Connect with us

ΑΣ

Στο Πανευρωπαϊκό Νέων ο Νανιτζανιάν!

Το μεγάλο ραντεβού της AIBA και της EUBC θα φιλοξενηθεί στην Αττάλεια της Τουρκίας το διάστημα 20 με 29 Οκτωβρίου – Τι λέει ο Έλληνας αθλητής για τη συμμετοχή του.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Στο Πανευρωπαϊκό Νέων ο Νανιτζανιάν!

Τη συμμετοχή του σε μία ακόμη σπουδαία διοργάνωση έχει εξασφαλίσει ο Πανελλήνιος Πρωταθλητής Πυγμαχίας Βαγγέλης Νανιτζανιάν. Πρόκειται για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Νέων, το σπουδαιότερο πυγμαχικό γεγονός της AIBA και της EUBC που λαμβάνει χώρα το φετινό χειμώνα.

Η διοργάνωση φιλοξενείται στη γειτονική Τουρκία και συγκεκριμένα στην πόλη Αττάλεια, το διάστημα 20 – 29 Οκτωβρίου!

Ο Έλληνας Πρωταθλητής βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και θα αγωνιστεί στην κατηγορία των βαρέων βαρών (+91kg), προσπαθώντας να φέρει ψηλά τα ελληνικά χρώματα, αφού θα είναι και ο μοναδικός εκπρόσωπος της χώρας μας στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Ο αθλητής του Γιώργου Ελευθεριάδη, ο οποίος θα βρίσκεται στην ελληνική γωνία, προέρχεται από μία σειρά πολύ θετικών εμφανίσεων και αποτελεσμάτων σε Ελλάδα και εξωτερικό και δείχνει ικανός να πετύχει την υπέρβαση στο υψηλότερο επίπεδο!

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα, ενώ τις ημέρες των αγώνων θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση και Live Streaming μέσα από τις επίσημες σελίδες του αθλητή στα Social Media (@VanGunBox).

«Όσο ψηλότερα γίνεται…»

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Βαγγέλης Νανιτζανιάν τονίζει: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρεθώ και πάλι, μετά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πέρυσι, σε μία τόσο σπουδαία διοργάνωση. Η ατμόσφαιρα σε αγώνες αυτού του επιπέδου είναι φοβερή! Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να μπορέσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να φθάσω όσο ψηλότερα γίνεται.

Έρχομαι από μία πολύ δυνατή προετοιμασία, έχουμε δουλέψει πάρα πολύ πάνω στην τεχνική μου και σε σημεία που χρειαζόμουν βελτίωση τον τελευταίο χρόνο, με τον προπονητή μου τον Γιώργο Ελευθεριάδη και νομίζω πως θα φανούν τα αποτελέσματα των κόπων μας και της προσπάθειάς μας.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους χορηγούς μου, FORCE1, Μέλι Χαλκιδικής ΓΕΩΡΓΑΚΑ, PAOK24, Top FITNESS Γυμναστήρια και JANNIS TOMTSIS Photography, αλλά και στην Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας.»

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Χατζέλλη: «Ήταν μια νίκη χαρακτήρα»

Η προπονήτρια του ΠΑΟΚ για τη σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το πλέον αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της στην πρώτη οχτάδα της βαθμολογίας έκανε η γυναικεία ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ την Τετάρτη στο Ποσειδώνιο.

Η προπονήτρια του ΠΑΟΚ, Χρύσα Χατζέλλη, σχολίασε:

«Ήμασταν έτοιμες γι' αυτό το παιχνίδι εδώ και καιρό. Ξέραμε ότι αυτό το παιχνίδι θα μας κρατήσει μέσα στην πρώτη οκτάδα, οπότε ήμασταν συγκεντρωμένες 100%. Ξεκινήσαμε μπροστά από την αρχή, μας ισοφάρισαν σε κάποιο σημείο, αλλά σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι είχαμε το προβάδισμα. Κρατάω τους τρεις βαθμούς που μας βάζουν στην πρώτη οκτάδα, έχοντας ακόμα δύο παιχνίδια. Θα πάμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και θέση. Ήταν μία νίκη-χαρακτήρα. Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει πάντα να είναι εκεί που είναι, ούτε θέλω να σκεφτώ ότι θα βρισκόμασταν κάπου αλλού, οπότε σίγουρα δείξαμε χαρακτήρα».

Η παίκτρια του ΠΑΟΚ, Μαρία Ντάσιου, είπε:

«Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, κόντρα σ' έναν αντίπαλο ο οποίος ήταν δυνατός και ανταγωνιστικός, και συγχαρητήρια γι' αυτό. Καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας, υπάρχουν ακόμα δύο παιχνίδια για το τέλος της κανονικής διάρκειας, ένα εκ των οποίων είναι πολύ σημαντικό, αυτό κόντρα στο Περιστέρι, θέλοντας να κλείσουμε με τη καλύτερη δυνατή πορεία. Ξέρουμε ότι όταν έχουμε παιχνίδι μέσα στο σπίτι μας θέλουμε να δίνουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Οι ημερομηνίες για τον τίτλο

Πότε θα γίνουν ημιτελικοί και τελικοί στην Α1 χάντμπολ γυναικών

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το σαββατοκύριακο ολοκληρώνεται η κανονική διάρκεια στην Α1 χάντμπολ γυναικών με τον ΠΑΟΚ να είναι σίγουρα στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Αυτό σημαίνει ότι ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά των playoffs με πλεονέκτημα έδρας την ομάδα που θα τερματίσει στην 3η θέση (κατά πάσα πιθανότητα τον ΑΕΣΧ Πυλαίας) σε μια σειρά η πρόκριση θα κριθεί στις δύο νίκες.

Γνωστές έγιναν οι ημερομηνίες που θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί και οι τελικοί των playoffs του φετινού πρωταθλήματος.

Β’ Φάση (Ημιτελικά)

1η αγωνιστική: Τετάρτη 24/4
2η αγωνιστική: ΣΚ 27-28/4
3η αγωνιστική: Τετάρτη 8/5 (εάν χρειαστεί)

Γ’ Φάση (Τελικοί)

1η αγωνιστική: ΣΚ 11-12/5
2η αγωνιστική: Τετάρτη 15/5
3η αγωνιστική: ΣΚ 18-19/5
4η αγωνιστική: Τετάρτη 22/5 (εάν χρειαστεί)
5η αγωνιστική: ΣΚ 25-26/5 (εάν χρειαστεί)

Σε περίπτωση που στη Β’ Φάση και στα 2 ζευγάρια η σειρά ολοκληρωθεί 2-0, το πρόγραμμα των τελικών θα διαμορφωθεί ως ακολούθως:

Γ’ Φάση (Τελικοί)

1η αγωνιστική: Τετάρτη 8/5
2η αγωνιστική: ΣΚ 11-12/5
3η αγωνιστική: ΣΚ 18-19/5
4η αγωνιστική: Τετάρτη 22/5 (εάν χρειαστεί)
5η αγωνιστική: ΣΚ 25-26/5 (εάν χρειαστεί)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα playoffs

Ξεκινάνε το Σάββατο οι μονομαχίες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Την 6η θέση πήρε ο ΠΑΟΚ στο G1 της Β' φάσης της Α1 πόλο ανδρών μετά και την ήττα από τον Παναθηναϊκό την τελευταία αγωνιστική.

Έτσι, ο Δικέφαλος θα βρει στο δρόμο του τον Απόλλωνα Σμύρνης σε μια σειρά που η πρόκριση στην επόμενη φάση των playoffs θα κριθεί στις δύο νίκες.

Η ομάδα του Απόλλωνα έχει το πλεονέκτημα έδρας καθώς τερμάτισε στην 3η θέση.

Έτσι, ο πρώτος αγώνας θα γίνει το Σάββατο 20/4 στις 19:00, ενώ ο δεύτερος αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24/4 και ώρα 20:00 στο Ποσειδώνιο.

Εάν χρειαστεί τρίτο ματς αυτό θα γίνει και πάλι στην Αθήνα στις 27/4.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ