Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το σχόλιο της ημέρας

Καλό ξεκίνημα

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Το σχόλιο της ημέρας

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία για τον αγώνα με τον Άρη, με μία προπόνηση  που έφερε χαμόγελα, όπως αυτό του Βαρέλα στη φωτογραφία.  Αν και είναι Δευτέρα,  όλα δείχνουν ότι οι Βαρέλα, Ελ Καντουρί και Χατσερίδης θα είναι σε θέση να παίξουν σε αυτό το παιχνίδι. Αν και είναι νωρίς και απομένουν άλλες πέντε προπονήσεις και ενώ αναμένεται να επιστρέψουν αρκετοί διεθνείς ακόμη, φαίνεται ότι ο Μαουρίσιο θα αποτελέσει το πιο σημαντικό πρόβλημα.

Για την αντικατάστασή του σε αυτό το ματς της Κυριακής, είναι ξεκάθαρο ότι ο Σάκχοφ έχει το πλεονέκτημα. Είναι η σίγουρη λύση, γι’ αυτή τη θέση και για να παίξει προφανώς με τον Κάνιας, όπως έχουν κάνει δηλαδή τόσες και τόσες φορές.

Από εκεί και πέρα τι θα γίνει για τον αντιΜαουρίσιο… θα δούμε. Ο Σάκχοφ που έχει τα χαρακτηριστικά δεν είναι εύκολο να παίζει Πέμπτη-Κυριακή και έτσι θα αναζητηθούν και άλλες  λύσεις. Γίνεται να δούμε ζευγάρι Κάνιας-Βέρνμπλουμ; Θα οπισθοχωρήσει ο Πέλκας; Μπορεί να γίνει το ίδιο με τον Ελ Καντουρί; Θα φανεί…

Μια και αναφέραμε Πέλκας, το θέμα των συνεχόμενων και ασταμάτητων συμμετοχών του, προφανώς και θα πρέπει να απασχολήσει. Είναι ο μόνος Έλληνας παίκτης που αγωνίζεται συνέχεια τρεις φορές κάθε οκτώ  μέρες, εδώ και 2,5 μήνες.

Στην υπόλοιπη επικαιρότητα ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε δίωξη  στον Αλέξη Κούγια, ο οποίος είναι αποφασισμένος και υποχρεωμένος να  καταθέσει περισσότερα στοιχεία για όσα είπε για την δεύτερη παράγκα, για τον Μητρόπουλο, για τον Παπαδόπουλο. Αυτό έχει δεσμευθεί ότι θα κάνει και… ποιος ξέρει. Ίσως, μετά το κοριόπιολις και την Οργάνωση, ανοίξει ένα ακόμη μεγάλο θέμα.     

* Αύριο στις 19:30 ΠΑΟΚ-Βόννη για τη δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Ληγκ, με την ομάδα του Παπαθεοδώρου να παρατάσσεται και πάλι με απουσίες. Όταν σε μία μέρα χάνεις δύο Αμερικανούς, τότε δυσκολεύει η κατάσταση.

* Θυμίζουμε ότι την Τετάρτη (19:00) ο ΠΑΟΚ παίζει βόλεϊ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Ληγκ με τους πρωταθλητές Ουγγαρίας, σε ημέρα που φθάνει στη Θεσσαλονίκη και ο Χιμένεθ.

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Ένας πρώην του ΠΑΟΚ στο δρόμο του Ολυμπιακού

Ο Ρόμπιν Όλσεν θα προσπαθήσει να σταματήσει τους «ερυθρόλευκους»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Άστον Βίλα και Ολυμπιακός θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στα ημιτελικά του Europa Conference League με το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων να διεξάγεται τη Μ. Πέμπτη στις 2/5 στην Αγγλία.

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες βοήθησε την αγγλική ομάδα να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του Europa Conference League κόντρα στη Λιλ, όμως ο Αργεντινός γκολκίπερ δέχτηκε δύο κίτρινες κάρτες, η μία στην κανονική διάρκεια και η άλλη στη διαδικασία των πέναλτι.

Μπορεί να γλίτωσε την κόκκινη κάρτα, αλλά όχι και την τιμωρία. αφού όπως ανέφερε χαρακτηριστικά το «The Athletic» και αισίως επιβεβαίωσε η UEFA, ο Μαρτίνες θα απουσιάσει από το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό, καθώς οι κάρτες ισχύουν κανονικά στο «ποινολόγιο».

Έτσι, τη θέση του κάτω από τα δοκάρια στο πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό θα πάρει ο άλλοτε τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Ρόμπιν Όλσεν!

Αυτή θα είναι η τέταρτη φορά που ο Όλσεν θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό, αφού είχε παίξει απέναντί του δύο φορές με τη Μάλμε και μία με τον ΠΑΟΚ.

Τη φετινή σεζόν ο Σουηδός γκολκίπερ έχει καταγράψει 6 συμμετοχές, έχοντας δεχτεί 8 γκολ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Μια «γροθιά» ο ΠΑΟΚ (vid)

O «ασπρόμαυρος» οργανισμός αφήνει πίσω τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με μία σειρά από δημοσιεύσεις σε όλα τα social media, είναι ξεκάθαρο ότι ο ΠΑΟΚ, προσπαθεί να βγάλει ένα κλίμα ενότητας για την επόμενη μέρα, κλίμα το οποίο έβγαλε προς τα έξω ο ίδιος ο κόσμος στην Τούμπα.

«Ενωμένοι σα γροθιά» είναι το μήνυμα της ομάδας, αυτήν τη φορά στο Twitter/X, χρησιμοποιώντας ένα βίντεο από τα χειροκροτήματα του κόσμου στην ομάδα, μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα και την ήττα-αποκλεισμό με 0-2 από την Κλαμπ Μπριζ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Χειροκροτήματα για τη Μπριζ στο αεροδρόμιο (vid)

Πριν την επιστροφή της μαζί με κόσμο που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Κλαμπ Μπριζ πέτυχε το στόχο της με το 0-2 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, περνώντας στα ημιτελικά του Europa Conference League και κατά την άφιξη της αποστολής σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», Βέλγοι που επέστρεφαν κι αυτοί στη βάση τους, χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές.

Δείτε το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε η Κλαμπ Μπριζ στα social media…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ