PAOK24Ποδόσφαιρο

Σαββίδης Vs Αμπράμοβιτς

Η παράλληλη πορεία τους #PAOK #PAOK24

PAOK24
Επιμελεια αρθρου
Σαββίδης Vs Αμπράμοβιτς
Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς και ο Ιβάν Σαββίδης από την ίδια αφετηρία και με ανάλογο modus operandi κατάφεραν να φέρουν τις πιο γόνιμες μέρες στην ιστορία Τσέλσι και ΠΑΟΚ.
Δρούσαν πάντα ξεχωριστά. Την ώρα που ο Ιβάν Σαββίδης έπαιρνε το πρωινό του στο Ροστόφ, περίπου 8.000 χιλιόμετρα ανατολικότερα, ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς ετοιμαζόταν για βραδινό. Παρότι ανήκουν γεωγραφικά στην ίδια χώρα, η επαρχία της Τσουκότκα κοντά στα σύνορα με την Αλάσκα βρίσκεται 9 ώρες μπροστά από το Ροστόφ, που εδρεύει στο νοτιοδυτικότερο σημείο της Ρωσίας, μία ανάσα από τα ουκρανικά σύνορα!

 

Κατά έναν περίεργο τρόπο όμως, οι δύο αυτοδημιούργητοι επιχειρηματίες πάντα δρούσαν παράλληλα, παρότι ο Ιβάν Σαββίδης είναι κατά 7 χρόνια πρεσβύτερος. Τώρα, ήρθε η ώρα να κοντραριστούν για πρώτη φορά σε μία ποδοσφαιρική αρένα. Τα μεγέθη του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, με αυτά του Ρώσου κροίσου και ιδιοκτήτη της Τσέλσι είναι πολύ πιο κοντινά από ότι μπορεί να φανταστεί κανείς.

 

Το καλοκαίρι του 2003, έχοντας ήδη εξαιρετική σχέση με το Κρεμλίνο και τον Βλάντιμιρ Πούτιν (ο αστικός μύθος λέει ότι ήταν ο άνθρωπος που τον πρότεινε στον Μπαρίς Γέλτσιν ως διάδοχό του), ο Κυβερνήτης της Τσουκότκα αποφασίζει να κάνει την κίνηση που τον καθιστά πασίγνωστο σε κάθε γωνιά της γης.

 

Είναι ο πρώτος ολιγάρχης που οραματίζεται τον ποδοσφαιρικό / αθλητικό επεκτατισμό και υιοθετεί την εξωστρέφεια του ρωσικού κεφαλαίου. Αγοράζει την Τσέλσι έναντι 140 εκατομμυρίων λιρών, ποσό απίστευτο για την εποχή και μέσα στο πρώτο καλοκαίρι ρίχνει περίπου άλλα τόσα για μεταγραφές, θέλοντας να την καταστήσει παγκόσμιο brand name!

 

Ωστόσο, ένα καλοκαίρι νωρίτερα (2002), ο Ιβάν Σαββίδης ήταν αυτός που είχε εμπλακεί πρώτος στον κόσμο του ποδοσφαίρου, μέσω της Ροστόφ. Η δική του περιπέτεια εκεί κράτησε τρία χρόνια και αποτέλεσε ένα τεράστιο σχολείο για τον ίδιο.

 

Σε αυτά τα 15 χρόνια στην ηγεσία των Λονδρέζων, ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς έχει επενδύσει πάνω από δύο δισεκατομμύρια λίρες (!) και κατάφερε να την μετατρέψει σε ένα από ισχυρότερα κλαμπ στον πλανήτη, έχοντας πετύχει ταυτόχρονα να διατηρήσει ένα χαμηλό προφίλ.

 

Μέσα σε αυτά τα 15 χρόνια (αφήνουμε έξω τους τίτλους και τις διακρίσεις) κατάφερε να 15πλασιάσει την αξία του κλαμπ, η αξία του οποίου εκτιμάται σύμφωνα με τις τελευταίες αξιολογήσεις του Forbes στα 2,1 δις δολάρια!

 

Παρότι ελάχιστοι έχουν ακούσει την φωνή του σε κάποια δήλωση μπροστά στις κάμερες, ο Ρώσος ιδιοκτήτης ήταν σχεδόν πάντα στα VIP του Στάμφορντ Μπριτζ, δείχνοντας πάθος κι αφοσίωση για ένα άθλημα που αρχικά του ήταν άγνωστο.

 

Αν το καλοσκεφτεί κανείς μοιάζουν πολύ στο modus operandi, τον τρόπο που ασκούν διοίκηση στις ομάδες τους. Παρότι τις περισσότερες φορές αναγκάζονταν να ασκούν διοίκηση από απόσταση, ένεκα επαγγελματικών υποχρεώσεων, επέλεξαν αμφότεροι ένα συγκεντρωτικό μοντέλο, αφού μιλάμε για δύο εκ φύσεως ηγετικές προσωπικότητες. Αμφότεροι έχωσαν τόσα λεφτά για μεταγραφές και εξέλιξη, που οι ομάδες τους δεν είχαν καν φανταστεί ποτέ.

 

Αυτό που υποσχέθηκαν όταν απέκτησαν Τσέλσι και ΠΑΟΚ, το πέτυχαν. Μεγάλωσαν τις ομάδες τους. Τις καθιέρωσαν. Της οδήγησαν στις καλύτερες, πιο ασφαλείς, πιο γόνιμες ημέρες της ιστορίας τους. Μόνο που όπως ακούγεται στην πιάτσα, ο Αμπράμοβιτς ψάχνει τρόπο απεμπλοκής. Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ακόμα στο ξεκίνημα αυτού, που χτίζει στον ΠΑΟΚ…

 

Πολιτικά όντα με άποψη

 

Δεν πρόκειται απλώς για δύο εξέχουσες επιχειρηματικές προσωπικότητες, αλλά για δύο ανθρώπους με ενεργό πολιτικό λόγο, που σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα βρέθηκαν στην ρωσική Δούμα και συνάμα αποτέλεσαν σημαντικούς παράγοντες για την ανάπτυξη των κοινωνιών που έζησαν.

 

Το 1999 ως Ρόμαν Αμπράμοβιτς -κι ενώ έχει ήδη πολύ σημαντικές επαφές στο Κρεμλίνο με τον Μπαρίς Γέλτσιν και τον Βλάντιμιρ Πούτιν- εκλέγεται εκπρόσωπος της επαρχίας της Τσουκότκα στην ρωσική Δούμα, ενώ ένα χρόνο αργότερα εκλέγεται και Κυβερνήτης της ρωσικής επαρχίας, κάνοντας μάλιστα δύο θητείες μέχρι το 2008.

 

Σε αυτό το χρονικό διάστημα υπολογίζεται ότι δαπάνησε κοντά στο 1 δις δολάρια από την προσωπική του παρουσία για την αύξηση του βιοτικού επιπέδου της περιοχής με διάφορα έργο υποδομών και ανάπτυξης. Το κατά κεφαλήν εισόδημα στην περιοχή εξαπλασιάστηκε κατά την διάρκεια της θητείας του, ενώ για όλα αυτά τιμήθηκε με το ύψιστο βραβείο τιμής από την επαρχία που υπηρέτησε, δείχνοντας ένα εξαιρετικά φιλάνθρωπο χαρακτήρα.

 

Η πολιτική καριέρα του Ιβάν Σαββίδη ξεκινά το 1998 με την πενταετή του θητεία ως μέλος της Νομοθετικής Βουλής του Ροστόφ (το οποίο έχει ευεργετηθεί τόσο από το επιχειρηματικό, όσο και φιλανθρωπικό του έργο), ενώ το 2003 εξελέγη Βουλευτής στην ρωσική Δούμα, στην οποία επανεξελέγη το 2007 με το κόμμα Ενωμένη Ρωσία του Βλάντιμιρ Πούτιν, με τον οποίο αμφότεροι πια έχουν λιγότερο θερμή σχέση από ότι παλιότερα.

 

Ένας άλλος κοινό ποδοσφαιρικό πρόβλημα που αντιμετώπισαν ήταν το γηπεδικό. Το στενό και μικρό για τα δεδομένα της Τσέλσι «Στάμφορντ Μπριτζ» δεν μπόρεσε ποτέ ούτε να επεκταθεί ούτε να γκρεμιστεί και να ανακατασκευαστεί, αφού τα άπειρα νομικά κωλύματα έβαζαν φρένο σε κάθε προσπάθεια του Αμπράμοβιτς, κάτι που αντιμετώπισε και ο Ιβάν Σαββίδης όλα αυτά τα χρόνια στην προσπάθεια του για μία νέα Τούμπα.

 

Ωστόσο, αμφότεροι έχουν καταφέρει να επενδύσουν στις υποδομές και να δημιουργήσουν πρότυπα προπονητικά κέντρα, τα οποία έχουν μέσα την τελευταία λέξη της μόδας σε ότι αφορά εκγύμναση, αποκατάσταση, χλιδή, ενώ αμφότεροι είχαν ένα «θεματάκι» σε ότι αφορά την στελεχιακή εμπιστοσύνη και ειδικότερα στο θέμα του προπονητή.

 

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έγινε ο πρώτος προπονητής που συμπλήρωσε έναν γεμάτο χρόνο επί ημερών Σαββίδη στον πάγκο, ενώ ο Αμπράμοβιτς από το 2003 που ανέλαβε την Τσέλσι έχει προχωρήσει σε 15 αλλαγές προπονητών, χοντρικά ένας κάθε χρόνο.

 

ΡΕΟΥΝ ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ

 

Η μάχη των Ρώσων κροίσων

 

Το απόλυτο σύμβολο της ρωσικής μετακαπιταλιστικής εποχής είναι η εμφάνιση ζάπλουτων ολιγαρχών, που κατάφεραν να εκμεταλλευτούν αυτήν την ιστορική ρωγμή του χρόνου και να αυξήσουν τάχιστα την οικονομική τους εμβέλεια.  Δεν είναι τυχαίο ότι η Ρωσία μετρά αυτή τη στιγμή 106 δισεκατομμυριούχους, έχοντας αύξουσα ροή σε αυτό το εκλεκτό κλαμπ.  Ο υπολογισμός της περιουσίας αυτών των ανθρώπων είναι ότι πιο δύσκολο, τα μεγέθη αυξομειώνονται με εξωφρενικούς ρυθμούς για ένα κοινό πορτοφόλι, ακόμα και μέσα σε μερικές ώρες. Παρότι η οικονομική κρίση τον έκανε να χάσει 3 δις δολάρια, ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς παραμένει σύμφωνα με την τελευταία μέτρηση του οικονομικού περιοδικού Forbes ο 11ος πλουσιότερος Ρώσος με περιουσία 11,5 δις δολάρια, ενώ ο Ιβάν Σαββίδης (με συνεχώς αυξητικούς ρυθμούς τα τελευταία χρόνια) βρίσκεται στην 53η θέση με περιουσία που φτάνει τα 1,98 δις δολάρια.

 
 

Η Μαρίνα Γκρανόφσκαγια είναι η σιδηρά κυρία της Τσέλσι

 

Ο Αμπράμοβιτς έχει την δική του Μαρία Γκοντσάρεβα…

 

H καλύτερη μεταγραφή του Ρόμαν Αμπράμοβιτς στην Τσέλσι πιθανώς και να φορά… τακούνια! Αποφοίτησε από το Moscow State University και αμέσως έπιασε δουλειά στην Sibneft μία από τις εταιρίες του Ρώσου κροίσου. Σήμερα, 18 χρόνια από την πρόσληψη της είναι ο μοναδικός άνθρωπος που έχει το ελεύθερο να τον παίρνει τηλέφωνο ότι ώρα κι αν είναι!

 

Λίγο μετά την αγορά της Τσέλσι το 2003, η Μαρίνα Γκρανόφσκαγια μετατίθεται στο Λονδίνο για να οργανώσει το γραφείο του Αμπράμοβιτς, μα ο ρόλος της δεν έχει αρχικά καμία σχέση με τους Λονδρέζους. Ήταν το άτομο που θα κανόνιζε κάθε λεπτομέρεια της διαμονής του Ρώσου μεγιστάνα στην αγγλική πρωτεύουσα. Αυτή που θα του έκλεινε το καλύτερο τραπέζι στο κορυφαίο ρεστοράν. Αυτή που θα αγόραζε όλα τα δώρα προς τα αγαπημένα του πρόσωπα. Αυτή που θα φρόντιζε τους «φίλους» του. Αυτό το τελευταίο άνοιξε την ατζέντα των γνωριμιών της κι έδειξε ότι η Μαρίνα δεν είναι μία απλή υπεύθυνη γραφείου, αλλά μία επικοινωνιακά χαρισματική προσωπικότητα. Μιλάει… κάμποσες ξένες γλώσσες, στις φλέβες της κυλάει ρωσικό και καναδικό αίμα και ο περίγυρος της, την αποκαλεί «Σιδηρά Κυρία».

 

Το καλοκαίρι του 2009 κέρδισε αμέτρητους πόντους, όταν ήταν η μόνη που εισηγήθηκε την παραμονή του Ντιντιέ Ντρογκμπά, ο οποίος ήταν για… σούτια. Ο Ιβοριανός της το ξεπλήρωσε με το νικητήριο πέναλτι στον τελικό του Champions League και καθοριστική συμμετοχή στο νταμπλ και έκτοτε η Μαρίνα έγινε η επίσημη negotiator του κλαμπ. Έκανε το σχεδόν αδύνατο deal του Φερνάντο Τόρες, έφερε πίσω τον Ζοσέ Μουρίνιο κάτι, που έμοιαζε ουτοπικό και μόνο πέρυσι ήταν υπεύθυνη στις διαπραγματεύσεις 120 συμβολαίων, από αυτό της πιο ακριβής μεταγραφής μέχρι αυτό του τελευταίου πιτσιρικά!

 

Η Μαρίνο Γκρανόβσκαγια είναι η Μαρία Γκοντσάρεβα της Τσέλσι! Ο αφανής άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από τα πάντα. Η ομάδα άλλοτε έχει τα πάνω της και άλλοτε τα κάτω της. Ένα μόνο ρητό παραμένει αδιαπραγμάτευτο στον πλανήτη Τσέλσι: «Η Μαρίνα έχει τον τρόπο της και θα τα καταφέρει».

 

 

 

 

 

ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

 

Η γυναίκα που έβαλε φρένο στις τρέλες

 

Αυτή έφερε το μυθικό 15ετές συμβόλαιο ύψους 900 εκατομμυρίων λιρών με την Nike, που θα ντύνει τους μπλε μέχρι το 2032 και αύξησε σε τρομακτικό βαθμό την οικονομική ισχύ του συλλόγου, αυτή όμως έμαθε το κυριότερο. Έπεισε τον Αμπράμοβιτς πως να συμμορφωθεί στους κανόνες του Financial Fair Play και να τον μάθει πως εκτός από τις πολυδάπανες μεταγραφές υπάρχει και ο απαραίτητος ισοσκελισμός από έσοδα. Μόνο την τελευταία εξαετία η Τσέλσι έβαλε στα ταμεία της 665 εκατομμύρια ευρώ από πωλήσεις και κατάφερε να αποφύγει τις δαγκάνες του Financial Fair Play, που δεν απειλεί πια τους Λονδρέζους. Υπεύθυνη για αυτό είναι (και) η Μαρίνα Γκρανόφσκαγια.

 

Πηγή : FORZA
«Εδώ το ποδόσφαιρο είναι σαν θρησκεία!»

«Εδώ το ποδόσφαιρο είναι σαν θρησκεία!»

Μεγάλη συνέντευξη του Τσούμπα Άκπομ

«Δείξαμε μεγάλο χαρακτήρα»

«Δείξαμε μεγάλο χαρακτήρα»

Ο Φιλ Γκος στάθηκε στη νοοτροπία του ΠΑΟΚ στο χθεσινό τελικό

Περήφανος και ο Κόνιαρης (pic)

Περήφανος και ο Κόνιαρης (pic)

To μήνυμα του Αντώνη Κόνιαρη μετά το χθεσινό τελικό

Επηρέασαν οι διαιτητές ή όχι;

Επηρέασαν οι διαιτητές ή όχι;

Ο ΠΑΟΚ έχασε στις λεπτομέρειες από τον Παναθηναϊκό στο χθεσινό τελικό Κυπέλλου

Ένα ακόμα ρεκόρ για Κουλούρη

Ένα ακόμα ρεκόρ για Κουλούρη

Σκοράρει ασταμάτητα, ξεπερνάει τον εαυτό του

«Το ταξίδι συνεχίζεται...» (pic)

«Το ταξίδι συνεχίζεται...» (pic)

Το μήνυμα του Γουίλ Χάτσερ μετά το χθεσινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

Ιστορική πεντάρα


Αποθέωσε τον ΠΑΟΚ ο Νιόπλιας


Ξυλοδαρμός αθλητικογράφου έξω από το γήπεδο της Τούμπας


Αλλαγή ώρας στο ματς του ΠΑΟΚ


Η έκπληξη στον Μιχαηλίδη (vid)


Αποθέωση για τον κόσμο (pic)


Νίκολιτς στο PAOK24: «Περήφανες που φέραμε τον τίτλο στον ΠΑΟΚ»


Έτσι θα γίνουμε η καλύτερη ομάδα;


«Αυτά τα παιδιά είναι το αίμα του ΠΑΟΚ!»


Κέρδισαν το χειροκρότημα! (pics)


«Αξέχαστη εμπειρία, δεν φοβηθήκαμε την Τότεναμ»


Αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι!


Τη... γλίτωσε


Αγγλική υπόκλιση στο λαό του ΠΑΟΚ!


Δράστες της επίθεσης στον Τζήλο συνομιλούσαν με κατηγορούμενο του Noor 1


Κ19 ΠΑΟΚ - Τότεναμ (live)


Έκθεση ΕΛ.ΑΣ: Άναψαν 266 πυρσοί στο «Καραϊσκάκης»!


«Νταμπλ και μετά… Νέα Τούμπα»


Κινδυνεύει με τιμωρία του «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός


Οι "εκλεκτοί" του Γκαρσία


Το PAOK24 στον Libero 107,4 (ηχητικό)


Λένα Ζευγαρά: Το live unplugged της σε χρόνο dt εκτοξεύθηκε στις τάσεις στο youtube


"Κάποιοι ίσως δεν με θέλουν εδώ..."


Οι διαιτητές με ΑΕΚ


Ο Σφιντέρσκι πήρε… φόρα


«Φέρτε το γιατρό, πρωτάθλημα και Κύπελλο στον Πύργο τον Λεύκο» (vid)


Επέστρεψε, σκόραρε, το πανηγύρισε έξαλλα (vid)


Εντυπωσιακές εικόνες στην Τούμπα! Ουρές για ένα εισιτήριο της Κ19! (pics)


Όλοι στο Παλατάκι!


Ξεκάθαρος για Εθνική Ρουμανίας ο Λουτσέσκου!


ΚΕΡΚΙΔΑΡΑ: «Μην ξαναβγάλεις το σκουφί» (vid)


Οι Πρωταθλητές Ευρώπης 2004 «παίζουν μπάλα» στα Ιωάννινα και στα κανάλια Novasports!


Ο... απόλυτος χαμός με το σκουφί! (pics)


Στοίχημα: Δυάδα Champions League


Το γκολ... λύτρωσης του Ενρίκε και η αγκαλιά του Λουτσέσκου (pics)


«Ο Ραζβάν και ο ΠΑΟΚ του» (pic)


H μεγάλη μέρα για την Κ19!


Ο καλύτερος... κλέφτης!


Ο Ράζβαν είναι ένας από εμάς


Κάνει τη διαφορά


Ενρίκε ο 25ος!


Τα σαρώνει όλα!


Γλίτωσε τα χειρότερα (pic)


Κυκλοφορεί η Forza Plus


Αποθέωσε τον ΠΑΟΚ ο Τεννές


«Πεντάρα» μετά από 13 μήνες!


Κόουτς: Αυτό το σκουφί, δεν βγαίνει! (video)


Έρχεται Forza Plus... καυτή!


Με Πέλκα και Ολιβέιρα να δείχνουν τον δρόμο


Ένας ΠΑΟΚ... πεντάστερος! (video)


Δεν καταλαβαίνει τίποτα!


«Ο ΠΑΟΚ έχει πλεονέκτημα για τον τίτλο»


"Έτσι μπορεί να χάσει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα..."


"Νίκη και με τον Άρη, οι νέοι παίκτες δουλεύουν σκληρά"


«Εμείς το κάναμε πιο εύκολο»


"Διαφορετικό να φοράς αυτή τη φανέλα..."


Ένα τρελό ΠΑΟΚτσήδικο πάρτι!


Η αποκάλυψη του Λουτσέσκου!


Χουάντερσον: «Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να κερδίσει τον Ολυμπιακό 5-0 ή 6-0»


«Ξεχωριστό συναίσθημα»


Ιστορική πεντάρα


Αποθέωσε τον ΠΑΟΚ ο Νιόπλιας


Ξυλοδαρμός αθλητικογράφου έξω από το γήπεδο της Τούμπας


Αλλαγή ώρας στο ματς του ΠΑΟΚ


Η έκπληξη στον Μιχαηλίδη (vid)


Αποθέωση για τον κόσμο (pic)


Νίκολιτς στο PAOK24: «Περήφανες που φέραμε τον τίτλο στον ΠΑΟΚ»


Έτσι θα γίνουμε η καλύτερη ομάδα;


«Αυτά τα παιδιά είναι το αίμα του ΠΑΟΚ!»


Κέρδισαν το χειροκρότημα! (pics)


«Αξέχαστη εμπειρία, δεν φοβηθήκαμε την Τότεναμ»


Αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι!


Τη... γλίτωσε


Αγγλική υπόκλιση στο λαό του ΠΑΟΚ!


Δράστες της επίθεσης στον Τζήλο συνομιλούσαν με κατηγορούμενο του Noor 1


Κ19 ΠΑΟΚ - Τότεναμ (live)


Έκθεση ΕΛ.ΑΣ: Άναψαν 266 πυρσοί στο «Καραϊσκάκης»!


«Νταμπλ και μετά… Νέα Τούμπα»


Κινδυνεύει με τιμωρία του «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός


Οι "εκλεκτοί" του Γκαρσία


Το PAOK24 στον Libero 107,4 (ηχητικό)


"Κάποιοι ίσως δεν με θέλουν εδώ..."


Οι διαιτητές με ΑΕΚ


Ο Σφιντέρσκι πήρε… φόρα


«Φέρτε το γιατρό, πρωτάθλημα και Κύπελλο στον Πύργο τον Λεύκο» (vid)


Επέστρεψε, σκόραρε, το πανηγύρισε έξαλλα (vid)


Εντυπωσιακές εικόνες στην Τούμπα! Ουρές για ένα εισιτήριο της Κ19! (pics)


Όλοι στο Παλατάκι!


Ξεκάθαρος για Εθνική Ρουμανίας ο Λουτσέσκου!


ΚΕΡΚΙΔΑΡΑ: «Μην ξαναβγάλεις το σκουφί» (vid)


Οι Πρωταθλητές Ευρώπης 2004 «παίζουν μπάλα» στα Ιωάννινα και στα κανάλια Novasports!


Ο... απόλυτος χαμός με το σκουφί! (pics)


Στοίχημα: Δυάδα Champions League


Το γκολ... λύτρωσης του Ενρίκε και η αγκαλιά του Λουτσέσκου (pics)


«Ο Ραζβάν και ο ΠΑΟΚ του» (pic)


H μεγάλη μέρα για την Κ19!


Ο καλύτερος... κλέφτης!


Ο Ράζβαν είναι ένας από εμάς


Κάνει τη διαφορά


Ενρίκε ο 25ος!


Τα σαρώνει όλα!


Γλίτωσε τα χειρότερα (pic)


Κυκλοφορεί η Forza Plus


Αποθέωσε τον ΠΑΟΚ ο Τεννές


«Πεντάρα» μετά από 13 μήνες!


Κόουτς: Αυτό το σκουφί, δεν βγαίνει! (video)


Έρχεται Forza Plus... καυτή!


Με Πέλκα και Ολιβέιρα να δείχνουν τον δρόμο


Ένας ΠΑΟΚ... πεντάστερος! (video)


Δεν καταλαβαίνει τίποτα!


«Ο ΠΑΟΚ έχει πλεονέκτημα για τον τίτλο»


"Έτσι μπορεί να χάσει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα..."


"Νίκη και με τον Άρη, οι νέοι παίκτες δουλεύουν σκληρά"


«Εμείς το κάναμε πιο εύκολο»


"Διαφορετικό να φοράς αυτή τη φανέλα..."


Ένα τρελό ΠΑΟΚτσήδικο πάρτι!


Η αποκάλυψη του Λουτσέσκου!


Χουάντερσον: «Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να κερδίσει τον Ολυμπιακό 5-0 ή 6-0»


«Ξεχωριστό συναίσθημα»


Επικό "καρφί" Γιώργου Σαββίδη! (pics)


Λένα Ζευγαρά: Το live unplugged της σε χρόνο dt εκτοξεύθηκε στις τάσεις στο youtube


#Λένα Ζευγαρά # live unplugged : Kυκλοφόρησε και ξεσηκώνει (vid)


Θεσσαλονίκη: Σε τρία σημεία οι αγρότες


Νέα αστυνομική επιχείρηση για ναρκωτικά στο ΑΠΘ


«Άδειαζε» σπίτια με πασπαρτού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης


Είχαν «ρημάξει» εμπορικά καταστήματα στη Θεσσαλονίκη – Πάνω από 850.000 ευρώ η λεία τους


Έβαλαν φωτιά σε ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης


Θεσσαλονίκη: «Σήκωσαν» χρηματοκιβώτιο από ιδιωτική κλινική


Από θαύμα δεν υπήρξε θύμα στην ένοπλη ληστεία στους Άγιους Πάντες


ΙΧ παρέσυρε και τραυμάτισε πεζούς στο κέντρο της Θεσσαλονίκης


Πυλαία: Προσποιούνταν τους υπαλλήλους του δήμου και ζητούσαν χρήματα


Λαθρέμποροι τσιγάρων πίσω από την εκτέλεση στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης


Και επισήμως Βόρεια Μακεδονία η πΓΔΜ


Δολοφονία στο Πανόραμα - Μαφιόζικη εκτέλεση «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ


Αλέξανδρος Καλλέργης: Μεγάλη δωρεά αγάπης στα ορφανά του Σκαγιοπούλειου Ιδρύματος


Θεσσαλονίκη: Σύλληψη τεσσάρων ληστών μπροστά στην κάμερα (vid)


Λήστεψαν νεαρούς στη Νέα Παραλία


Τζόκερ: Στη Θεσσαλονίκη ένα από τα οχτώ τυχερά δελτία


Ένοπλη ληστεία σε ψιλικατζίδικο στον Εύοσμο


Στην αντεπίθεση η οικογένεια του 12χρονου που ήθελαν να διώξουν από σχολείο στην Καλαμαριά


Επιχείρηση καθαρισμού σε άτυπο καταυλισμό προσφύγων κοντά στα Δικαστήρια


Στην DIMERA συμφερόντων Σαββίδη, γυάλινο περίπτερο της Νέας Παραλίας


ΚΕΕΛΠΝΟ: 38 θάνατοι από την γρίπη, 20 σε μια εβδομάδα


Φαντάρος δεν προλάβαινε το ΚΤΕΛ για Θεσσαλονίκη και πήρε τηλέφωνο για βόμβα


Μπλόκα αγροτών σε όλη τη χώρα


Μεγάλη ταλαιπωρία για τους επιβάτες του ΟΣΕ προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη


Χωρίς νερό για πολλές ώρες περιοχές της Ανατολικής Θεσσαλονίκης


Η επιστροφή του Μάκη Δημάκη στη Θεσσαλονίκη - Μαζί του ο Κώστας Μαρτάκης


Καλαμαριά: Τι θα γίνει με τον 12χρονο που ήθελαν να διώξουν οι συμμαθητές του από το σχολείο


Πανόραμα: Στις φλόγες τέσσερα οχήματα σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης


Μαζεύτηκαν τρακτέρ στον Λαγκαδά - Σκέψεις για μπλόκο στο Δερβένι


Πρόστιμα χιλιάδων ευρώ σε εισπρακτικές εταιρείες


Η Άγκυρα επικήρυξε τους 8 στρατιωτικούς για 700.000 ευρώ


Δημοσκοπήσεις: Από 2 έως 12% η διαφορά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ


Καλαμάτα: Θρήνος και σοκ για τις τρεις νεκρές στην ταβέρνα


Αναμένεται νέο κύμα κακοκαιρίας


Τζόκερ: Τυχερό 5άρι στη Θεσσαλονίκη


Υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΙΝ.ΑΛ ο Σάκης Αρναούτογλου


Δημοσιογράφος της ΕΡΤ3 υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας


Το σχόλιο Μπουτάρη για την υποψηφιότητα Λεκάκη


Συνέλαβαν νονό της νύχτας στη Θεσσαλονίκη


Θεσσαλονίκη: Αδίστακτος ληστής μπούκαρε με ρόπαλο σε ψιλικατζίδικο και χτύπησε υπάλληλο


Βασίλης Δήμας Tour - Δείτε σε ποιες χώρες θα εμφανιστεί


Έκλεψαν 400 φιάλες οινοπνευματωδών ποτών από σούπερ μάρκετ στη Βόρεια Ελλάδα


Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα σε τράπεζα στην Αριστοτέλους


Θεσσαλονίκη: Τηλεφώνημα για βόμβα σε τράπεζα στην Αριστοτέλους


Άκυρος συναγερμός στη Λεωφόρο Νίκης - Μεταλλικό αντικείμενο και όχι βλήμα


Συναγερμός στη Λεωφόρο Νίκης για το βλήμα που βρέθηκε (pics)


Καστοριά: Ακόμη δεν έχουν βρει γιατί 300 άτομα έπαθαν γαστρεντερίτιδα


Αύξηση κατώτατου μισθού - Τι αλλάζει με παραδείγματα


Η ανακοίνωση της ΓΑΔΘ για το αιματηρό επεισόδιο στη δυτική Θεσσαλονίκη


Τραγωδία στις Σέρρες - Δύο νεκροί σε τροχαίο


Αιματηρό επεισόδιο με έναν τραυματία στη δυτική Θεσσαλονίκη


Τσίπρας στο υπουργικό: Προχωράμε στην αύξηση του κατώτατου μισθού στα 650€


Άρχισαν κινητοποιήσεις οι αγρότες - Στον κόμβο της Κουλούρας τα πρώτα τρακτέρ


Βενιζέλος: Δεν θα είμαι υποψήφιος βουλευτής Θεσσαλονίκης στις εκλογές


Αυξάνονται οι κατώτατοι μισθοί από 50-110€


Καμμένος: Ο Τσίπρας μου πρότεινε θέση στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ


Τσίπρας: Ιστορική μέρα, η Βόρεια Μακεδονία θα είναι μία φίλη χώρα


Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε στις αρχές ο άνδρας που απειλούσε να αυτοπυρποληθεί σε τράπεζα