Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σιωπηρή τιμωρία για Ουάρντα

Ο Αρμ Ουάρντα είναι ένας πολύ ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, αλλά και ένας πολύ ασταθής και ευμετάβλητος χαρακτήρας.

Attackερ

Σιωπηρή τιμωρία για Ουάρντα

Το τελευταίο είναι και ο λόγος που πολλές φορές ο Αιγύπτιος του ΠΑΟΚ έχει υποπέσει σε πειθαρχικά παραπτώματα.

Το Σαββατοκύριακο υπέπεσε σε ακόμα ένα.

Στην τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Αιγύπτιος αντιλήφθηκε ότι δεν ξεκινά στο αρχικό σχήμα, κάτι που τον έκανε να γκρινιάζει και να έχει περίεργη συμπεριφορά.

Ο Λουτσέσκου, ο οποίος δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του γνωρίζοντας ωστόσο τη διαχείριση με… μαστίγιο και καρότο για να κρατήσει τα αποδυτήρια του, επέλεξε να τον αφήσει εκτός αποστολής και να του στείλει το πρώτο μήνυμα.

Την επομένη ο Ουάρντα δεν πήγε ως όφειλε στην προπόνηση με τους παίκτες εκτός αποστολής, κάτι που αποτέλεσε το κερασάκι στην τούρτα του πιο πρόσφατου πειθαρχικού του παραπτώματος.

Με τον Αιγύπτιο να αποτελεί μία επιλογή του Λουτσέσκου για το ρόστερ, καθώς το καλοκαίρι ζήτησε να παραμείνει στην ομάδα και παράλληλα ένα στοίχημα για τον Ρουμάνο όσον αφορά στη διαχείριση ενός ταλαντούχου παίκτη, αλλά δύσκολου χαρακτήρα, η τιμωρία που αποφάσισε ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν ήταν να στείλει απλά το θέμα στη διοίκηση.

Το πήρε πιο προσωπικά.

Έτσι γνωστοποίησε στον Ουάρντα πως είναι για μία εβδομάδα εκτός πλάνων, καλώντας τον να δείξει πραγματική μεταμέλεια και να συμμορφωθεί, κάτι που σημαίνει ότι εκτός από την ΑΕΚ χάνει (πιθανότατα και εκτός απροόπτου) και τους αγώνες με Άρη και Ολυμπιακό.

Η σιωπηρή τιμωρία του Λουτσέσκου στον Ουάρντα είναι μία ένδειξη καλής θέλησης του προπονητή να κερδίσει και έναν παίκτη με πιο δύσκολο χαρακτήρα.

Ωστόσο, σε περίπτωση που η μεταμέλεια του Αιγύπτιου δεν είναι εμφανής ή και πάλι υπάρξουν τέτοιου είδους πειθαρχικά παραπτώματα το επόμενο χρονικό διάστημα, τότε το μέλλον του Ουάρντα στον ΠΑΟΚ σίγουρα δε θα είναι μακρύ.

Ο Λουτσέσκου προσπαθεί να ισορροπήσει την κατάσταση για να πάρει το 100% από όλους, αλλά έχει τονίσει πολλές φορές στους παίκτες του ότι κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα και πως όποια συμπεριφορά δείχνει τέτοιους εγωισμούς θα τιμωρείται και δε θα έχει θέση σε ένα πραγματικά δεμένο σύνολο, μία οικογένεια όπως ο ΠΑΟΚ.

«Είμαστε μία μεγάλη ομάδα. Λειτουργούμε με κανόνες, όποιος δεν τους σέβεται θα τίθεται εκτός ομάδας», έχει διαμηνύσει ο προπονητής του ΠΑΟΚ στους παίκτες του.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έμφαση στην τακτική ενόψει Λεωφόρου – Τα νεότερα για Μπάμπα!

Όσα έγιναν στην πρωινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δύο μέρες πριν τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου δουλεύει πάνω στο πλάνο που θα φέρει την νίκη και τους τρεις βαθμούς στην αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής των Play Offs της Stoiximan Super League.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (29.03) ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής, ασκήσεις τακτικής, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη κι οικογενειακό δίτερμα. Ο Μπάμπα έκανε ατομικό στο γήπεδο, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Το Σάββατο (30.03) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Αθήνα από το αεροδρόμιο Μακεδονία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

«Μπλόκο» της Μπριζ στους ΠΑΟΚτσήδες! (pic)

Το κάλεσμα των Βέλγων στους φιλάθλους τους και το…στοπ στον κόσμο του Δικεφάλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Κλαμπ Μπριζ ενημερώνει τον κόσμο της πως η διάθεση των εισιτηρίων για την πρώτη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, στα προημιτελικά του Conference League, συνεχίζεται.

Οι Βέλγοι καλούν τον κόσμο τους να προμηθευτούν από νωρίς το εισιτήριο που θα τους εξασφαλίσει θέση στο γήπεδο ενώ παράλληλα μπλοκάρουν τους ΠΑΟΚτσήδες, απαγορεύοντας την πρόσβαση στην σελίδα των εισιτηρίων, σε ελληνικές ip.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Πιθανές αλλαγές ενόψει ΠΑΟΚ

Οι σκέψεις Τερίμ για το παιχνίδι της Κυριακής

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται χωρίς προβλήματα για το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής των Play-Off με τον ΠΑΟΚ και ο Φατίχ Τερίμ είναι πιθανό να προχωρήσει σε δυο με τρεις αλλαγές, συγκριτικά με το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Στο τέρμα θα βρίσκεται ο Ντραγκόφσκι. Στην άμυνα είναι πιθανές δυο αλλαγές. Τετράδα από δεξιά προς τα αριστερά με Βαγιανίδη, Αράο, Γιενβτάι και Μλαντένοβιτς. Βιαγιαννίδης και Γιεντβάι δηλαδή, αντί των Ακαϊντίν, Κότσιρα.

Αλλαγή αναμένεται και στα χαφ. Αντί του Πέρεθ θα είναι ο Μπερνάρ, μαζί με Τσέριν και Μπακασέτα. Στις πλευρές θα δούμε τον Παλάσιος και έναν εκ των Μαντσίνι, Βέρμπιτς. Στην κορυφή αναμένεται ο Φώτης Ιωαννίδης.

Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν στις τελευταίες προπονήσεις του Παναθηναϊκού. Για παράδειγμα, ερωτηματικό είναι για την ώρα η κατάσταση του Τάσου Μπακασέτα, ο οποίος αγωνίστηκε για 120 λεπτά στον αποκλεισμό της Εθνικής από την Γεωργία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ