Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κρέσπο: Τα «κλειδιά» της νίκης και η απίστευτη στιγμή με τις κόρες του

«Ήμασταν σοβαροί και πήραμε τη νίκη κόντρα σε μία δυνατή ομάδα».

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Κρέσπο: Τα «κλειδιά» της νίκης και η απίστευτη στιγμή με τις κόρες του

Η είσοδος του Κρέσπο στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας έχοντας αγκαλιά του τη μόλις δύο μηνών κόρη του και στο άλλο του χέρι τη μεγαλύτερη του κόρη ήταν μία από τις πιο «δυνατές» εικόνες που έχουν αποτυπωθεί στο γήπεδο του ΠΑΟΚ κατά την παρουσίαση των ομάδων.

Όπως ήταν φυσικό, ο Ισπανός ποδοσφαιριστής μίλησε για το συγκεκριμένο γεγονός λέγοντας:

«Είμαι χαρούμενος. Δεν ξέρω αν είναι το γούρι μου γιατί η Βαλεντίνα (σ.σ. η μεγάλη του κόρη), όσες φορές έχει βρεθεί στην Τούμπα έχουμε κερδίσει. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα και όσο χειμωνιάζει ο καιρός δεν θα έχει τη δυνατότητα η οικογένεια μου να έρχεται πολλές φορές στο γήπεδο».

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ:

«Ήταν ένας δύσκολος αγώνας. Η ΑΕΚ παρουσιάστηκε καλή, όμως εμείς είχαμε σοβαρότητα, προσπαθήσαμε και καταφέραμε να την κερδίσουμε. Είναι σημαντικό για εμάς να κερδίζουμε όλους τους αγώνες και να παραμείνουμε στον ίδιο ρυθμό».

Για τα «κλειδιά» της νίκης:

«Σίγουρα η αποτελεσματικότητα του Πρίγιοβιτς που πέτυχε και δύο γκολ. Επίσης η καλή λειτουργία στην άμυνα μας, καθώς η ΑΕΚ εκμεταλλεύεται τα λάθη των αντιπάλων της, αλλά εμείς είχαμε καλή λειτουργία και δεν το επιτρέψαμε».

Για τη δύσκολη συνέχεια:

«Το ξέρουμε και το έχουμε συζητήσει ότι θα παίξουμε δύσκολους αγώνες στη σειρά. Πρέπει να είμαστε σοβαροί. Είμαστε ομάδα που έχει πολλούς άξιους παίκτες και πρέπει να έχουμε σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα προκειμένου να φτάσουμε στη νίκη σε όλα τα παιχνίδια».

Τέλος είπε:

«Ξέρουμε ότι ξεκινήσαμε με μείον δύο βαθμούς. Ωστόσο αυτό δεν είναι κάτι που μας εκπλήσσει, έχουμε συνηθίσει σε αυτά. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να προσπαθούμε να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε προκειμένου να παραμείνουμε στην κορυφή».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περιμένουν τον Φαμπιάνο στον Άρη

Ανέβασε ρυθμούς στη σημερινή προπόνηση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ την Κυριακή στο «Κλ. Βικελίδης» με τον Άκη Μάντζιο να βλέπει σήμερα τον Φαμπιάνο Λέισμαν να βγάζει κομμάτι της προπόνησης.

Η συμμετοχή του Βραζιλιάνου αμυντικού, ο οποίος έλειψε από το παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας της «OPAP Arena», θα κριθεί αύριο, ενώ Σουλεϊμάνοφ, Βέλεθ και Φεράρι συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα, οπότε είναι αρκετά δύσκολο να είναι διαθέσιμοι την Κυριακή…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

ΠΑΟΚ: «Μαζί μέχρι το τέλος» (pic)

Το μήνυμα για τη συνέχεια μετά τον αποκλεισμό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω social media, στην επόμενη μέρα από την ήττα με 0-2 από την Κλαμπ Μπριζ και τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά του Europa Conference League.

«Ένα μακρύ, γεμάτο συγκινήσεις, ευρωπαϊκό ταξίδι, έφτασε στο τέλος του!

Περήφανοι για την ομάδα μας!

Συνεχίζουμε! Μαζί μέχρι το τέλος!» αναφέρει η ομάδα, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Απρόοπτο με λεωφορείο των Βέλγων

Τι συνέβη πριν τη σέντρα στην Τούμπα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρόβλημα κατά την άφιξη μιας μερίδας φιλάθλων της Κλαμπ Μπριζ στο γήπεδο χθες, προέκυψε πριν τη σέντρα, καθώς λεωφορείο που τους μετέφερε, προσέκρουσε στύλο και υπέστη υλικές ζημιές.

Ο οδηγός στην προσπάθεια του να προσεγγίσει το γήπεδο, χτύπησε στύλο με το πίσω μέρος του οχήματος, με αποτέλεσμα να σπάσει το τζάμι, χωρίς όμως να υπάρχει κάποιος τραυματίας.

Έστω και με καθυστέρηση, οι φίλοι της Μπριζ που μετέβαιναν στο συγκεκριμένο λεωφορείο, παρακολούθησαν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ από τη θύρα των φιλοξενούμενων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ