτή τη δυσκολία.

Η ομάδα λοιπόν πρέπει να πάρει τα μέτρα της, γιατί ο κόσμος ήδη κάνει τις δικές του κινήσεις. Αυτό που συμβαίνει φέτος με τα εισιτήρια διαρκείας δεν έχει πραγματικά προηγούμενο! Δεν έχει συμπληρωθεί μία εβδομάδα και ο ΠΑΟΚ έχει ήδη διαθέσει 2730 εισιτήρια. Σήμερα μόνο έφυγαν 700 εισιτήρια. Πάω στοίχημα ότι αύριο Παρασκευή που έχει και φιλικό, ο ΠΑΟΚ θα φθάσει κοντά στον αριθμό που έχουν δώσει οι άλλοι σε ένα μήνα!

Η αντίδραση του κόσμου είναι σπουδαία, όπως σπουδαία είναι και η φετινή κίνηση του Γιώργου Σαββίδη να δώσει και πάλι 1000 διαρκείας σε ΠΑΟΚτσήδες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα ανεργίας.

Αν ο Ιβάν Σαββίδης προβληματίστηκε με το πώς τελείωσε η περσινή σεζόν, αυτά τα καθημερινά μηνύματα που παίρνει από τη Θεσσαλονίκη, είναι σίγουρο ότι θα τον βοηθήσουν να ξεχάσει τα θέματα που προσπάθησαν να του δημιουργήσουν και να επανακάμψει δριμύτερος.

Γίνεται η αρχή και… επειδή όλοι παίρνουν αυτό που αξίζουν τελικά, σε λίγες εβδομάδες που θα αρχίσουν και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια θα αρχίσουμε να κάνουμε και καλύτερες συγκρίσεις με τους άλλους… Λίγη υπομονή…

* Μια και αναφερθήκαμε σε θετικά-σπουδαία γεγονότα, η εκδήλωση της ΠΑΕ για την παρουσίαση της νέας φανέλας ήταν εντυπωσιακή, ενώ και οι φανέλες (ειδικά η ριγέ) άρεσαν πάρα πολύ.

Από εκεί και πέρα και η συνεργασία με τη Stoiximan αποτελεί επιτυχία. Ήταν κίνηση-κλειδί!

* Για το κλείσιμο κράτησα την πιο μεγάλη από τις μεγάλες αποψινές στιγμές του Αντώνη Κόνιαρη. Ο πλέι μέικερ του ΠΑΟΚ έκανε και πάλι «θαύματα» μαζί με τον Χαραλαμπόπουλου και οδήγησαν την εθνική ομάδα του Παπαθεοδώρου στα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ. Δείτε εδώ πώς ο Κόνιαρης με δύο φοβερές ενέργειες πήρε ουσιαστικά το ματς στο τέλος.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Δεν είναι ώρα για λόγια και αναλύσεις…»

Το μήνυμα του ΠΑΟΚ ενόψει συνέχειας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Είναι ώρα για έργα, είναι ώρα για αντίδραση.

Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουν από πλευράς ΠΑΟΚ ενόψει της συνέχειας των playoffs της Stoiximan Super League.

Οι «ασπρόμαυροι» μετά την γκέλα στη Λαμία καλούνται να δώσουν απαντήσεις αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Το μήνυμα που στέλνει ο ΠΑΟΚ μέσω του σημερινού training report:

«Δεν είναι ώρα για λόγια κι αναλύσεις. Είναι ώρα για έργα. Ώρα για αντίδραση στον αγωνιστικό χώρο κι άπαντες στο αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου το γνωρίζουν.

Η ισοπαλία στη Λαμία έχεις φέρει την ομάδα σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, αλλά όλοι είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι το φινάλε».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δέσμευση Μητσοτάκη: «Θα τιμωρηθούν φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί»

«Είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι ότι θα τελειώσουμε το καρκίνωμα της οπαδικής βίας» δήλωσε ο πρωθυπουργός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Συνέντευξη στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ παραχώρησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, που μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την οπαδική βία και την υπόθεση που βρίσκεται σε εξέλιξη με την σύλληψη δεκάδων οπαδών του Ολυμπιακού για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη έξω από το κλειστό του Ρέντη.

Ο Κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι έχει εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και θα τιμωρηθούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί όπου και αν βρίσκονται αυτοί.

Παράλληλα, σημείωσε ότι είναι συγκρατημένα αισιόδοξος ότι η κυβέρνηση θα βάλει τέλος στο «καρκίνωμα της οπαδικής βίας και στα παρακλάδια της».

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός δήλωσε:

«Δυσκολεύομαι να σχολιάσω μια ανοιχτή έρευνα που δρομολογείται ακόμα και σε δικαστικό επίπεδο.

Έχουμε κάνει πολλά πράγματα. Εννοούμε αυτά που λέμε. Κάποιες φορές υπάρχουν σταγόνες που ξεχειλίζουν το ποτήρι. Δεν μπορούμε να ανεχόμαστε τέτοια φαινόμενα.

Διεξήχθη μια εμπεριστατωμένη έρευνα με απόλυτη εχεμύθεια, πράγμα ασυνήθιστο για τα ελληνικά δεδομένα.

Έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη ότι θα τιμωρηθούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί όπου και αν βρίσκονται αυτοί, δεν είναι δουλειά μου αυτό.

Δείξαμε ότι διαθέτουμε την πολιτική βούληση και με το παραπάνω. Θυμάστε την κριτική που δεχτήκαμε για τα κλειστά γήπεδα.

Η κατάσταση στα ελληνικά γήπεδα δεν έχει καμία σχέση με πέρσι και πρόπερσι.

Όμως, το αυγό του φιδιού καραδοκεί, αλλά με αποφασιστικότητα θα τιμωρήσουμε όποιον πρέπει.

Είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι ότι θα τελειώσουμε το καρκίνωμα της οπαδικής βίας και τα παρακλάδια της».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην αφετηρία για Τούμπα με ένα πρόβλημα

Ξεκίνησε την προετοιμασία της και η ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Όπως και ο ΠΑΟΚ, έτσι και η ΑΕΚ έπιασε δουλειά για τη μάχη των Δικεφάλων το βράδυ της Κυριακής στις 19:30 στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα χωρίστηκαν σε δύο κατηγορίες, καθώς όσοι έπαιξαν με το τριφύλλι έκαναν αποφόρτιση και οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Μοναδικός απών ο Αρόλντ Μουκουντί που συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα, ο οποίος είναι το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Αργεντινός κόουτς της Ένωσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ